Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(mamulioka @ 2011 04 08, 12:17)
O man peroksidas, deja, nepadeda.... schmoll.gif  Bet, pastebejau, kad po vonios tikrai plaukeliai zymiai lengviau nusiskuta... Ir dar isigyjau Eurocose specialias Wilkinson skutimosi putas moterims (na, aisku, jautriausioms vietoms tebenaudoju skutant muila) bei Joanna firmos Naturia alieju po depiliacijos. Pasvelnejo odele... ax.gif

mat kaip nevienodai... g.gif as net surizikavau ir paskutau pries plauka, paskui vand. peroksidas-ir jokio berimo thumbup.gif busiu gera varianta gal atradus sioje temoje, ir man nebereiks vargt su berimu, jei tfu tfu tfu, nieks nepasikeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 12, 14:29)
mat kaip nevienodai...  g.gif  as net surizikavau ir paskutau pries plauka, paskui vand. peroksidas-ir jokio berimo thumbup.gif busiu gera varianta gal atradus sioje temoje, ir man nebereiks vargt su berimu, jei tfu tfu tfu, nieks nepasikeis g.gif

Trumpam užsukau į temelę ir iškar prieš akis jūsų džiaugsmas biggrin.gif kažkaip niekad nepagalvodau apie vandenilio peroksidą doh.gif būtinai bus išmėginta, nes ir stovi tas peroksidas mažai naudojamas doh.gif
Atsakyti
O idomu tas vandenilio peroksidas padetu nuo berimu, jei as plaukus epiliuoju? g.gif Kartais ir man iauga ar paberia doh.gif O jei dar pati pradedu krapstinet tuos iaugusius plaukelius, tai ir zaizdu prisidarau doh.gif Dabar jau valdausi ir nelendu geriau visai, tai situacija pasitaise kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 04 13, 14:41)
Trumpam užsukau į temelę ir iškar prieš akis jūsų džiaugsmas biggrin.gif kažkaip niekad nepagalvodau apie vandenilio peroksidą doh.gif būtinai bus išmėginta, nes ir stovi tas peroksidas mažai naudojamas doh.gif

Taip taip, buten ir mano pirktas peroksidas padetas buvo nenudojamas, o vat pasirodo-bent mano atveju vos ne stebukla padare po tiek laiko nusivylimu ir kankinimusi del to bjauraus isberimo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 13, 16:09)
O idomu tas vandenilio peroksidas padetu nuo berimu, jei as plaukus epiliuoju?  g.gif  Kartais ir man iauga ar paberia  doh.gif O jei dar pati pradedu krapstinet tuos iaugusius plaukelius, tai ir zaizdu prisidarau  doh.gif Dabar jau valdausi ir nelendu geriau visai, tai situacija pasitaise kazkiek.

siaip ar kitaip manau, kad peroksidas nepakenks po epiliacijos pabandyti-juk jis atlieka dezinfekuojamaji poveiki (juk vyrai po barzdos visada dezinfekuoja, del to manau pasmakre ir nenuberta:)) Taip kad j-urgit-a butinai pabandyk ir dar cia parasyk kokie pastebejimai! smile.gif
Atsakyti
Na reiks pabandyt kita karta, kai epiliuosiu, nes irgi namie kazkur uzmestas yra, gal bus sunaudotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 06, 16:28)
na man irgi po tokio pastebejimo faina  thumbup.gif Blond Power, as tai neskutu pries plauka (sioje temoje irgi rase) ir vandenilio peroksido-taip jau nepagailiu. Aisku, jame nesimaudau, bet sudrekinu kaip reikalas.

sveikos merginos, man vandenilio peroksidas nepatepa, nors ir nepaskundziu juo patepti nudepiluota bikinio zona, taciau berimas vistiek yra, nezianu ka daryti, gal kas zinote dar kokia veiksminga priemone nuo berimo? aciukas
Atsakyti
visa temele perskaityk, ten ne viena mergina raso ir apie kremukus, ir apie kitokias priemones, kuri vienai ar kitai padejo. Peroksidas matyti ne visagalis prie berima schmoll.gif
Atsakyti
pabandykite skusti palei pauka,ne pries
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 05 17, 13:36)

taigi jau kita diena bus uzele vel,o ir taip skutant man matosi plaukas,nes jis savaime juodas,sviecaisi taskiukai tokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 05 17, 12:36)

Mano atvėju irgi tada neverta net vargintis skusti tų plaukų, nes jei ryte nuskutu prieš plauką, vakare [praėjus maždaug 12h] jau jaučiasi ežiukas ir matosi juodi plaukučiai. Tikrai negražiai atrodo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 05 17, 15:04)
Mano atvėju irgi tada neverta net vargintis skusti tų plaukų, nes jei ryte nuskutu prieš plauką, vakare [praėjus maždaug 12h] jau jaučiasi ežiukas ir matosi juodi plaukučiai. Tikrai negražiai atrodo.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats.
Atsakyti
Reikės pirkti maudymosi kostiumėlį su šortukais - mažiau galvos skausmo bus biggrin.gif
Atsakyti