Laba, bandziau savaitgali kepti vyniotini. Dabar ateinu klausimais

. Biskvita kepiau is 4 kiausiniu, 4 saukstu miltu (su dideliais kaupais) ir 4 saukstu cukraus. Mase gavosi kietoka (tikejausi skystos), bet pabijojau daugiau maisyti isplaktus baltymus su miltu, kiausiniu ir cukraus mase. Skardoje sunkiai sekesi islyginti tesla, bet iskepe gerai

. Tik vyniojant kazkaip norejo luzinet, tai sulaisciau konservuotu persiku sirupu.
Pertepima dariau is 200g pakelio Ventos sviesto ir puses indelio kondensuoto pieno (varske mama "nudziove" is po nosies

) ir pripjausciau konservuotu persiku. Per nakti palaikiau saldytuve. Vyniotinis gavosi skanus, tik kremas kazkoks kietas, nuo biskvito skyresi

.
Tai ka padariau negerai su biskvitu? Ir ar jums tas kremas toks kietas gaunasi? Gal svietas per riebus buvo (75%)