Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

Aš draugei atidaviau vieną baltą šalį, nu bet taip negerai ant širdies, kad toks kreminis truputuką verysad.gif O prašė balto, ant juodo paltuko nesimato, nu bet man kažkaip ant širdies negerai verysad.gif Kažko jautriai reaguoju doh.gif
Atsakyti
Na ką, rodau savo žydrąjį darbelį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 22 lapkričio 2010 - 21:54
Fiorella,man tavo darbeliai patinka, bet is kur tiek laiko turi, juk uztrunka vakar galvojau babaigsiu isristi per seriala namu seimininkes, bet kazkaip greitai neina ir nagas pasgaudo nes su juo uzkabindavau ir bandydavau visa is karto nuimti ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na ir aš įdėsiu vieną foto, šitos burbulinės skarelės spalvos man labai patinka tongue.gif
user posted image
Atsakyti
grazus zydras salikelis tikrai wub.gif saunuole Fiorella beje kada tu speji juk darbai ir zmogus tik leki leki... beje tavo burbuliukai lyg didesni, gal medinukais sukai ? ir matau tikrai kai reciau dedasi graziau ziurisi... beje kokio ilgio medziaga emei ir kiek surisai viso?
Rastika, as irgi susiparinus buvau tai pabaigoj pasiemiau miniatiurines zirklutes ir sukarpiau doh.gif nes pirsto nejauciau jau keikiau risdama tai sakes, surisinet lengviau nei isrisinet...
Miuriele o cia tavo darbelis?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 11 23, 10:11)
Miuriele o cia tavo darbelis?

Taip ax.gif
Atsakyti
*Miurielė*,L. GRAŽU, TIKRAI IR SPALVOS IR RIŠIMAS, NES PAS MANE SUSIRAUKŠLĖJĘ YRA, NORS RIŠAU VIENĄ PRIE KITO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 10:17)
*Miurielė*,L. GRAŽU, TIKRAI IR SPALVOS IR RIŠIMAS, NES PAS MANE SUSIRAUKŠLĖJĘ YRA, NORS RIŠAU VIENĄ PRIE KITO doh.gif

Dėkui blush2.gif na čia praktika, praktika.. mirksiukas.gif
Jau beveik du metai, kai tuo užsiimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2010 11 23, 11:23)
Dėkui blush2.gif na čia praktika, praktika.. mirksiukas.gif
Jau beveik du metai, kai tuo užsiimu rolleyes.gif

tai gal kokia yra paslaptis rutuliukų rišimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 23, 10:27)
tai gal kokia yra paslaptis rutuliukų rišimo? bigsmile.gif

Na kažin kokios paslapties nėra, tiesiog bandau juos rišti sistemingai, šiaip gaunasi tos eilės kaip šachmatų padėstymas rolleyes.gif
Jau esu rašiusi, bet su siūlu man daug paprasčiau atrodo, tiesiog apsuku kiekvieną burbuliuką po porą kartų, užtempiu tvirčiau ir einu prie kito mirksiukas.gif
Ir dar vienas dalykas - burbuliuoju tik apsiūlėtas skareles, taip žymiai tvarkingiau nei kraštų apdeginimas
Atsakyti
Vakarykštis darbelis 4u.gif Primena man vynuogių kekę biggrin.gif

user posted image

miuriele, man tavo darbeliai laaabai patinka, kiek žinau, kad pardavinėji, tai kiek imi už skarutę? Be to ši tavo skarutė mano mėgstamiausia iš visų tavųjų, nes spalvos pevergia wub.gif Be to ir aš rišu kaip šachmatų lentą, patogu taip bigsmile.gif Su apdeginta medžiaga dirbau porą kartų, bet nelabai man patiko, tai nešu apsiųti, be to tiek tekainuoja vieno šalio apsiuvimas, porą litukų, tai negaila kažkaip rolleyes.gif

georgiana, gerai, kad darbas namie biggrin.gif Na, dar studijos prisideda, bet kažkaip spėju, būna pavargstu, tada jau nebedarau šalikėlio, pristabdau, vat šis šalikėlis buvo paskutinis šią savaitę, nes mokslai spaudžia. Šalius visada darau 200x70, susitaraukia labai įvairiai, trečdalis kažkur mirksiukas.gif Rišu su pusferiukais, mažiukai jie gal 1cm, kiti 1,5cm, tikrai nedideli smile.gif O į vieną šalį surišu 500-600 pusferiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 11 23, 12:24)
Vakarykštis darbelis  4u.gif Primena man vynuogių kekę  biggrin.gif

user posted image

miuriele, man tavo darbeliai laaabai patinka, kiek žinau, kad pardavinėji, tai kiek imi už skarutę? Be to ši tavo skarutė mano mėgstamiausia iš visų tavųjų, nes spalvos pevergia  wub.gif Be to ir aš rišu kaip šachmatų lentą, patogu taip  bigsmile.gif Su apdeginta medžiaga dirbau porą kartų, bet nelabai man patiko, tai nešu apsiųti, be to tiek tekainuoja vieno šalio apsiuvimas, porą litukų, tai negaila kažkaip  rolleyes.gif

Aha, gražus gavosi smile.gif Žinau šią medžiagėlę, kažkada esu dariusi iš jos rolleyes.gif
Darau ne šalikėlius, o trikampes skareles, man jos patogesnės rištis
Kainos svyruoja, priklausomai nuo dydžio mirksiukas.gif Po nuotraukomis yra parašytos kainikės
Atsakyti