man tai grazu. tik kazin nuo karscio neatlips jie

QUOTE(Osera @ 2010 02 22, 18:43)
Idomus ornamentai. Idomiu dalyku gali paburti namie su tokiais..

Tas paskutinis ornamentas vertas demesio.grazu.Osera, kur pirkot kapsule ir uz kiek ir kaip jas reikia rinktis pagal namo plota ar kaip? Pas mus jau pabaige apsiltinti stoga 25 cnt vata, uzkale antro auksto lubas medziu isvedziojo ventiliacija antram aukste. nuo rytojaus pradeda pirma auksta ventiliacija ir tinkuos

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 22, 19:06)
aha del atlipimo ir as pagalvojau ,tai sugalvojau kad galima ispiesti trafaretu

QUOTE(masajugi @ 2010 02 23, 00:29)
Tas paskutinis ornamentas vertas demesio.grazu.Osera, kur pirkot kapsule ir uz kiek ir kaip jas reikia rinktis pagal namo plota ar kaip? Pas mus jau pabaige apsiltinti stoga 25 cnt vata, uzkale antro auksto lubas medziu isvedziojo ventiliacija antram aukste. nuo rytojaus pradeda pirma auksta ventiliacija ir tinkuos

pirkome basanavicaius gatveje parduotuveje ,o kaip parinko nezinau ,nes mb vazinejo ieskojo ,o paskui tik man rode tinkamus ir as rinkaus kuris man grazus

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 22, 20:06)
o is kur karstis

Laba diena

ceburaska, grazios plyteles

osera, labai puiku, kad įdėjai nuorodą
aš kaip tik ieškau trafareto grindims. Mano manymu, labai gražiai būtų prie tavo paprasto ir vienspalvio židinuko ornamentas, atrodytų originaliai. Trafaretas būtų patikimiau negu lipdukas

QUOTE(tryliktoji @ 2010 02 23, 08:12)
o is kur karstis
? juk izoliuojami zidiniai-musiskis jokioj daly nei trupucio neikaista

nzn taip tik garsiai pamasciau ir tiek...

Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 02 22, 22:29)
labai dziaugiuos, kad sparciai judat link finiso tiesiosios

po kiek sutaret uz tinkavima?
QUOTE(Osera @ 2010 02 23, 11:03)
aha del atlipimo ir as pagalvojau ,tai sugalvojau kad galima ispiesti trafaretu
nors mb nelabai patiko toks sumanymas ,jis labiau butu nudazyti decoratyviniu tinku....
pirkome basanavicaius gatveje parduotuveje ,o kaip parinko nezinau ,nes mb vazinejo ieskojo ,o paskui tik man rode tinkamus ir as rinkaus kuris man grazus

Sveika

QUOTE(marakuja07 @ 2010 02 23, 12:16)
oi nezinau vardo

Laba, statybininkai ir statybinikes 
Albumiuke apsidairiau, grozybiu prisiziurejau.
Osera, as su ornamentu neskubeciau. Kaip atskira detale ar atskiras zidinis su tuo arnamentu atrodo tikrai labai idomiai. Bet ar jis veliau neipareigos su visais likusiai baldais....ir npataps dideliu galvos skausmu?!

Osera, as su ornamentu neskubeciau. Kaip atskira detale ar atskiras zidinis su tuo arnamentu atrodo tikrai labai idomiai. Bet ar jis veliau neipareigos su visais likusiai baldais....ir npataps dideliu galvos skausmu?!
QUOTE(janna @ 2010 02 23, 12:28)
Laba, statybininkai ir statybinikes 

na mano namuciai bus sakyciau moder tipo , tai kaip ir ieskau kazko tokio ... o ar kaip reiks daryti darysim dar cia parodys laikas ,nes iki ornamentu dar oi kiek laiko praeis

dabar vyras suka man galva del lubu

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 23, 03:15)
nzn taip tik garsiai pamasciau ir tiek... 
Papildyta:

Papildyta:

Sutarem po 10 uz m2