Tai va, per pigu - itartina, per brangu irgi negerai

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 25, 13:42)
Nors kai brangu irgi negali garantuoti, kad gausi kokybiska paslauga. Vis gi geriausia eiti pagal rekomendacijas.
gal tiems, kur eina i SPA centrus rezultatas nesvarbus, jie turbut nori tik momentinio atsipalaidavimo
Juk neina kursais ten.

Mano vaikai už kirpimą visada moka 10-12 Lt. Kirpykla yra priešais mūsų namą, dirba septynias dienas per savaitę nuo ryto iki vakaro. Kada benueisi- eilė, nors dirba trys kirpėjos. Matyt, ne visada maža kaina yra blogai...
Gal paprasciausiam kirpimui be jokiu priemoniu ir uztenka 10 lt. Tikriausiai ir apkerpa greitai.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 25, 15:24)
Mano vaikai už kirpimą visada moka 10-12 Lt. Kirpykla yra priešais mūsų namą, dirba septynias dienas per savaitę nuo ryto iki vakaro. Kada benueisi- eilė, nors dirba trys kirpėjos. Matyt, ne visada maža kaina yra blogai...
As nieko pries, pries mazas kainas, bet reikia zinoti, pas ka eini. As dantis irgi poliklinikoje po kelis litus taisausi, nes radau gydytoja, kuri dirba geriau uz bet kokias privatininkes, o vaika kerpu po 30 litu, nes kiek kitur bandem, visada ispesiodavo kaip koki visciuka, kadangi pas ji daug plauku, o tokius ne taip ir lengva apkirpti.
QUOTE(naura14 @ 2010 06 25, 15:33)
As nieko pries, pries mazas kainas, bet reikia zinoti, pas ka eini. As dantis irgi poliklinikoje po kelis litus taisausi, nes radau gydytoja, kuri dirba geriau uz bet kokias privatininkes, o vaika kerpu po 30 litu, nes kiek kitur bandem, visada ispesiodavo kaip koki visciuka, kadangi pas ji daug plauku, o tokius ne taip ir lengva apkirpti.
Už tiek aš pati kerpuosi ir dar pigiau randu. O berniukus apkirpti nėra sudėtinga ir ilgai netrunka...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 25, 16:40)
Už tiek aš pati kerpuosi ir dar pigiau randu. O berniukus apkirpti nėra sudėtinga ir ilgai netrunka...
O as nerandu, matyt labai priekabi

Nuvaziavus uzvakar pas mama kai dejau per darzus, tai vakare vos atsilenkiau. Turguj geliu pripirkau, nes mama visai laiko neturi, apsodinejau, vien zo, prisidziaugiau zemiskais malonumais

o as siandien tinginiavau, dariau ko seniai nedariau: skaiciau grozines knygas ir ziopsojau televizoriu. Kaip faina

QUOTE(naura14 @ 2010 06 25, 17:18)
O as nerandu, matyt labai priekabi
Nors tau ilgais plaukais gal lengvesnis variantas, nei man trumpais
O mano sunu zirklemis kerpa, nes man ne kaip atrodo, kai masinkom apvaro. O dar kai pas ji tiek daug plauku.
Nuvaziavus uzvakar pas mama kai dejau per darzus, tai vakare vos atsilenkiau. Turguj geliu pripirkau, nes mama visai laiko neturi, apsodinejau, vien zo, prisidziaugiau zemiskais malonumais

Neseniai tie mano plaukai ilgi ir neilgam

QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 25, 20:03)
Neseniai tie mano plaukai ilgi ir neilgam
Mano vienas sūnus taip pat labai daug plaukų turi. Gegužę nukirpo jo kasas
Esu vieną kartą kirpus už 30 Lt vaikus ir gana prastai apkirpo...Todėl dabar jie kerpasi kur kas pigiau...

Tai gerai, kad taip randi.

QUOTE(naura14 @ 2010 06 25, 20:14)
Mano rajone daug kirpyklų, vien Vydūno gatvėje septynios...Tikrai yra iš ko pasirinkti.