naudoju Cliven kremą skirtą po depiliacijos ir nė karto nėra manęs išbėrę o taip pat visada prieš ir po pradezinfekuoju depiliatorių,
Kremą naudoju tiek kojoms, tiek bikinio sričiai , jis taip pat gerai padrėkina bei neleidžia "suirzti" odai, o ir kaina nedidelė ( apie 6 lt. ) O kai koks viena kitas kojų plaukiukas įauga, į pagalbą imu šiukštesnė kempinę bei skrabą ir viskas
as irgi turiu si krema, niekada napagalvojau kad juo butu galima tept. man ji dermatologe israse kj dermatitas aplink nosi atsirado, tj dabar visa veida tepu. kremas reiks pabandyt ir bikini sriti
aciu toms kurios pasake kad po skutimo reikia peroksidu nuvalyti
berimas beveiks isnyko
As buvau susidurusi su ta pacia problema. Bet pradejau depiliuotis vasku kosmetikos kabinete. Negaliu atsidziaugti Pilnai atauga plaukai gal po menesio, o po skutimo jau kita diena badosi. Negaliu sakyt, kad neskauda, bet kenteti tikrai galima ir verta, kas svarbiausia.
As moku 25 Lt uz bikini depiliacija Kaune.
man atrodo yra temeleje "rankdarbiai ir kitos paslaugos" vienos forumietes tema, kuri daro depiliacija , masazus pas save namie. ir ten labai jau giria jos darba.