Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

swoon.gif nerealu dirol.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nerealus grožis thumbup.gif
Atsakyti
O kaip norėčiau pamatyti tokius darbus kokioje parodoje,t.y.erdvėje.Darbai tai fantastiški.
Atsakyti
Minesota - aš apšalus, čia dar vienas iš tavo talentų ir pomėgių ? Kiek dar jų slepi?
Jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 03, 17:00)
Minesota - aš apšalus, čia dar vienas iš tavo talentų ir pomėgių ? Kiek dar jų slepi?
Jėga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Čia ne mano biggrin.gif . Tik nuotraukomis dalinuosi. Autorius nežinomas, nuotraukos iš interneto platybių.
Atsakyti
help.gif MIELOSIOS,
aš kiekvienais metais darau įvairius kalėdinius sveikinimus savo mokiniams.Gal turit kokių idėjų,nes reik daug vnt.padaryti, o darau jau 12m. tai ir idėjos baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 03, 16:03)
Čia ne mano  biggrin.gif  .  Tik nuotraukomis dalinuosi.  Autorius nežinomas, nuotraukos iš interneto platybių.

Taigi va, kad paskutinį postą pamačiau ir apšalau, o paskui tik lapą atgal atverčiau... doh.gif

QUOTE(Ligičiukas @ 2006 10 03, 16:04)
help.gif MIELOSIOS,
aš kiekvienais metais darau įvairius kalėdinius sveikinimus savo mokiniams.Gal turit kokių idėjų,nes reik daug vnt.padaryti, o darau jau 12m. tai ir idėjos baigiasi.

O gi - daryk tokius karpinius-pjaustinius biggrin.gif
Atsakyti
help.gif MIELOSIOS,

arba nertus angelus ar snaiges wub.gif internete labai daug grozybiu
Atsakyti
QUOTE(Kovas @ 2006 10 03, 16:46)
arba nertus angelus ar snaiges  wub.gif  internete labai daug grozybiu

Negaliu daryti to ką jau dariau.Neriau ir angelus,ir snaiges.Norėčiau ko nors iš popieriaus,bet mano mokinukams tik aštuoneri,jie tokio meno nesupras.
Atsakyti
help.gif MIELOSIOS,

Va cia tokia idėja iš pirštinės, aštuonių metų vaikučiams turėtų patikti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 14, 16:04)
Gal kas galit pasakyt jei zinot kaip ta krepseli is laikrasciu nudazyt?
Kokiais dazais?

Dekui:)

Sveikutės mirksiukas.gif Aš dažau su laku medžiui kuris ir suteikia dar spalva, toks kažkas panašaus i pinoteksa ti ten lakas. jis skiedžiamas vandeniu, pavadinima galėsiu parašyt vėliau, nes bankė darbe. o poto kad blizgesys butu dar apipurškiu plauku laku arba palakuoju ne matiniu laku medžiui.
gaunasi thumbup.gif ir visiems patina kam dovanoju smile.gif
Papildyta:
gal kuri turit adresa internete kur rodoma kaip reikia iš klevo lapu pasidaryt rožes 4u.gif
man reik labai parodit draugei o nebeturiu to adreso .
Atsakyti