QUOTE(aulina @ 2010 02 18, 14:27)
ar turite valstybines vėliavas? Mes žadame nusipirkti iki kovo 11. Turbūt paprasčiausia pirkti pc, pvz senukuose, jeigu nesiskiria
koks fainas rupestis
as esu macius Verslo dovanose (jei taip vadinasi), na ten daug ivairiausios atributikos su LT

aisku ten ji nepigi buvo, bet zinok ir audinys labai skiriasi kur pigiakas ir kur brangesne. tos pigios tai tokios vos ne permatomos.. na vnz teks paciai ivertinti
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 02 18, 14:56)
pas mane irgi sekantis man svarbus reikalas bus virtuvinio projektas ,nors jau kaip ir zinau kas kur turi buti
bet tai jus jauciu jau pasidarysit projekta ir gaminsites baldelius

o mums ta idar toooooli toli iki to. mums reikia, kad issivedziot visus taskus tiksliai
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 18, 15:00)
KOdel pasirinkote butent kotesa? man tik seip idomu. Ir kiek kainuos elektros isvedziojimai per firma? Elektros plana darysite?
1. ten dirba MB draugas ir pazystamas;
2. jie mums veda ir signalke;
3. dare ir giminaiciams, tai viskas liuks;
4. biski del kainos galim pasideret.
vat kiek priezasciu kodel Kotesa
o del kainos tiksliai dabar nepasakysiu, nes dar samatos nesulaukem vien elektros perdarymui, kaip jau sakiau jie ir signalizacija mums vedzioja. na bet kai zinosiu tiksliai kiek mokesim, galesiu pasidalint info

(zinau tik kiek chalturscikam buvom sumokeje- 7000 lt
ir kaip i subine .......
del plano nzn irgi dar... bet jei jie sakys kad reikia tai darysim. na vienu zodziu, galesiu veliau sita visa info pasidalint.