Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

man tai grazu. tik kazin nuo karscio neatlips jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 22, 18:43)
pavydziui toki  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Idomus ornamentai. Idomiu dalyku gali paburti namie su tokiais.. thumbup.gif
Atsakyti
Tas paskutinis ornamentas vertas demesio.grazu.Osera, kur pirkot kapsule ir uz kiek ir kaip jas reikia rinktis pagal namo plota ar kaip? Pas mus jau pabaige apsiltinti stoga 25 cnt vata, uzkale antro auksto lubas medziu isvedziojo ventiliacija antram aukste. nuo rytojaus pradeda pirma auksta ventiliacija ir tinkuos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 23 vasario 2010 - 00:34
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 22, 19:06)
man tai grazu. tik kazin nuo karscio neatlips jie  g.gif

aha del atlipimo ir as pagalvojau ,tai sugalvojau kad galima ispiesti trafaretu bigsmile.gif nors mb nelabai patiko toks sumanymas ,jis labiau butu nudazyti decoratyviniu tinku....
QUOTE(masajugi @ 2010 02 23, 00:29)
Tas paskutinis ornamentas vertas demesio.grazu.Osera, kur pirkot kapsule ir uz kiek ir kaip jas reikia rinktis pagal namo plota ar kaip?  Pas mus jau pabaige apsiltinti stoga 25 cnt vata, uzkale antro auksto lubas medziu isvedziojo ventiliacija antram aukste. nuo rytojaus pradeda pirma auksta ventiliacija ir tinkuos  thumbup.gif  thumbup.gif

pirkome basanavicaius gatveje parduotuveje ,o kaip parinko nezinau ,nes mb vazinejo ieskojo ,o paskui tik man rode tinkamus ir as rinkaus kuris man grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 22, 20:06)
man tai grazu. tik kazin nuo karscio neatlips jie  g.gif

o is kur karstis blink.gif ? juk izoliuojami zidiniai-musiskis jokioj daly nei trupucio neikaista g.gif

Laba diena 4u.gif

ceburaska, grazios plyteles mirksiukas.gif
Atsakyti
osera, labai puiku, kad įdėjai nuorodą thumbup.gif 4u.gif aš kaip tik ieškau trafareto grindims. Mano manymu, labai gražiai būtų prie tavo paprasto ir vienspalvio židinuko ornamentas, atrodytų originaliai. Trafaretas būtų patikimiau negu lipdukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2010 02 23, 08:12)
o is kur karstis blink.gif ? juk izoliuojami zidiniai-musiskis jokioj daly nei trupucio neikaista  g.gif

nzn taip tik garsiai pamasciau ir tiek... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 02 22, 22:29)
nuo rytojaus pradeda pirma auksta ventiliacija ir tinkuos  thumbup.gif  thumbup.gif

labai dziaugiuos, kad sparciai judat link finiso tiesiosios biggrin.gif
po kiek sutaret uz tinkavima?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 23, 11:03)
aha del atlipimo ir as pagalvojau ,tai sugalvojau kad galima ispiesti trafaretu  bigsmile.gif nors mb nelabai patiko toks sumanymas ,jis labiau butu nudazyti  decoratyviniu tinku....

pirkome  basanavicaius gatveje parduotuveje ,o kaip parinko nezinau ,nes mb vazinejo ieskojo ,o paskui tik man rode tinkamus  ir as rinkaus kuris man grazus  ax.gif

Sveika 4u.gif o jums kartais ne Robertas zidini state.
Atsakyti
QUOTE(marakuja07 @ 2010 02 23, 12:16)
Sveika 4u.gif o jums kartais ne Robertas zidini state.

oi nezinau vardo smile.gif state siaip 2 vyrukai
Atsakyti
Laba, statybininkai ir statybinikes smile.gif

Albumiuke apsidairiau, grozybiu prisiziurejau.

Osera, as su ornamentu neskubeciau. Kaip atskira detale ar atskiras zidinis su tuo arnamentu atrodo tikrai labai idomiai. Bet ar jis veliau neipareigos su visais likusiai baldais....ir npataps dideliu galvos skausmu?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 vasario 2010 - 12:30
QUOTE(janna @ 2010 02 23, 12:28)
Laba, statybininkai ir statybinikes smile.gif

Albumiuke apsidairiau, grozybiu prisiziurejau.

Osera, as su ornamentu neskubeciau. Kaip atskira detale ar atskiras zidinis su tuo arnamentu atrodo tikrai labai idomiai. Bet ar jis veliau neipareigos su visais likusiai baldais....ir npataps dideliu galvos skausmu?!

na mano namuciai bus sakyciau moder tipo , tai kaip ir ieskau kazko tokio ... o ar kaip reiks daryti darysim dar cia parodys laikas ,nes iki ornamentu dar oi kiek laiko praeis ax.gif
dabar vyras suka man galva del lubu doh.gif o as nesugalvoju kaip ka daryti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 23 vasario 2010 - 15:29
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 23, 03:15)
nzn taip tik garsiai pamasciau ir tiek...  smile.gif
Papildyta:

labai dziaugiuos, kad sparciai judat link finiso tiesiosios  biggrin.gif
po kiek sutaret uz tinkavima?

Sutarem po 10 uz m2 mirksiukas.gif pora lituku visgi nusileido biggrin.gif gerus meistrus turim tai nesinori ir skiausti labai ir permoketi ax.gif viskuom patys rupinasi.
Atsakyti