Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Gal ką patarsit 4u.gif
Suaugusiam jau apie savaite atsirades kosulys,ryte toks jausmas ,kad skrepliai sėdi gerklėj ir atkosi želė pavidalu,kosti nedaug,dažniausiai po miego.Galinė gerklės sienelė paraudus,matosi baltos išskyros,slogos kaip ir nėra.Ką patarsit duot? Arum triphilum gal tikru su Belladonna?
Atsakyti
info Kaunietėms mergelikėms - Mickevičiaus g šalia sodros atsidarė nauja homeopatinė vaistinė. per gerą pusvalandį man žirnius pagamino, induko kaina 7,90 lt. turi sakė ir gydytoją homeopatę jei reikia. vat kaip man čia vietoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 22, 14:04)
info Kaunietėms mergelikėms - Mickevičiaus g šalia sodros atsidarė nauja homeopatinė vaistinė. per gerą pusvalandį man žirnius pagamino, induko kaina 7,90 lt. turi sakė ir gydytoją homeopatę jei reikia. vat kaip man čia vietoje  thumbup.gif

Na ir sekasi Kaunietėms bigsmile.gif Vilniuje vis dar nėra homeopatinės vaistinės doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Eima, Obuoliausia, gal galit pasidalinti, kaip sekasi konstitucinis gydymas?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 02 22, 21:18)
Eima, Obuoliausia, gal galit pasidalinti, kaip sekasi konstitucinis gydymas?

Nerimsti tongue.gif
Kol kas viskas OK.
Sakyčiau, padidėjo gyvybingumas, tik ta sloga (kuri ilgą laiką buvo esminis dalykas, tiek alerginė, tiek paprasta) vis pakaba...

Sugebėjau skaitydama Coulter ir savąjį atrasti (kadangi esu fifty-fifty, tai antrojo dar neišbandžiau). Visa paguoda, kad antrasis tipas pakankamai "gerietiškas", tai dar nesu totali ragana... ax.gif
Tarp nuolatinių šio skyrelio dalyvių, įtariu, dar ne viena atsirastų priklausanti tam pačiam tipui. ax.gif
Atsakyti
Raganų tipui? lotuliukas.gif
Vyras paskaitė apie NV ir sako, koks tu baisus žmogus esi...
Atsakyti
O vyrui kažkaip neveikia tas konstitucinis arba nesuprantam kaip turi veikt... JOkios reakcijos - nei sveikatai, tai emociškai...
Atsakyti
Eima, kaip vaikučių sveikata?
Atsakyti
Važiuoju šiandien pas gydytoją, kad paklausytų ir ausis pažiūrėtų. Bet temperatūra nukrito jau antrą parą mažiui, bet kosti mano ausimis girdint negražiai, užspaudžia kažkur. O naktį springdamas tiesiog kosėjo... Vyresnioji irgi kosčioja ir nosis neaiški...Įtaria, kad sinusitas atsinaujino, bet rentgeno nedarau, tai negali būt tikras...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 23, 11:00)
Važiuoju šiandien pas gydytoją, kad paklausytų ir ausis pažiūrėtų. Bet temperatūra nukrito jau antrą parą mažiui, bet kosti mano ausimis girdint negražiai, užspaudžia kažkur. O naktį springdamas tiesiog kosėjo...  Vyresnioji irgi kosčioja ir nosis neaiški...Įtaria, kad sinusitas atsinaujino, bet rentgeno nedarau, tai negali būt tikras...

O kiek tavo mergaitei metų?
Jei norėtum galiu išsiųst tos Strelnikovos mankštos kompaktą. Nenoriu būt įkyri, bet kai atrandi kas padeda, atrodo, kad ir kitam privalai pasiūlyt wub.gif .
Mes ją kai pradėjom daryt, labai pasikeitė kosulio pobūdis, nosis ir ženkliai apsitvarkė, nors ir ne iki galo. Bet jei neturit 5 m., vargiai ją padarysit... Patys pratimai labai paprasti, bet įkvėpimą reikia derinti su pritūpimu arba delnų sugniaužimu, tai vaikui mažesniam tai per sudėtinga. Mano mažė, kuriai neseniai 5 suėjo, jau padaro be problemų. Jei ką, brūkštelk į až.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 23, 07:57)
Raganų tipui? lotuliukas.gif
Vyras paskaitė apie NV ir sako, koks tu baisus žmogus esi...

Visos mes raganos. Tik tipai skiriasi ir šluotos cool.gif
Man susidarė toks įspūdis, kad Coulter pateikia kai kur šaržo forma aprašymus, sutirštinant spalvas.
Man labai juokinga buvo, kai beskaitydama apie šį tipą radau, kad su entuziazmu imasi bandyti homeopatinius vaistus pats įsitikinęs jų teigiamu poveikiu. Ir netgi turėdamas pakankamai nedaug žinių, vis tiek sugeba atitaikyti (dėl savo smulkmeniškumo). ax.gif

Eima, jeigu Ca carb tipas, tai gali vangiai reaguot. g.gif Bent mano galva taip neša... Arba jeigu rūkantis.
Dar priklauso nuo jo paties ir tavo pastabumo... Netikiu, kad nėra visiškai jokių pokyčių atitaikius. Gal tiesiog pats žmogus yra šiek tiek žvalesnis?
Gi tiek metų ant savęs viską nešiojus nereikia norėt (netgi ir žalinga būtų) staigių pokyčių.
Atsakyti
Ar homeopatiniais žirniukais gydėt nuo kirminų? Gal galit pasidalint kaip ilgai gert ir po kiek? Vienur rekomenduoja 3 kart dienoj mažiausiai apie 3 savaites,o va Pinto knygoj paskaičiau,kad 6 potencijos 3kart dienoj apie savaitę g.gif
Atsakyti