Papildyta:

Nerealus grožis
Minesota - aš apšalus, čia dar vienas iš tavo talentų ir pomėgių ? Kiek dar jų slepi?
Jėga
Jėga
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 03, 17:00)
Minesota - aš apšalus, čia dar vienas iš tavo talentų ir pomėgių ? Kiek dar jų slepi?
Jėga

Jėga
Čia ne mano
QUOTE(Minesota @ 2006 10 03, 16:03)
Čia ne mano
. Tik nuotraukomis dalinuosi. Autorius nežinomas, nuotraukos iš interneto platybių.
Taigi va, kad paskutinį postą pamačiau ir apšalau, o paskui tik lapą atgal atverčiau...
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 10 03, 16:04)
aš kiekvienais metais darau įvairius kalėdinius sveikinimus savo mokiniams.Gal turit kokių idėjų,nes reik daug vnt.padaryti, o darau jau 12m. tai ir idėjos baigiasi.
O gi - daryk tokius karpinius-pjaustinius
aš kiekvienais metais darau įvairius kalėdinius sveikinimus savo mokiniams.Gal turit kokių idėjų,nes reik daug vnt.padaryti, o darau jau 12m. tai ir idėjos baigiasi.
arba nertus angelus ar snaiges
QUOTE(Kovas @ 2006 10 03, 16:46)
Negaliu daryti to ką jau dariau.Neriau ir angelus,ir snaiges.Norėčiau ko nors iš popieriaus,bet mano mokinukams tik aštuoneri,jie tokio meno nesupras.
Va cia tokia idėja iš pirštinės, aštuonių metų vaikučiams turėtų patikti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 14, 16:04)
Gal kas galit pasakyt jei zinot kaip ta krepseli is laikrasciu nudazyt?
Kokiais dazais?
Dekui:)
Kokiais dazais?
Dekui:)
Sveikutės
gaunasi
Papildyta:
gal kuri turit adresa internete kur rodoma kaip reikia iš klevo lapu pasidaryt rožes
man reik labai parodit draugei o nebeturiu to adreso .