Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Sveiki. Prašau, padėkite. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nežinau kas atsitiko,tik per skype nebegaliu gauti failų. Išsiųsti leidžia,o man atsiųstus failus neišsaugo , tik raudonas užrašas "Klaida. Nepavyko išsaugoti failo."
Aš net skype ištryniau ir perinstaliavau. Situacija nepasikeitė verysad.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas susidūrėte... susiradau paslėptą skypę pokalbių istoriją. atsidariau su notepadu,bet kaiką rašo normaliai, kaiką heroglifais. kaip iššifruot ? ;/
Atsakyti
Ant vieno kontakto yra padaryta " slepti susirasinejimus" kaip atstatyti? Nes atsidarius langa su tuo zmogumi, kur parasyta "rodyti pasleptus susirasinejimus" yra neaktyvus, kad ji paspausti? Aciu
Atsakyti
Sveiki,
gal ir man galesite padeti. ax.gif
Instaliavome windows7, ir skype dingo garsas. Kai skambino girdeti, kai pakeli rageli pasnekova girdeti a jis mane ne. Jau viskas isbandziau, garso testa nepraeina skype.
Gal turite minciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 08 10, 19:52)
Sveiki,
gal ir man galesite padeti. ax.gif
Instaliavome windows7, ir skype dingo garsas. Kai skambino girdeti,  kai pakeli rageli pasnekova girdeti a jis mane ne. Jau viskas isbandziau, garso  testa nepraeina skype.
Gal turite minciu blush2.gif

pas mus tas pats, kai paskambina nustatymuos keičiu mikrafona. na paieškokit dar. pas mus buna. nemoku paaiškint, bet kaskart kai kalbu keičiu mikrafona, kai skambina atsiliepi tam lange buna pasirinkt irgi galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 10 rugpjūčio 2012 - 19:40
QUOTE(aura. @ 2012 08 10, 20:38)
pas mus tas pats, kai paskambina nustatymuos keičiu mikrafona. na paieškokit dar. pas mus buna. nemoku paaiškint, bet kaskart kai kalbu keičiu mikrafona, kai skambina atsiliepi tam lange buna pasirinkt irgi galima

Vyras gryz reikes pabandyti, bet nemanau kad pades, nes jau visus nustatymus ziurejau ir nieko nerandu. ax.gif
Bet, aciu uz varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 08 10, 20:46)
Vyras gryz reikes pabandyti, bet nemanau kad pades, nes jau visus nustatymus ziurejau ir nieko nerandu. ax.gif
Bet, aciu uz varianta 4u.gif

ir aš taip buvo atrodė viska išbandžiau, bet radau šį varianta smile.gif senai kam skambinau, bet kai skambini tam pačiam lamge pamygu mikrafona ir lygtai duoda pasirinkt kuri mikrafona
Atsakyti
labutis. gal galit parašyti, kaip ištrinti skype prisijungimo vadus iš atminties? g.gif
Atsakyti
SOS! cry.gif
Pamiršau skype slaptažodį verysad.gif

Ten buvau nurodžiusi du el.paštus, vienas buvo pažymėtas kaip pirminis, jo jau nebėra unsure.gif o antras veikia... Aš šiuo metu esu prisijugusi skype, nes mano kompe prijungia automatiškai, bet bandžiau pas draugę ir še tau kad nori cry.gif nepamenu koks cry.gif

Ar įmanoma ką nors padaryti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki.Atsidarius nesiojama kompa,visada skype programa isijungdavo is karto.Bet pastaruoju metu,reikia paspausti ant Skype zenkliuko,kad isijungtu,tuomet trumpai ismeta lentele,kurioje jau buna suvestas slaptazodis ir skype isijungia.Kodel taip yra,nors varnele uzdeta,kad skype startuotu is karto ijungus kompiuteri?
Atsakyti
Sveiki, jau kelintas kartas kasdien man atsinaujina Skype 3.8 versija i 5 versiją, nors aš nespaudžiu ant Skype pranešimo "atnaujinti". g.gif Man nauja versija visiškai nepatinka, noriu likti su 3.8 versija.Ką daryti, kad Skype neatsinaujintų? g.gif Jau pabodo kasdien ištrinti naują Skype 5 versiją ir vėl instaliuoti mano mėgstamą 3.8 versiją. unsure.gif
Ar ir jums taip atsitinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 05 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(Ginestra @ 2012 10 05, 14:03)
Sveiki, jau kelintas kartas kasdien man atsinaujina Skype 3.8 versija i 5 versiją, nors aš nespaudžiu ant Skype pranešimo "atnaujinti". g.gif  Man nauja versija visiškai nepatinka, noriu likti su 3.8 versija.Ką daryti, kad Skype neatsinaujintų? g.gif  Jau pabodo kasdien ištrinti naują Skype 5 versiją ir vėl instaliuoti mano mėgstamą 3.8 versiją. unsure.gif
Ar ir jums taip atsitinka? g.gif

nustatymai > automatiniai atnaujinimai > išjungti smile.gif
Atsakyti