Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Matosi, kad perdozavai vaistų. Nes čia šiaip ne fitoterapija, o pats paprasčiausias maistas, kasdieninis maistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 kovo 2010 - 16:42
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 17:31)
Vis tiek stebiuosi, iš kur tiek to piktumo imat.

Šalutinis kadaise vartotos homeopatijos poveikis. Rimtai, labai pykstu ant sistemos, kuri plauna smegenis.
Atsakyti
O kur čia patyčios? Ir čia tu esi nepakantus kitai nuomonei. Mes juk sakėm - jei nepatinka, eik kurk kitą temą. O tu mums trukdai ir terši temą.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:41)
Matosi, kad perdozavai vaistų. Nes čia šiaip ne fitoterapija, o pats paprasčiausias maistas, kasdieninis maistas.

Ai tai čia tema net ne apie vaistus, o apskritai apie maista? Ar apie bet ką isvis? Tai negerai, reikia moderatores perspet, kad pavadinima pakeistu, o tai klaidina labai?
Ar ir maistas būna homeopatinis? bigsmile.gif gera mintis krizes laikais. Kuo mažiau suvalgai, tuo sociau pasimaitini bigsmile.gif O dar jei atskiedi išvis persivalgai ar ne? Jūs tik nepykite, aš bandau temos pavadinimo šviesoje aiškintis.

O beje, o ka jus seimos planavimui is homeopatiniu zirniuku naudojat? Ar jau taip ne viena nieko ir nenaudojat? Labai idomu, neteko susidurt ka sako homeopatai apie tai.
Atsakyti
Na, Juoza Ruolia irgi įsiregistravęs į tų "įteisintų šarlatanų" gretas, matomai žmogus visai nieko neišmanantis ir be sąžinės.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:44)
O kur čia patyčios? Ir čia tu esi nepakantus kitai nuomonei. Mes juk sakėm - jei nepatinka, eik kurk kitą temą. O tu mums trukdai ir terši temą.

Pacios tersiat savo tema plepalais apie bet ka. O as kalbu beje visai i tema, apie kita homeopatijos puse. Ne kazkieno kito. Tiesiog kitas homeopatijos vertinimas Nemaciau, kad butu parasyta, kad cia galima tik vienpuse ir propagandine, homeopatija aukstinanti kalba.
O su isvarinejimais, gerbiamoji raminkis. Cia ne tamstos bendraminciu tema. Jei manai kitaip, paziurek skyrelio pavadinima.
Nori bendraminciu, atsidaryktema bendraminciuose, nesu tavobendraminte, gali but rami - i ja neisiu. O cia kiek reikia tiek ir eisiu. Nes apie homeopatija turiu ka pasakyti. Ir man visai vienodai, kad ne taip, kaip tu nori. Sis forumas nera propagandinis ir jame vietos yra ne tik vienai pusei.
Atsakyti
Na taip, mes vištos, nieko nesuprantam, nuo vaikų auginimo nuvažiavo mums stogas ir mes visiškai sumamėjom. Dabar atėjai tu, visažinis, ir bandai atversti mus į doros kelią. Esi mūsų saulės spindulys, šviesa tunelio gale. Ir kokios mes esame vištos, nes net nebandom įsiklausyti į tavo žodžius, nieko nesuprantam. Nu tikros vištos. ATleisk jau tu mums, sumamėjusiom vištom.
Atsakyti
Sazine labai maloniai prityla, kai paciam prasipudrina smegenys, o jei dar uzdirbt kapeika kita, tai sazine dar ir pagiria, kad suktis moki.
Homeopatas onkologas man isvis skamba klaikiai. Tai tik tikiuos, kad savo praktikoj viso sito nesuplaka i viena.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 11:23)
Tai naktį kelis kartus bandžiau duoti Antigripiną 1 (anksčiau netyčia sumelavau kad 3) - tai krito. O aš tokios tempos nelaukiu kol užkils - per daug pavojinga širdžiai. Užtat aš ir panikuoju, ne kad serga, o kad su širdim viskas gerai būtų. Šiaip jei duodu tuos papildus tau pusinę paskirtą dozę, o šiaip stengiuosi su maistu viską duoti. Man paprsačiau, nes jis valgo daug daržovių, prieskoninių žolelių, ir pan. O iki dabar nuo pat naujagimystės esu davusi tik pananginą ir žuvies taukus - kitų papildų nepripažįstu ir jam neduodu.

