Vaziavau i Mazylio GN tik paskaiciusi atsiliepimus, net nebuvau apziureti, telefonu tik pasiklausinejau info, vaziavom is Klaipedos 3val.nakties nesitare ir prieme, beje buvau tada viena gimdyve ta nakti
personalu tikrai labai patenkinta
Flu, kodel is Klp i Kauna net?
Gal kas galite tiksliai pasakyti, kur yra Mazylio GN?
Nes man liko 4 savaites, o as net nezinau kur jie, o noretusi ten vaziuoti, nes geri atsiliepimai
Arba telefono Nr. Tarkim as atvaziuoju is Karaliaus Mindaugo pr. ir suku link Laisves al. ir isuku i E.Ozeskienes g., ir vaziuoju tolyn... Ten paskui yra Karo muziejus kaireje puseje tai pries ji dar ar po jo? Gal galite kas nors smulkiai papasakoti...
Aciu
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 27, 13:52)
Nes man liko 4 savaites, o as net nezinau kur jie, o noretusi ten vaziuoti, nes geri atsiliepimai
Arba telefono Nr. Tarkim as atvaziuoju is Karaliaus Mindaugo pr. ir suku link Laisves al. ir isuku i E.Ozeskienes g., ir vaziuoju tolyn... Ten paskui yra Karo muziejus kaireje puseje tai pries ji dar ar po jo? Gal galite kas nors smulkiai papasakoti...
Aciu

Isivesk i Google Kauno Mazylio gimdymo namai ir ten yra zemelapis kaip rasti siuos
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 27, 12:52)
Aciu

Taip kaip parasei butu galima vaziuot
QUOTE(ernestuke @ 2010 08 27, 13:03)
Flu, kodel is Klp i Kauna net?
Nes geriausi atsiliepimai apie gydytojus ir pan.
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 27, 14:50)
Aciu merginos

Papildyta:
tiesa, dar vienas klausimelis...
Ten auto yra kur normaliai pasistatyti? Ta prasme prie tu GN? 
Papildyta:
tiesa, dar vienas klausimelis...
yra prie pat, bet darbo dienomis stovejimas mokamas.
Teks ir man is Vilkaviskio i Kauna vaziuoti su niekuo nesitarus ir tikesiuosi, ka neisvys
O kažin kaip dėl tų atvirų durų savaitės,ar reikia užsiregistruoti,norint apžiūrėti šiuos gimdymo namus?
Pirmajį vaiką gimdžiau KGN,bet dabar galvoju važiuoti į šiuos.
Norėtųsi truputėlį prieš tai žvilgtelt,kaip ten
Tiesa,dar norėjau paklausti jau čia gimdžiusių mamyčių,o kodėl toks brangus čia epidiūras
Pirmajį vaiką gimdžiau KGN,bet dabar galvoju važiuoti į šiuos.
Norėtųsi truputėlį prieš tai žvilgtelt,kaip ten
Tiesa,dar norėjau paklausti jau čia gimdžiusių mamyčių,o kodėl toks brangus čia epidiūras
QUOTE(omsone @ 2010 08 28, 12:26)
Teks ir man is Vilkaviskio i Kauna vaziuoti su niekuo nesitarus ir tikesiuosi, ka neisvys 
Nemanau
Dar turiu klausimuku visoms. Galvojau tartis su daktaru, tai norejau su juo ir pasisneketi, bet dabar kai nusprendziau nesitarusi vaziuoti, tai nelabai zinau ka ten siuo metu tiksliai duoda, o ka reikia tureti savo? Kiek zinau duoda naktinius ir vaikuciui rubeliu. O reikia tureti savo chalata ar jie taip pat duoda? O kaip su ranksluostukais?
Gal taip pat jie duoda?
QUOTE(omsone @ 2010 08 28, 18:36)
Dar turiu klausimuku visoms. Galvojau tartis su daktaru, tai norejau su juo ir pasisneketi, bet dabar kai nusprendziau nesitarusi vaziuoti, tai nelabai zinau ka ten siuo metu tiksliai duoda, o ka reikia tureti savo? Kiek zinau duoda naktinius ir vaikuciui rubeliu. O reikia tureti savo chalata ar jie taip pat duoda? O kaip su ranksluostukais?
Gal taip pat jie duoda?
Taip duoda vaikuciuj rubelius,chalata ir duoda. Ranksluosti manau isimesk savo