[Sveikos visos, jau pasakojau, kad 12 sav. man nustatė 3 mm sprando raukšlę, man 29 metai, taigi pasidariau kraujo tyrimus PRISCA 1, kurie rodo 1: 39 Dauno rizika, ka manot, gal dar ne viskas prarasta? man dabar 14 savaite, keliausiu pas genetikus.....

QUOTE(Larky @ 2010 04 08, 10:08)
As gyvenu UK, tai atsiprasau, kad neturiu lietuvisku raidziu. Nelabai suprantu kas tas PriskasII, ir kokia jo prasme, juk tai ne diagnostinis tyrimas, vistiek gali suzinoti tik tikimybe, o ne tikslu atsakyma.
Beje, kita ketvirtadieni man daro vandenu tyrima, gal kas gali parasyti, ar labai skauda?
Pas mus ji daro nuo 15 savaiciu.
Beje, kita ketvirtadieni man daro vandenu tyrima, gal kas gali parasyti, ar labai skauda?

Nesijaudink viskas bus gerai

Papildyta:
QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 04 08, 22:41)
[Sveikos visos, jau pasakojau, kad 12 sav. man nustatė 3 mm sprando raukšlę, man 29 metai, taigi pasidariau kraujo tyrimus PRISCA 1, kurie rodo 1: 39 Dauno rizika, ka manot, gal dar ne viskas prarasta? man dabar 14 savaite, keliausiu pas genetikus..... 

nusiramink ir butinai pasidaryk vandenu tyrima,po jo viskas bus aisku,tik nesijaudink cia tik tikimybe,dar ne viskas prarasta tikrai

QUOTE(rencius* @ 2010 04 08, 16:21)
norejau paklausti jei pas genetike i santariskes eini su siuntimu ar reikia moketi uz kraujo tyr. ar ne 

nereikejo moketi
Papildyta:
QUOTE(aiva78 @ 2010 04 08, 16:37)
Noriu paklausti ar kraujo tyrimą daro tą pačią dieną kai atvyksti apžiūrai?ar reikia po kelių dienų? Man išmatavo raukšlytę 1,2 ir pasiūlė pasidaryti jei noriu Prisca, kadangi buvau per VIP kabinetą tai sakau atvažiuosiu po 4 savaičių padarysiu Prisca II, nes esu užsiregistravusi su siuntimu. Dabar pradedu abejot ar nereikėjo darytis ir to Prisca I
Papildyta:
Nereikia
Papildyta:
Nereikia
sako Prisca I tikslesnis

vaje...

Butinai darykis vandenu tyrima

QUOTE(strazdaneles_ant_veido @ 2010 04 09, 08:35)
vaje...
tikrai nemalonus rezultatai, bet tai tik tikimybe - padarys tau vandenu tyrima ir viskas bus aisku - LAIKYKIS 

Aciu mergaites uz palaikyma, keliausiu pas genetikus, tirsiuos, tikiuos viskas bus gerai

Papildyta:
Beje, gal galite kuri pasakoti, kad ima vandenu tyrimus Santariskese? ar galima per pirmaja konsultcija, jei jau turiu PRISCA? Kaip su rezultatais?
QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 04 09, 10:21)
Aciu mergaites uz palaikyma, keliausiu pas genetikus, tirsiuos, tikiuos viskas bus gerai
Uzsiregistravau i mokama konsultacija, Santariskese eiles iki liepos, o man tada jau per velu....
Papildyta:
Beje, gal galite kuri pasakoti, kad ima vandenu tyrimus Santariskese? ar galima per pirmaja konsultcija, jei jau turiu PRISCA? Kaip su rezultatais?

Papildyta:
As registravausi per VIP pirmai konsultacijai butent pirmadieniui man buvo 16 sav., nes ta dien ima vandenys. Ishkart atejusi pasakiau noriu vandenu tyrimo. Daktare apziurejo echo ir ten pat paeme vandenys

Sekmes tau

o nuo kelių savaičių ima vandenis?
QUOTE(Destiny73 @ 2010 04 09, 10:30)
o nuo kelių savaičių ima vandenis?
Santariskese nuo 16 sav. Kaune KMUK kazkodel sake reikia imti nuo 18 neanskciau

Papildyta:
skrusdelyte2, jei eisi imt vandenys per VIP mokamai, tau padarys visu chromosomu isklotine

QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 04 08, 23:41)

laikykis mazut, gal dar viskas gerai bus

QUOTE(Susapnuota @ 2010 04 09, 10:34)
Santariskese nuo 16 sav. Kaune KMUK kazkodel sake reikia imti nuo 18 neanskciau 
Papildyta:
skrusdelyte2, jei eisi imt vandenys per VIP mokamai, tau padarys visu chromosomu isklotine
Ir patikrins viska, o ne tik ant 3 dazniausiai pasitaikanciu nukrypimu 

Papildyta:

ACIU LABAI UZ INFORMACIJA, taip, eisiu per VIP treciadieni, kazin ar ta diena darys vandenu tyrima?
Papildyta:
Beje, kiek VIP'inis vandenu tyrimas kainuoja gal zinote?
QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 04 09, 10:50)
*kazin ar ta diena darys vandenu tyrima?
*Beje, kiek VIP'inis vandenu tyrimas kainuoja gal zinote?
*Beje, kiek VIP'inis vandenu tyrimas kainuoja gal zinote?
* Nzn, butinai pasitikslink pries tai. Nes jei vilniete tai nieko tokio, bet jei kur is toliau (kaip as buvau) kad butu tas pats vaziavimas

** Blogai dirbo tokiem dalykam galva tuo metu, pamirsau jau, bet tikrai iki 1000 Lt. Nes prisimenu buvom paruose daugiau, o kaip tik tada atpigo gan padoriai. Pasiskambink pasiklausk