Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas - apyrankės nuo pykinimo

O gal pas mus tas taskas skirtingai jautrus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir pasake cia kazkuri gudrute. nei bandzius nei ka. ''nesamone ta apyranke, geriau imbieras su citrina''... o ka man daryt jei as ta imbiera su citrina vemiu toliau nei matau ir apskritai, tie vemimai ir pykinimai veini kitiems nelygu- vienos viska iskencia, o kitom perdaug kanciu ar isvis jokiu tai nesukelia, trecioms reikia daktaru ir hidratacijos su laseline nes laaaabai blogai buna ...
as su pirmu nestumu tveriau tokia korone , vemdavau po sesias valandas non stop , ir absoliuciai niekas nepadejo, kilogramai krito, kraujas blogejo, atrodziau kaip mirtise is adamsu , depresija uzejo, vemdavau visur ir nuo visko, kasdiena, ir traukiny ir lauke ir darbe , kol pasidariau visiskai neveikli - atejus i darba pravemdavau kazinkiek valandu ir issiusdavo mane namo, mokiausi, i paskaitas iseit neimanoma buvo zodziu ojo ojoj ojoj kas man ten dares, paskui gaivindavo laselinem. ir taip tesesi 20 savaiciu !!!!!!
antras nestumas. pykina tikrai maziau, vemiu pora sykiu i diena, tai ir nesiskundziu. tik pykina labai, gyvenimo ner...nuo ryto iki velaus vakaro nesioju apyrankes. nusipirkau pries kaledas. akropoly kaune. kas cia uz naturaluma lingavo tai jos is paprastos medziagos padarytas su plastmasiniu rutuliuku, kad masazuotu tam tikra taska..
PADEDA IR TIKRAI PADEDA. kazkuria cia diena isskalbiau ir kol dziuvo tai nuo wc nepakilau...
taigi, kam labai negerai, sulau isbandyt, man tai cia issigelbejimas nerealus!
Atsakyti
Nu va man tas pats buvo ir gulejau po laselkom ir ko tik nesidare, jau gyvent noras dinges buvo jauciu, tai kaip nusipirkau akyse prasvieseo. As negalejau jokio maisto isidet, imbieru, citrinu, net tabletes praryt , nes isvemi. Tai kaip ir isigelbejima radau. Istikruju tai kinu (rytu) medicina yra senesne net uz musu vakarietiskaja, todel naturalus gydymo budai patvirtinti irgi senai, jei kalbam apie tai kad kaip tokai nesamone padet gali;)
Atsakyti
turejau, nesiojau istisai. nakciai tik nuimdavau. vistiek pykino ar su jom ar be ju buvau. Mokejau apie 50 lt.
galetumet pabandyti jei ant plauku gumytes koki bumbuliuka prikabintumet ir uzdetumete ant rieso vidines puses. Skaitosi tas taskas yra, nuo rieso linijos uzdejus tris pirstus skersai, ties viduriniu pirstu reikia det ta burbuliuka.
Atsakyti
Manau visoms čia skirtingai ir labai asmeniškai veikia, mane taip pat labai pykina, wc praleidžiu daugiausiai laiko, daktarė patarė pabandyti imbiero tablečių, nors neprižadėjo, kad padės, sakė vienoms padeda, kitoms, ne. Na, man aišku jos nepadėjo, o dėl apyrankės, kai užsiminiau savo ginekologei, tai ši tik nusijuokė. Va, ir žinok žmogau, manau, kol pats neišbandai, tol nežinai, ar tau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Man apyrankės visai nepadėjo, nors esu girdėjusi jog daug kam padeda.
Atsakyti
Man padejo - miegodavau su jom nakti, tai ryte tikrai daug normaliau jausdavausi. Pradejau nesioti tas apyrankes (ten 2 i rinkini ieina) nuo kokios 7 savaites, tai taip ir nevemiau nei karto, tik sleikstulys kamavo. Kai nusiimdavau apyrankes, vis stengdavausi masazuoti ta akupunkturini taska kas kiek laiko ir siaip kitus akupunkturinius taskus nuo pykinimo ir galvos skausmo. Padedavo kazkiek.
Va tokias turejau user posted image
Atsakyti
Šitos apyrankės tikrai puikios.Padėjo man įveikti jūrligę.Jų veikimas pagrįstas tam tikro taško spaudimu,per kurį yra slopinamas už pykinimą atsakingas centras.
Atsakyti