merginos treciakurses, kas pas Vensku.kiek darbas procentu sudaro galutinio pazymio pas jus? ir ar teigiamas turi butinai buti is teorijos bendras? ar su darbu bendro teigiamo uztenka?
Venskus liepė rašyti emeilus jam su konkrečiu klausimu nuo pirmadienio berods

geras klausimas cia del to organizavimo...niekas ten neaisku,reiks matyt el.laiskeli parasyti jam,gal ka atsakys,nes darbai senai atiduoti ir ginti ir visos temos rasytos,o koki pazymiai tia nevisai aisku

Merginos, ar jau matot Darbo ekonomikos rezultatus? Pas mane vis nera.... tai ar ji dar neidejus ar jau skolu savaitei ruostis

Sveikos
Norejau paklaust treciakursiu vadybininku, gal kas pamena kokie buvo klausimai soc. marketingo?? ir kolio, ir egzo...
Aciukas

Norejau paklaust treciakursiu vadybininku, gal kas pamena kokie buvo klausimai soc. marketingo?? ir kolio, ir egzo...

QUOTE(Kristask @ 2010 06 07, 14:51)
Merginos, ar jau matot Darbo ekonomikos rezultatus? Pas mane vis nera.... tai ar ji dar neidejus ar jau skolu savaitei ruostis 

Nesimato. Bet ji iškart taisė po egzo
GERŲ atostogų visiems

Rašiau e. paštu bet atsakimo nesulaukiu, nežinau kaip čia bus.
QUOTE(dinciuka @ 2010 06 08, 19:58)
ir man neatsako

Gal žinote jei neatsiskaičiusi statistikos kontrolinio, ar leis laikyti egzaminą ?
O kur galima būtų surasti Vaitkevičių.
QUOTE(dinciuka @ 2010 06 08, 20:58)
Kiek suprantu niekam neatsako, aš šiandien jam skambinau kelis kartus, iš pradžių neatsiliepė po to buvo "ne ryšio zonoj". Ką darysim merginos, teks eiti egzamino dieną???????????????????????

QUOTE(deiron @ 2010 06 08, 22:41)
Gal žinote jei neatsiskaičiusi statistikos kontrolinio, ar leis laikyti egzaminą ?
Vakar perrasinejom kontrolini, tai ji sake kad kol kotrolinis bus neparasytas neleis laikyti egza. Pirmadieni egzo metu bus galima laikyti ir egza ir perlaikyti kontra kam reikes, sekmes

O del Vaitkeviciaus cia sunkiau....