Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(SAMANTA_ @ 2010 04 09, 00:11)
Laskiene super.leidzia knygom naudotis,jei skaitei ir moki knyga naudotis,tai nebus sunku.atsiskaitymas buna pagrinde testas,buna ir uzdaviniu,dar koki grafikiuka nubraizyt.bet siaip nesunku.SEKMES

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Egzas tai buvo - visuotinis pasitarimas cool.gif
Atsakyti
sveikos,
kas einat rytoj atsiskaitinėti statistiką? ar visiems vienu laiku atsiskaitymas, ar kažkaip darys grupėmis?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinot kaip skaičiuojama valiutos kurso įtaka?
Dėstytoja parašius, kad bus kontroliniam, o sprendimo jokio pvz. nėra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2010 04 09, 11:46)
Sveikos 4u.gif
Gal žinot kaip skaičiuojama valiutos kurso įtaka?
Dėstytoja parašius, kad bus kontroliniam, o sprendimo jokio pvz. nėra blink.gif

Aš iš viso ten sunkiai gaudaus kas iš kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 04 09, 11:49)
Aš iš viso ten sunkiai gaudaus kas iš kur doh.gif

Apie ką ir kalba, Mykolaitienė bent paaiškindavo normaliai doh.gif
Atsakyti
Man ryt irgi statistika, Dieve padek

biggrin.gif
QUOTE(tindiriuška @ 2010 04 09, 09:38)
sveikos,
kas einat rytoj atsiskaitinėti statistiką? ar visiems vienu laiku atsiskaitymas, ar kažkaip darys grupėmis?

Atsakyti
mergaites, o kaip reikalai pas statistike del speru? man reikia formuliu, neatsimenu.nebus didele, ar labai tikrina, ar nerizikuoti?
ismeta pagavus? g.gif
atrode nesunki medziaga, nu bet taip nesimoko, siaubas..gal susikaupus kai reiks ir parasysiu, gal cia nuo visu gasdinimu atrodo, kad nieko nebezinai...bet kolkas atrodo galva tusteja kuo daugiau as ja kalu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 04 09, 17:56)
mergaites, o kaip reikalai pas statistike del speru? man reikia formuliu, neatsimenu.nebus didele, ar labai tikrina, ar nerizikuoti?
ismeta pagavus? g.gif
atrode nesunki medziaga, nu bet taip nesimoko, siaubas..gal susikaupus kai reiks ir parasysiu, gal cia nuo visu gasdinimu atrodo, kad nieko nebezinai...bet kolkas atrodo galva tusteja kuo daugiau as ja kalu. doh.gif

GEriau nerizikuok schmoll.gif . Nusirašyti beveik neįmanoma, tikrina labai, vaikšto, žiūri
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 04 09, 17:59)
GEriau nerizikuok schmoll.gif . Nusirašyti beveik neįmanoma, tikrina labai, vaikšto, žiūri

Beveik? Akis net nugaroje ta baisi boba turi doh.gif , ne tik išmeta, bet dar ir atsimena ką buvo išmetus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2010 04 09, 11:56)
Apie ką ir kalba, Mykolaitienė bent paaiškindavo normaliai doh.gif

jus cia kalbat gal apie apskaita?
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 04 09, 20:19)
jus cia kalbat gal apie apskaita?

Apie statistiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 04 09, 20:28)
Apie statistiką  biggrin.gif

supratau ax.gif