Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Victorious @ 2009 07 29, 18:43)
Skaičiau patarimą, kaip išvengti bėrimo - bikini sričiai ir kojoms bei kt. vietoms reiktų naudoti atskirus peiliukus, tada problemų nebūna.

o tai kodel beria kai skuti su nauju vienkartiniu skutekliu? nesamone schmoll.gif
Atsakyti
kad nuraminti sudirginta oda po epiliacijos - kojas, bikini, pazastis - naudoju PANTHENOL putas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
As tai ka ir kaip bedepiliuociau, pastoviai zaizdeles atsiranda, berimai ir pan. unsure.gif turbut oda tokia... unsure.gif
Atsakyti
gali buti ir man tas past, nes kartais beria kartais ne
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:13)
o tai kodel beria kai skuti su nauju vienkartiniu skutekliu? nesamone schmoll.gif

As irgi manau, kad nesamone.. Manau, kad beria del to, kad sudirgini oda.. O ne nuo skutiklio.. As visuomet nuodoju atskirus peiliukus, bet isberia vistiek.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 30, 13:59)
O as radau losjono receptuka nuo berimu: i 1/4 puodelio vandens imesti pora tableciu aspirino, naudoti po depiiacijos ar epiliacijos, leisti isdziuti. Pati dar nebandziau, bet butinai isbandysiu  4u.gif

Tai ta nuskusta vieta plauti su tuo tirpaliuku? g.gif

As pvz: kai nusiskutu po kokiu poros dienu,tai tada neberia nes plaukelis ilgesnis ir ne taip dirginama oda,bet jai nusiskutu ant ka tik prasikalusio plauko tai buna sakes doh.gif isberia kad net ziuret baisu smile.gif ir visada pries skutant reikia pabrinkinti oda su putomis(skutimosi) kelias minutes palaikyti,kad isbrinkintu plaukelius,tada irgi neberia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 09 rugsėjo 2009 - 13:27
QUOTE(meteora_1 @ 2009 02 19, 12:37)
As tai naudoju Depileve folisan losjona nuo berimu ir pl.iauginejimo, visai neblogas, bet vistiek dar biski iaugineja verysad.gif na, bet palyginus su tuo kas buvo, padetis gereja rolleyes.gif dabar uzsisakiau kita losjona Skin doctors "ingrow go", skaiciau labai geru atsiliepimu, tikiuosi pades ir iki bikinio sezono pavyks visai tu bjaurybiu atsikratyti ax.gif

Kur jį galima užsisakyti?
Ir būtinai lauksim įspūdžių išmėginus mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ka radau. thumbup.gif Reiks isbandyt ir issitraukt epiliatoriu smile.gif ar net vasko proceduras bikini isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
man su peiliukais budavo tragedija, ryte nusidepiliuoji, sekanti ryta vel "kalasi"...o dar kaip prades berti..tai praeina noras ir prie ezero vaziuoti....net pulinukai atsirasdavo...siaubas kazkoks ....tai kaip prie juros nuvaziuoti kelioms dienoms?.... taip ir vargdavau ....kol neatradau epiliatoriaus ..mano issigelbejimo thumbup.gif ... dabar problemu nematau.
Papildyta:
http://www.braun.com...epil-xelle.html
bet geri rezultatai pasiekiami tik su geru ir kokybisku daiktu thumbup.gif
Atsakyti
bet kaip skauda su epiliatorium,kojas siaip taip pripratau,bet bikini g.gif su vasko juostelem man geriau,po to patepu su vyro losjonu po skutimosi,jokiu berimu,niezejimu
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 09 11, 13:10)
bet kaip skauda su epiliatorium,kojas siaip taip pripratau,bet bikini  g.gif  su vasko juostelem man geriau,po to patepu su vyro losjonu po skutimosi,jokiu berimu,niezejimu

num,nebuk tkia paslaptinga,konkreciau prasm,kas per losjonas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2004 04 27, 14:27)
As buvau susidurusi su ta pacia problema. Bet pradejau depiliuotis vasku kosmetikos kabinete. Negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  Pilnai atauga plaukai gal po menesio, o po skutimo jau kita diena badosi. Negaliu sakyt, kad neskauda, bet kenteti tikrai galima ir verta, kas svarbiausia.
As moku 25 Lt uz bikini depiliacija Kaune.

gal butu galima suzinoti kurioje vietoje kaune toki stebuklai daromi? bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti