Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(karolag @ 2010 02 10, 15:04)
Pamirsau pasakyti, kad nebesisakykit pas juos nieko is anksto sumokant pinigus, nes galite ju nebeatgauti. Vienzo jiems bet kada administratorius aresta gali uzdeti. jie beveik viska issipardave, nieko vietoj nebeturi, o jei ka nori uzsisakyti, tai reikia is anksto pinigus moketi, nes tiekejai jiems nieko be isankstinio apmokejimo nebeduoda. O bankams paskolu nebeismoka, taip kad laikas parodys ant kiek greitai subyres.

Statant pirkom ir is BA, ir is Alnidos. Jei alnidoj pasakydavom, kad BA pigiau, tai jie dar pigiau nuleisdavo biggrin.gif  Vienzo smagus laikai buvo.

Dekui uz gera info... Kaip tik vakar buvau pas BA, tai graziai kalbejo ir sake kad sandeliai pilni medziagu ir kad uztenka palaukt keleta dienikiu ir viska pristato i vieta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 02 10, 12:50)
8800 Lt jau su visais siurbliukais ir oro pasildytojais. Durys tures buti priesgaisrines.

o cia pas jus rekuperacine vedinimo sistema ar paprasta, t.y. priverstine?
ir dar del duru is garazo i gyvenamas patalpas. as pvz nerandu pas save projekte kokios turi buti durys. pas mus bus geoterminis, tai kaip jau issiaiskinau, kad is katilines i garaza bet kokios tiks, bet va is garazo i gyvenamas patalpas? priesgaisrines? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 10, 15:35)
Sakkykit merginos,o niekam nesove mintis i galva statyti pasyvu nama?  bigsmile.gif

koks dar gali buti pasyvus kai man vitrinu DAUG reikia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 02 10, 15:23)
koks dar gali buti pasyvus kai man vitrinu DAUG reikia  biggrin.gif  doh.gif

Na vitrinos is tikro grazu, bet kad jos yra blogis lotuliukas.gif Tik neisizeiskit.... Juk ir pas mane bus tu vitrinu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 02 10, 17:08)
Dekui uz gera info... Kaip tik vakar buvau pas BA, tai graziai kalbejo ir sake kad sandeliai pilni medziagu ir kad uztenka palaukt keleta dienikiu ir viska pristato i vieta...  g.gif

tai jei pinigu nepraso is anksto ir jie turi sandeli, kodel gi nepirkt? Jei santykis - gaunu preke-sumoku pinigus, tai gerai. Bet jei sumokek - atvesim = itartina.
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 10, 17:08)
o cia pas jus rekuperacine vedinimo sistema ar paprasta, t.y. priverstine?
ir dar del duru is garazo i gyvenamas patalpas. as pvz nerandu pas save projekte kokios turi buti durys. pas mus bus geoterminis, tai kaip jau issiaiskinau, kad is katilines i garaza bet kokios tiks, bet va is garazo i gyvenamas patalpas? priesgaisrines?  huh.gif

Pas mus"alia" rekuperacine. Na viskas tas pats, tik daugiau mechanikos, nera programavimo. Ir pas mus paduodamas su siurbliuku, istraukimas savaiminis. jei norejom ir to, tai plius 800. Bet kad poreikio bent jau kol kas nejauciam, jauciasi, kad cirkuliuoja ir taip. Fainiai, kad dregmes jokios nera: langai nerasoja net spakliuojant. Padavimas irgi rankinis: noriu daugiau - atsuku, noriu maziau - prisuku. tik padavima darem, kad ipustu su siurbliuku.

Manau, kad priesgaisrines durys, nes garazas yra padidinto gaisringumo, nepriklausomai nuo sildymo budo.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 02 10, 16:23)
koks dar gali buti pasyvus kai man vitrinu DAUG reikia  biggrin.gif  doh.gif

mačiau tame name normalūs langai su virtinomis, tik langams reikalavimai taikomi, turi būti kažkiek oro tarpų ir stiklų, vnž "šilti". Kaina tokio namo 20 proc. didesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 10 vasario 2010 - 16:47
QUOTE(aulina @ 2010 02 10, 14:38)
jeigu reikėtų iš naujo pagalvočiau  bigsmile.gif
ne visiems tinka pasyvus, skaičiau straipsnį apie tokį parduodamą šiuo metu, niekas nenori pirkti nes nėra židinio ir pan.

tai va kad ir pasyvus turi minusu.. Vienintelis jo pliusas kad mokesi ziema ne 600 litu uz sildyma o 200... Idemiai stebiu diskusijes apie pasyvu nama ir kazkaip nekimba ir viskas kad pulti stacia galva ir statytis.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(karolag @ 2010 02 10, 15:50)

Termose gyventi nenoreciau, tuo labiau vietoj langu saudymo angas tureti schmoll.gif Geriau jau brangesne eksploatacija nei toks namas

thumbup.gif pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 02 10, 13:32)
Pas mus"alia" rekuperacine. Na viskas tas pats, tik daugiau mechanikos, nera programavimo. Ir pas mus paduodamas su siurbliuku, istraukimas savaiminis. jei norejom ir to, tai plius 800. Bet kad poreikio bent jau kol kas nejauciam, jauciasi, kad cirkuliuoja ir taip. Fainiai, kad dregmes jokios nera: langai nerasoja net spakliuojant. Padavimas irgi rankinis: noriu daugiau - atsuku, noriu maziau - prisuku. tik padavima darem, kad ipustu su siurbliuku.

Manau, kad priesgaisrines durys, nes garazas yra padidinto gaisringumo, nepriklausomai nuo sildymo budo.

aisku, dekui.

o kaip pas kitas? is garazo i gyvenamas patalpas durys priesgaisrines ar kaip? zinau, kad jau buvo diskutuota N kartu, bet neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 10, 21:26)
aisku, dekui.

o kaip pas kitas? is garazo i gyvenamas patalpas durys priesgaisrines ar kaip? zinau, kad jau buvo diskutuota N kartu, bet neatsimenu  blush2.gif

jo,priesgaisrines - pamenu kai pas Dovis buvau,pas ja atrodo tokiossu medzio imitacija tikrai fainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 02 10, 19:46)
jo,priesgaisrines - pamenu kai pas Dovis buvau,pas ja atrodo tokiossu medzio imitacija  tikrai fainos mirksiukas.gif

aisku, dabar jau uzsirasysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 09, 19:55)

nors as pati esu truputi lengvam soke del grindinio sildymo kainu... kaina tokia pat kaip 2006 metais... tai laukiu is keletos firmeliu samatu  doh.gif

O tai tau cia vamzdelius reikia isvedzioti? Pvz. mano santechnikai netiktu? Pas Masajugi jie taip pat dirbo.

QUOTE(karolag @ 2010 02 10, 15:32)

Va ta pati ir as norejau parasyti. Cia apsauga, jei automibiliai uzsidegtu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 02 11, 09:51)
O tai tau cia vamzdelius reikia isvedzioti? Pvz. mano santechnikai netiktu? Pas Masajugi jie taip pat dirbo.

aga zinau, jau sutarem jie pas mus irgi dirbs, bet ne grindini vedzios, o visus kitus santechnikos darbus.
grindini norim kad darytu tie, kas siurbli poto statys, t.y. geoterminiu sildymu uzsiimanti firma, del garantiju ir tt...
Atsakyti