Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų sielos iliustracijos...16tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgote: 02 vasario 2010 - 11:19
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2010 02 01, 12:47)
user posted image naujoj temoj drinks_cheers.gif  linkiu kad butu kuos skaidresnes nuotaikos visu mirksiukas.gif   ir kuo maziau vienos personos juodo jumoro  cool.gif

QUOTE(mazgote @ 2010 02 01, 14:20)
niekas nedraudzia rodytis ir sveiko proto busenu neapriboja umn.gif viskas turi ribas
o kai pradeda tokias rodyti"juodo humoro" kad plaukai piestu stojasi ir siurpai laksto po kuna ir tai pastoviai doh.gif tai cia jau "nesveika" busena ir reikalinga pagalba tam zmogu.
As palinkejau kad tokiu maziau butu cool.gif

cia ta persona as? jei as tai nusikirpk plaukus nebus kam stotis...cia laisva erdve ir tema ir ne diskuskusiju tema kad cia komentuotum ir kabinetumeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 02 vasario 2010 - 14:07
Kokios mes jautrios doh.gif ar buvo paminetas nicas g.gif jei ir tave turejau omeny ir kas g.gif ar negaliu pakomentuoti kad krauju besitaskancios ar kabantys pakaruokliai yra sveikos emocines busenos doh.gif nervus reikia gydyti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ar cia uzkreciama manija kraujais taskytis g.gif zmones kur ritates isskersit puse pasaulio su tokiom busenom doh.gif
Atsakyti
o toks humoraas tinka? biggrin.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
doh.gif

baigiam zodziu karauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgote: 02 vasario 2010 - 15:32
QUOTE(mazgote @ 2010 02 02, 15:20)
doh.gif

baigiam zodziu karauser posted image

aš tai čia iš viso ne į temą ,su niekuo nekariauju biggrin.gif 4u.gif

nepatiko mano paveikslėlis? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
as ir nekariauju tik palinkejau geru nuotaiku doh.gif ir uzsipuole mane unsure.gif

cool thumbup.gif
Atsakyti