Buvo 7.5 men nestumo, istino kojos, pradejo skaudet prie bambos, tarsi kazkas tuoj nutruks,nuvaziavau su siunymu i ligonine, mane apziurejo, paklause tonusa, slapimo tyrima padare ir pasake vaziuot namo nes viskas normoj, as paskambinau Meskauskienei, paklausti ka daryti vaziuot ar ne, ji nusileido is virsaus ir pasake kad sia panele guldom ir taskas, mane stebejo labai gerai ir rupestingai, po keleta dienu padare echoskopija ir pasirode kad vandenu nera visai, o as jauciuos lyg ir normaliai, tikrino tonusa ir kai jau pradejo silpnet sidies plakymas, mane i operacine- ir gime dukrele, pora dienu ji buvo intenciviojoje palatoje, nes kvepavo blogai, ja ten istyre, ir smegenu echoskopija padare ir klausa zodziu viska patikrino ir isleido, aisku as per savaite lig. numeciau 18 kg. o per nestuma priaugau tik 6. O dabar kas butu jei as nuvaziuociau namo kaip man pasake budinti gyd. , vaikas beveik 8 men. mirtu, nes saremiu nebuvo, ta diena kai ji isvydo pasauly galejo jai but paskutine, Meskauskiene tai ta Daktare is didziosios raides... As jai dekinga busiu visa gyvenima!
O bando atkalbet del cezario jei yra isitikinusi kad moteris gales pagimdyti pati, man irgi poliklinikoj uzrase cezario pjuvi, nes stuburo slansktelis luzes, bet ji ir man sake kad pati gimdyciau, o kai paaiskejo kad nera vandenu jokios kalbos nebuvo kad pati gimdyciau.
Cezario pjuvis t.y/ operacija, kaip cia bebutu, nakroze, vaika greitai istraukia ir jis nespeja adaptuotis prie pasaulio, oro, as nemedikas rasau paprastais terminais