oj Marija - gal tikrai nebekepkit to rafaelo, arba jo garbei reikia jau atidaryti temą, nu tiek daug klausimų dėl jo iškyla
Nežinau, kas Jums ten kur nesigauna ir smenga: rašau paskutinį kartą
Kepu visada per vieną kartą, į skardą tiesiu kepimo popierių, skarda 22,5-24 cm, pagal situaciją ko man reikia.....
plaku biskvitą, viską pagal receptą, gerai išplakit cukrų, neturi likti granulių.... toliau supilu visą biskvitą, kišu į įkaitintą 190 laipsnių orkaitę, kepu 55 minutes (mano orkaitė elektrinė)... iškyla virš formos gerokai, kai iškepa ištraukiu ir apverčiu ant lentutės, susileidžia tas pakilimas per vidurį iki kraštų, atšaldau, išimu, supjaustau į 4 biskvitus... sulaistymui priklausomai nuo naudojamo kremo nesunaudoju daugiau nei 200 ml skysčio...kad nebūtų nuobodus, įsidėkit kepintų migdolo riešutų... keiskit kremus, kurkit vaisinius, jogurtinius tortus jo pagrindu.....
Dėl mašinos formavimo: esu kepusi iš biskvitinio vaisinio torto patį pirmą mašiniuką, viskas puikiai gaunasi
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...