Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyti ?
Atsakyti
Galetumem, manau, cia visos tau prirasyt, kada musu vaikuciai valgo ir miega mirksiukas.gif Juk visi skirtingi. Bet pirmiausia isiklausyk i savo vaikelio poreikius.
Manoji nuo 1m.2men. pradejo miegoti tik viena kart dienoj. Keliasi skirtingai. Tai 7, tai 8val. Gulasi apie 21val. O valgom, kaip dabar, taip ir anksciau apie valanda pries miegeli.Veliau geriam pienuka ir einam plaut dantuku. Nakti nebevalgom, gal nuo 5men. Pastebejau, kad jei mama nemaitina pati, tai greiciau ir vaikelis nakti atpranta. O maitinanciu savo pienuku, kaikurios pazistamos, dar ir dabar maitina nakti(beveik iki 2m.). Nesidomejau ir nezinau daktaru nuomones siuo klausimu, bet, manau, kad nereiketu vaikelio (tokio amziaus) dar maitin nakti. Cia tik iprotis.
O ar maitini nakti?
Atsakyti
Mane irgi kankina ta pati problema - niekaip negaliu savo zuikio pripratinti eiti miegoti anksciau, nei 23val. Kadangi dirbu, maziu priziuri tai vyras, tai mociute, jie vaikui labai atlaidus. O ir jis pats laukia, kada mama gris, tada jau kartu atliekam visas vakarines proceduras smile.gif

Atsakyti
Maniškė mažė nuo 4 mėn. gulasi miegoti apie 22 val. Ir taip jau du metai toks pat rėžimas ir nesikeičia, nebent kokios išimtys. ax.gif Vakarieniauja apie 19.30 val. O ryte atsikelia, jei niekur nereikia eiti, 9 val. smile.gif Naktinis maitinimas buvo išbrauktas nuo 1 m. 2 mėn. mažylės noru. biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų mergina 1m2mėn miegoti eina nuo 22,30 iki 23,30 schmoll.gif Ir niekaip neina jos anksčiau nuguldyti.Gerai tik,kad keliasi ryte 9-10 rolleyes.gif Tai pusryčius valgom apie 11,o vakariene apie 21val.Nakti keliasi kelis kartus pasiverkti ir apie 6-7 prasibunda pienuko.Bet atsigėrusi dar pamiega kaip sakiau iki 9 karais ir iki 10.
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 1m.2men.,miegoti eidavo irgi gan velai, taciau pabandziau guldyti 8-8.30, palikti viena ir isjungti sviesa, ji tamsos nebijo, tad mums pavyko thumbup.gif Dabar ji pati tokiu laiku keliauja link lovytes. Nakti nesikela nuo 9men.
Atsakyti
eina miegoti 21,30 +- keliolika minučių. keliasi ir 6 ir 7,30 ir 9 ir 9,30. nelabai suprantu kas įtakoja jos tokį kėlimosi laiką. geraik ad nors savaitgaliais keliasi apie 9 (tfu tfu tfu kad neprisišnekėčiau)
Atsakyti
QUOTE(grassa @ 2005 11 19, 15:57)
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyti ?

Niekada neverčiau dukros anksti ar vėliai gultis ji kažkaip nuo mažens guldavosi 21.00 val ir dabar taip yra toks jau režimas nuo mažens pas ją gavosi.
Atsakyti
Mano mažylė be 23valandos miego neeina. Užkandam apie 21h. tada prausiames 22:30h. ir einam miegot. Net jau pienuko atsisakėme prieš mėnesį. Dabr mažąjai 1metai ir1mėnesis. Naktį nebevalgo nuo kokių 5mėnesių. Tik visą laiką turi būt gėrimas šalia lovos, nes mažoji naktimis dažnai užsinori gert doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o MANO MAZOJI UZMIEGA APIE 23-24 VAL,O RYTE KELIASI APIE 10 VAL.DIENA TAIPAT MIEGA VIENA KARTA KOKIAS 2-3 VALANDAS.PASKUTINI KARTA VALGO APIE 21.30. NEZINAU KODEL,BET TAIP JAU YRA,GAL KAD AS ESU NAKTIBALDA IR ILGAI NEINU LIULIO.BET MANAU GERIAUSIA VAIKUI EITI I SAPNU KARALYSTE APIE 21 VAL,NA BET MUMS TAIP NESIGAUNA schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
mano vaikinui jau 2 metai. kadangi lankom darzeli ir ryte reikia keltis anksti (pries 7 val), tai vakare miegioti einam 19.30-20.00. Prakstiskai apie 20 val jis pats jau luzineja ir pradeda nest zaisliukus i lovyte thumbup.gif Kartasi tik savaitgali bandau pratempti bent iki 20.30, kad nesikeltu sesat6d ir sekmad 7 val blush2.gif blush2.gif tai tada geriausiu atveju ismiega iki 8-8.30
Del valgymo-pavalgom vakari8ene darzelyje o namie paskui tik dazniausiai ka nors uzkandam-sureli, varskytes, jogurto, saisainiu ar. pan. Tik labai retai kada sako,kad 'noliu niam-niam". Nu nespeja isalkt, nes is darzelio grize prabunam tik geras dvi valandas ir jau keliaujam i sapnu karalyste tongue.gif
Atsakyti
Maniskiui 1m. ir 2 men, einam miegoti dazniausiai 21 val., vakariene valgom apie 19 val., pries miega pienuko. Nakti nesikelia nei valgyt nei gert. Ryte pabunda 7-8 val.
Atsakyti