O jei kantrybės tiek laukt neužtenka, tai gal galima pasodinti daugiau pridaigintų atžalų.
pas mane jis su amžiumi pradėjo leisti šonines atžalas. (maniškiui augalui jau 20 metukų) Šakelė nulinksta iki žemės ir suleidžia šakneles, tada vėl stiebiasi aukštyn.
O jei kantrybės tiek laukt neužtenka, tai gal galima pasodinti daugiau pridaigintų atžalų.
QUOTE(Enija @ 2010 02 14, 12:36)
pas mane jis su amžiumi pradėjo leisti šonines atžalas. (maniškiui augalui jau 20 metukų) Šakelė nulinksta iki žemės ir suleidžia šakneles, tada vėl stiebiasi aukštyn.
Aišku, na pas mane irgi ne toks jaunas, kokie 5 metai irgi yra
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 13:06)
Norėčiau patarimų, ką daryti, kad ji į plotį labiau augtų, nes dabar tokia išstypus ir tiek.. Norėtųsi apimties daugiau 
Aš šią gėlytę pati dauginau - kai tik nutįsdavo nauja šakelė - nuskindavau ir sodindavau šalia, laikui bėgant ji "pasidaugino" taip
QUOTE(Crassula @ 2010 02 14, 22:08)
sveikutes
QUOTE(Gintae @ 2010 02 15, 17:08)
sveikutes
naujoke priimsit?zadu cia pasistudijuot kaip foto ikelt ir pasirodysiu savo myliukus 
Kuo daugiau, tuo smagiau, o nuotrauka per cia http://www.radikal.ru/ lengva ikelti