Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 06, 14:07)
as esu vakarinio macius koli, ten buvo parasyti kaip sudaroma statistine lentele, apskaiciuoti pagal tokius ir tokius duomenis..ar kazkas panasaus ir pas neakivaizdininkus?

Lygtais taip
Atsakyti
Aciukas,

Gal dar kas ka prisimena?

thumbup.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 06, 13:07)
as esu vakarinio macius koli, ten buvo parasyti kaip sudaroma statistine lentele, apskaiciuoti pagal tokius ir tokius duomenis..ar kazkas panasaus ir pas neakivaizdininkus?

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2010 04 06, 14:49)
Aciukas,

Gal dar kas ka prisimena?
thumbup.gif

man pernai buvo klausimas :apie lentelės sudarymą, tai yra kokios jų rūšys, kaip taisyklingai užpildyt ir t.t.
dar buvo kažkokia formulę užrašyt.daugiau kažkaip nepamenu g.gif

beje kurį kolį ruošiatės rašyti?pirmą ar antrą jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.a.i.d.a.: 06 balandžio 2010 - 14:32
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 04 06, 14:31)
man pernai buvo klausimas :apie lentelės sudarymą, tai yra kokios jų rūšys, kaip taisyklingai užpildyt ir t.t.

pirma. as tik galvoju ar reikia moekt taip smulkiai visus isskaidymus..tas i tokius tas i anokius, o tas anoks dar ir taip vadinamas doh.gif gal pati principa uztenka tik? g.gif kiek ziuriu kolius vakariniu..o jie panasus kiek matau, tai ten konkreciu isvardinti kas i ka skaidomas ir nematau..daug skaiciavimu tik kazko. g.gif
o tos lenteles sudarymas iskart man istrigo..va ja ir viskas kas paveiksleliuose atsimenu labai gerai, kas ten surasyta i skaidymus, nors nusisauk, sumaisysiu tikrai.
Papildyta:
jei kas galit uzmeskit aki i sita statistiko viena is variantu.
ar tokio tipo kolis?
http://images19.fotk...198/stat-vi.png
nes tada ten tu terminu ir isskaidymu nereikia kalti kaip beprociui, zutenka viska susivokti ir zinoti.

jei kam nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 06, 16:57)
ar tokio tipo kolis?
nes tada ten tu terminu ir isskaidymu nereikia kalti kaip beprociui, zutenka viska susivokti ir zinoti.

jei kam nesunku 4u.gif

pagal mane šis variantas panašus į antrą kolį, kur pagrindas buvo uždaviniai g.gif . Pirmas kolis buvo orentuotas daugiau į teoriją, nes net formulynu neleido naudotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 04 06, 16:37)
pagal mane šis variantas panašus į antrą kolį, kur pagrindas buvo uždaviniai g.gif . Pirmas kolis buvo orentuotas daugiau į teoriją, nes net formulynu neleido naudotis doh.gif

oi tai aciu.zodziu ismokti reikia teorija, jei netycia bus uzdaviniai manau zinant teorija suskaiciuosim:)))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 06, 16:57)
pirma. as tik galvoju ar reikia moekt taip smulkiai visus isskaidymus..tas i tokius tas i anokius, o tas anoks dar ir taip vadinamas doh.gif gal pati principa uztenka tik? g.gif kiek ziuriu kolius vakariniu..o jie panasus kiek matau, tai ten konkreciu isvardinti kas i ka skaidomas ir nematau..daug skaiciavimu tik kazko. g.gif
o tos lenteles sudarymas iskart man istrigo..va ja ir viskas kas paveiksleliuose atsimenu labai gerai, kas ten surasyta i skaidymus, nors nusisauk, sumaisysiu tikrai.
Papildyta:
ar tokio tipo kolis?

jei kam nesunku 4u.gif

Pirmas man atrodo buvo tik teorija, antras tik uždaviniai, o egzas iš teorijos ir uždavinių
Atsakyti
Pirma tik rasysime doh.gif

QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 04 06, 14:31)

Papildyta:
Pasialink su nevykele skolininke variantais, please..... blush2.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 06, 15:57)
Papildyta:
ar tokio tipo kolis?

jei kam nesunku 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2010 04 06, 19:49)

As ir skolininke, tai kiekviena zodeli sia tema gaudau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2010 04 06, 18:49)
Pirma tik rasysime doh.gif
Papildyta:

parasyk meila, permesiu info ka turiu.

o jus teirijos visai nelaiket kad skolas turit?nes jei darbo neiisilaikai tai juk teorija uzsisakito ar ne?
Atsakyti
Įmetu ką radau Statistikos:
egzamino klausimai :
(Ne tikslus, bet apytiksliai)I grupe:
1. Dinamikos eilutes ir ju apskaičiavimas, vidutiniai dinamikos eilučių
rodikliai ir ju apskaičiavimas.
2. Kokybiniai bendrieji indeksai ir ju apskaičiavimas.
3. Atrankines charakteristikos išplėtimas generalinei visumai.
4. Koreliacines-regresines analizes metodai.

II grupe.
1. Indeksai, vidurkinio fizines apimties indekso išvedimas ir
apskaičiavimas.
2. Regresija, jos lygtis ir kokia ekonomine prasme turi koeficientas
prie x.
3. Atranka, jos būdai ir kuris iš jų tiksliausias.
4. Koreliacinio ryšio nustatymas, koreliacijos koeficiento r
apskaičiavimas.

Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 04 06, 18:28)
Sveikos, jeigu galit, tai uzpildykite klausimyna - ACIU http://www.publika. lt/apklausa-15-4bbb3b1ceadce.html

Tik vietoj publika. lt reikia irasyti ###### (na reik istrinti tarpa)  4u.gif

4u.gif Atsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
ERVInga - bet realiai ar daug jusu pernai buvo neislaikiusiu?jei darai ir pats darba, ..teorija paskaicius manau tikrai galima juk parasyti g.gif
Atsakyti