QUOTE(Vessta @ 2010 02 10, 22:19)
Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į sklepą .

Kažkur girdėta

,bet skanu
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 02 10, 19:14)
ale kaip idomiai kad jau uzsuktus stiklainius kaitina 45 min

as ka bevakuociau tai tik atkaitintus jau uzsukineju pilnai
Aš išplaunu su soda,išskalauju ir sumaunu lauke ant tokio specialaus stovo ir jie saulėj kaista
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 11, 10:51)
tai jau puode pomidoriukai pasikaitina,nebereikia su slovikiukais pasterizuoti
Čia tinginiam specialiai išrastas receptas,tokiem kaip man