aš iškepiau, buvo viskas normaliai, labai labai ilgai plakiau, kol tos standžios putos gavosi, viskas buvo gerai, iki šio ryto, dar vakar vakare buvo gražus lygus, tobulas, o šįryt per pirštą įdubo  
 ir nesuprtau kas jam nepatiko, ar tai, kad pagaliuku vakar patikrinau ar iškepęs, ar tai, kad neišėmiau iš formos , nevėsinau ant grotelių ir nepadėjau nakčiai į šaldytuvą  
  šaiip purutis, minštutis, į dvi dalis drąsiai perpjausiu, kepuosi dabar dar balto biskvito pasimaišysiu į kompaniją ir vis tiek sutepsiu.... aš tik galvoju, kad ta želatina ten nei prie ko  
 niekad į varškinius kremus nededu želatinos, tuoj išrasiu žodžiu naują tortą  
  
  
  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(SECREAT @ 2010 02 03, 09:30)
Bijoloj
                Merginos, ar galejo man beze nesigaut del to, kad palkiau tik is saldytuvo isimtus baltymus? 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(*Bitutė* @ 2010 02 03, 08:42)
esu rašiusi ,kaip aš išgavau spalvas,nusiperki kokoso drožlių sumali per kavamale ir gaunasi milteliai,ir tešla labai skani gaunasi kokosinė 
 dar yra tokie žirniukai puošti tortams,tai iš tų geresni milteliai gaunasi 
 o tas pakiukas kainuoja keli ct  
kokia sauni ideja
QUOTE(miskouoga @ 2010 02 02, 23:39)
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
As esu viena karta dariusi
QUOTE(jurate_b @ 2010 02 03, 10:54)
As esu viena karta dariusi 
 biskvitas gavosi toks keistokas, o ir pats tortukas man pasirode sausokas, jei daryciau ji dar karta butinai sulaistyciau biskvitus ir gal i varske daugiau cukraus ideciau, nes skonio man asmeniskai truko 
  bet gal cia tik man jis buvo per sausas,  lauksim Olestos atsiliepimu  
nebijok, Olesta padarys kai visada pagal savo nukrypimus, gausis visai ne to skonio tortas
                Sveikutes  
 
Oj, mergaite, ten rojus zinok
 Visko gausi, tik parduotuvele susirask  
 Jau ko tik ten nera  
 Laukiu nesulaukiu kol ir as ten galesiu vel apsilankyti  
 I koki miesta vaziuojat? Pora vieteliu zinau  
 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 21:27)
tai gerai jei si menesi, nes as pabaigoje jau isvykstu i UK, vat ydomu ar ten galesiu gauti tokiu dalykeliu kaip dazai ir kiti reikmenys bei ingridientai saldumynams pyragams bei tortams 
Oj, mergaite, ten rojus zinok
                merginos, turiu klausima apie MMG , kokio skersmens tortui uztenka mases pagal recepteli ?  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(Olesta @ 2010 02 03, 11:59)
nebijok, Olesta padarys kai visada pagal savo nukrypimus, gausis visai ne to skonio tortas  
  
  
 aš jau matau kad jį laistyti verkiant reikės, jis toks kaip kempinė  
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 03, 09:30)
Urme buna.
QUOTE(miskouoga @ 2010 02 02, 20:39)
Gal kas galetu pakomentuoti torta"Varskes surelis", ar skanus?
man tai patiko,sulaistyti reikia gausiai.Viena karta dariau su sokolado drozlem,kitus daug kartu su spalvotos zele gabaliukais.Kas valge visiems patiko,aisku as cukraus dar del skonio ir rugsteles idedu.
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 03, 07:37)
ir kaip tau tas biskvitas gavosi.. aš dariau bet toks lievas kad patyliu, kaip ten su keliais šaukštais miltų gali pasidaryt biskvitas aš nesuprantu... dariau tai šiaip jis visai skanus tas tortas. bet man biskvitas nesiseke 2 kart kepiau ir 2 kart neišėjo....
Jis ir man toks gaudavosi,iskyla graziai,po to susmenga,as itariu del tu keliu saukstu miltu
    











