Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Maniškė, būdama metukų laiko, eidavo miegoti kokią 23 ar 24 valandą, o ryte keldavosi irgi kokią 11 arba 12 valandą. Išmiegodavo visą naktį be prasibudimų. Ir dar dieną porą kartų pamiegodavo thumbup.gif (visa į mamą).
O dabar, kadangi jau einame į darželį, tai keliamės 7 ryto (labai jau nenoriai ir su ašaromis), o einame miegoti dažniausiai 22 val., nes aš pati tik po 21 val. kiekvieną dieną grįžtu namo, tai kol nusiprausiam ir ateina 22 val. Nors šiaip norėčiau guldyti vakarais 21 val., bet kad niekaip neišeina, tik savaitgaliais.
Atsakyti
Mes einam miegoti apie21-21.30 val.nes diena nemiega(labai retai),bet atsikelia 11 arba pries 12 val.
Nakciai misinuko,per nakty dar sulciu,o 8 val.ACTIMELio .Va taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Visa deinotvarke pakoregavo darzelis, kuri lankom nuo 1metuku 1menesio. Nuo 9 men miegodavo viena karta dienoj 12val ismiegodavo 2 val.
Ryte keliames 7,30-8,00, pietu miegam nuo 12-13 val. namuose ismiega 1-1,5 val o drzelyje 2,5-3 val. Vakare miegoti einame 20,30-21,00 val. Vakareine pavalgo 19 val ir pries miega butinai isgeria 220 g pieno. O nakti gerti nesikelia.
Atsakyti
Maniškui 1 m. ir 10 mėn. gulamės 20-21 val., kadangi keliaujam į lopšį keliamės apie 6:30 - 7.00. Per naktį išmiegam nuo 2,5 mėn. Apie valgį tixliai negaliu pasakyti, nes valgiui rėžimo nebėra kažkur nuo 1,5 metų. Kartais būna taip, kad pavalgo 20.00 val., o 20.10 jau miega..... O kartais pavalgo 18:30 val. ir tik 20:30 eina gulti. Priklauso nuo vaiko.... Nori jis valgyti ar nea...
Vėlgi, man atrodo, kad vaiko guldymas miegoti per prievartą prie gerio nepriveda.... Niekada, nuo pat gimimo, nebuvo režimo miegui - kada norėjo, tada ėjo gulti.... Dabar tas pats....
Atsakyti
Maniskei 1.5. Pries tai visada eidavom miegot apie 21.30. Bet kai persuko laika, tai miego rezimas visiskai issiderino. Dabar eina miegot tik kai matau, kad tikrai nori. O nakti kartais pasikelia atsigerti.
Atsakyti
Sveikos.Mano sunelis vakarėniauja 20 val.Miegoti eina 21 val.dar papildomai atsigere mišinuko ir jau saldžiai miega apie 21.30 val.Nakti dar atsigere mišinuko ir toliau miega iki ryto.Dažniausiai pabunda 8-9 val bigsmile.gif .
Atsakyti
mes del miego irgi nesiskundziam (3*tfu): vakarieniaujam apie 20.00, apie 21.00 einam ruostis ir 21.30 jau miegam smile.gif . keliames ryte tarp 8 ir 9 dazniausiai.
nakti nesikelia jau seniai, net nepamenu - gal nuo kokio pusmecio (nors pati maitinau iki 13 men.).
Atsakyti
Nėra pas mano vaiką rėžimo visiškai. Keliasi nuo 8.30 iki 12.30 tame tarpe. Vakare eina miegoti nuo 22.00 iki 2.00 (neapsirikot- antros val nakties). Būna kartais, kad aš ebeištveriu ir užmiegu (tokiu kiauru miegu, bet vis tiek), o mano pusantrų metukų lialka dar krykštauja ir nemiega. Diena miega irgi kaip šauna į galvą, tai pora valandų, tai visai neina užmigdyti. Ir viškai nereiškia kad jei vėlai atgulė, tai ryte vėlai atsikels. Kartais išmiega 14 valandų per naktį, tik tada jau dieną nebemiega. O valgo irgi kada sugalvoja, tik naktimis nebevalgo nuo kokių keturių mėnesių. Tikiuosi kada nors darželis sureguliuos tą mūsų netvarkingą dienotvarkę ax.gif
Atsakyti
Na va mūsų dukriukas irgi dar nemiega nors dažniausiai užmiega iki 1h g.gif tai va o ryte keliamės apie 11-12h diena nusnaudžia valandyte apie 15-16h mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliamės 8-9val. Dienos miegas 14.30-17 val.Vakare apie 20 val. vakarieniaujam, po pusvalandžio maudynės ir kitos "grožio procedūros" tongue.gif ir 21 val miegučio smile.gif
Atsakyti
Na mūsų dukrytė eina miegoti apie 22-23val, o ryte keliasi apie 9val. Bėda ta, kad kai ji eina miegoti, tai ir mes turim eiti kartu (miegame tame pačiame kambaryje, tik ji savo lovelėje), nes kitaip ji niekaip neužmiega, o mums kartais taip norisi pavakaroti 4u.gif . Kartais, jai užmigus, mes tyliai išliūkinam, bet nežinau kokiu būdu ji tai jaučia, nes dažnai netrukus prabunda doh.gif . O ir naktį dažnai miega neramiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 06, 17:43)
Na mūsų dukrytė eina miegoti apie 22-23val, o ryte keliasi apie 9val. Bėda ta, kad kai ji eina miegoti, tai ir mes turim eiti kartu (miegame tame pačiame kambaryje, tik ji savo lovelėje), nes kitaip ji niekaip neužmiega, o mums kartais taip norisi pavakaroti 4u.gif . Kartais, jai užmigus, mes tyliai išliūkinam, bet nežinau kokiu būdu ji tai jaučia, nes dažnai netrukus prabunda doh.gif . O ir naktį dažnai miega neramiai unsure.gif

maniškė pati reguliuoja. keliasi apie 9 val., pietų miegas nuo 12.30-13.00 ir trunka apie 2-4 val., bet vakare reikia su ja kankintis iki 23-24 val. užvakar bandžiau užmigdyti apie 22 val. tai kiek rėkė, bet užmigo, bet ryte atsikėlė 6.30 doh.gif
Atsakyti