Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

QUOTE(Raskyte @ 2007 04 25, 19:28)
Mes savishki guldom 8 pm. keliasi tai 7:30 tai 8:00 am  4u.gif  diena miega 2, 3 valandeles.

Raskyte super tvarkarastis as irgi savaji guldau 8 pm. keliasi 8.30-9 am thumbup.gif drinks_cheers.gif diena jeigu paguldau miega apie 3-4h thumbup.gif tokio amziaus vaikui tikrai reikia miego drinks_cheers.gif o 8 valanda paguldzius dar tikrai daug laiko lieka ir mamytes ir tevelio laikui, todel gerai ir vaikui ir mums drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 27, 21:10)
Raskyte super tvarkarastis as irgi savaji guldau 8 pm. keliasi 8.30-9 am  thumbup.gif  drinks_cheers.gif diena jeigu paguldau miega apie 3-4h  thumbup.gif tokio amziaus vaikui tikrai reikia miego  drinks_cheers.gif o 8 valanda paguldzius dar tikrai daug laiko lieka ir mamytes ir tevelio laikui, todel gerai ir vaikui ir mums  drinks_cheers.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif rolleyes.gif zinoma jiems reikia miegelio rolleyes.gif juk jie auga wub.gif ir as nematau jokio reikalo naktinet ir ishsierzinti, kad paskui nakti bludytu ir visi suirze butumem schmoll.gif o diena priesh 2 pm jis pats parodo, kad miegelio nori rolleyes.gif ir bega dantuku valytis, tada i lovyte ir miega (pvz. shiandien pietu miegojo 4 valandas) thumbup.gif o jei per prievarta guldyciau, juk nemiegotu, o tik abu nepatenkinti butumem unsure.gif o dabar jei pats noriai nustatytu laiku eina miegucio, reishkiasi viskas puiku cool.gif as manau, kiek mamu, tiek nuomoniu rolleyes.gif mums shitas laikas suveike puikiausiai thumbup.gif ir ishvis su miegeliu problemu nuo gimimo neturim wub.gif
Atsakyti
Sveikutes
Mano pypliukas, tokio amziaus miegodavo 2 kartus per diena.
Vakarais guldydavau 21val. ismiegodavo iki 8val. sekantis kartas - 11.30val. 13val . Poto sotus pietus. Tada i lauka. Gryze is lauko, jei nemiegodavo lauke, tai 16 -17.30 dar pamiegodavo.
Dabar miega tik karta, po 2val.
Vakare guldom 21.30 ismiega iki 9val. Pietu miegas - 14-16val.
Bet cia tik musu vaiko tokia dienotvarke.
Kiekvienas turi savo grafikeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 04 28, 03:11)
na kodel anksti?  g.gif  turiu pazistamu, kas ankshciau guldo ir net vyresnius vaikucius  mirksiukas.gif  patys nenaktinejam, tai labai geras laikas ir vaikui  mirksiukas.gif  juolab, kad esam pabande guldyt 9:30 pm, tada prasidejo durniavimas, kai miego norejimo stadija baigesi ir cirkinosi iki 12 am  doh.gif

Na aš nežinau ar mūssiškė miegotų taip anksti?Nors gal?Vakar užmigdžiau 22val tai atsikėlė 08val.Dabar bandysim eiti vis truputėli anksčiau.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 28, 04:10)
Raskyte super tvarkarastis as irgi savaji guldau 8 pm. keliasi 8.30-9 am  thumbup.gif  drinks_cheers.gif diena jeigu paguldau miega apie 3-4h  thumbup.gif tokio amziaus vaikui tikrai reikia miego  drinks_cheers.gif o 8 valanda paguldzius dar tikrai daug laiko lieka ir mamytes ir tevelio laikui, todel gerai ir vaikui ir mums  drinks_cheers.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 28, 05:10)

Jums sekasi :4u:Kelis kartus yra užmigęs 20h, tai atsikėlė naktį, šneka, lipa iš lovos, maždaug jau gana man to miego ax.gif
Bandžiau guldyti 21h tai keliasi 6h doh.gif
Dabar gulam 22h, tai geriausiu atveju iki 7.30h doh.gif doh.gif doh.gif
Noriu miegooooooooooo....
Beje, su mielu noru guldyčiau 20h ir su vyru džiaugčiausi laisvu laiku, bet...kažkaip nesinori keltis 5h doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 04 gegužės 2007 - 15:24
manoji miego prašosi jau 19 val, tai taip ir guldau ax.gif o keliasi savaitgaliais 8.30-9 val, o paprastomis dienomis aš ją žadinu nes ji eina į lopšiuką rolleyes.gif
Atsakyti
MAniskis jau viena karta dienoj bemiega, todel naktinio miegelio jau einame gulti 21:30 h, taciau uzmiega kokia 22 val.Keliames labai ivairiai tai 8 val. tai 9 val. Dar reikia nepamirsti, kad nakti 2:30 val. valgom. TAi to miegelio man paciai kaip ir truksta. DAr apie 6 val. ryte pradeda zirzineti (kai dygsta dantys) -tai isvis nieko gero.
Atsakyti
savaja vedu 22val miegot bet nevisada pavyksta kartais ir valandike dar vartomes buna ir ilgiau keliames dazniausiai 10val tai vedu pietuku 2val Kai keldavosi iki 9val tai vesdavau iki13val nes kaip zinau darzeliuose 13val eina liuliuko
Atsakyti

mums 1,7 men keliames apie 9- 9.30, miegam jau tik viena karta per diena, anksciau budavo tik valandziuke ar pusantros, dabar diena pamiegam dvi, o kartais ir tris valandas, bet va miegucio vakare einam tik kokia 23-23.30 ir anksciau nelabai pavyksta uzmigti..labai noreciau maziuli pripratinti anksciau gultis, nes dabar teveliams vakare pabuti kartu visiskai nelieka laiko..o taip to norisi, taip to truksta...
Atsakyti
Dazniausiai eina miegoti 21 val., keliasi apie 6.30. Jei labai isvargsta - anksciau. Ojei numiega antra karta i pavakare, tai miegelis nusikelia 22 val. Bet veliau kaip 22.30 nesu guldziusi.
Atsakyti
mano mergina eina liūlės apie 22 val, o keliasi 7-8val mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2007 05 25, 14:41)
mano mergina eina liūlės apie 22 val, o keliasi 7-8val mirksiukas.gif

Mes irgi taip smile.gif
Atsakyti