O kuo pananginas toks išskirtinis?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 03 05, 17:58)
Na taip, mes vištos, nieko nesuprantam, nuo vaikų auginimo nuvažiavo mums stogas ir mes visiškai sumamėjom. Dabar atėjai tu, visažinis, ir bandai atversti mus į doros kelią. Esi mūsų saulės spindulys, šviesa tunelio gale. Ir kokios mes esame vištos, nes net nebandom įsiklausyti į tavo žodžius, nieko nesuprantam. Nu tikros vištos. ATleisk jau tu mums, sumamėjusiom vištom.

Zinai, cia tu taip sakai,as jusu tokiom nelaikau. Buna, kad zmogus patiki pasakom. Nes pasakom tiketi gera. Ir man buvo. Bet del tu paciu vaiku,verta is ju pabusti.

Bet jei primygtinai teigiate, kad esat vistos (t.y. taip vadinate ir save ir kitas temos nares) net nezinau ka pasakyti. Gal jums tik vistu gripas ir kokie zirniukai pades?...
Koks Osciloccocinum biggrin.gif
Nezinau, paklauskit homeopatu, as tai per atstuma nediagnozuoju, tik sakau gal variantas lengvesnis nei pacios apie save manot. As kazkaip maniau, kad esu pas zmones su tiesiog kitokiu reikalo vertinimu. unsure.gif
Einu pamastyti, o gal man kas negerai, kad su naminiais pauksciais kalbuos. Kokiu alopatiniu vaistu salutinis poveikis ar ka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lightmanas: 05 kovo 2010 - 17:12
niekuo - tiesiog dėl širdies kalio ir magnio reikia pavartoti po ligų. Bet šiaip aš jo duodu labai nedaug, gal porą dienų pusę dozės - dažniausiai vietoj to, arba po tų poros dienų pakišu razinų, abrikosų, riešutų, petražoles pats pasiima pasislėpęs, morkas ir graužia per dieną po vieną. Na nemėgstu duoti papildų - manau (o šiaip ir mokslininkai jau yra nustatę), kad papildus įsisavina gal trečdalį to ką išgeriame, o be to paskui organizmas pats atpranta įsisavinti su maistu, nes gauna jau gatavo, cheminio.
Papildyta:
QUOTE(lightmanas @ 2010 03 05, 19:08)
Einu pamastyti, o gal man kas negerai, kad su naminiais pauksciais kalbuos. Kokiu alopatiniu vaistu salutinis poveikis ar ka  g.gif

Tai eik eik, ir dar organizmą išsivalyk, kad šalutinis poveikis sumažėtų. Neliūdėsim mes be tavęs, nebijok.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 10:49)
Aš po dvejų paskutinių vaikų persirgimų kardinaliai pakeičiau nuomonę. Vis dėlto tas simptomatinis gydymas ir prisiskambinimas/neprisiskambinimas gydytojui ūmios ligos atveju nėra svarbiausias homeopatiniame gydyme (deja, dažniausiai gydytoją renkamės vos ne pagal tai).

Simptomatinis gydymas ir prisikambinimas/neprisiskambinimas ypac aktualus toms mamoms, kurios pradeda vaikucius gydyti homeopatiskai.

QUOTE(vilytte @ 2010 03 05, 11:43)
Aš irgi turiu klausimą, į kurį nežinau kaip atsakyt. Gydytojas mums liepė po šio paskirto konstitucinio gydymo atvažiuot tik vasarą, nors dabar gydymą jau esam užbaigę (mano klausimas buvo: ar reikia atvažiuot pabaigus 3 mėn. žirnių kursą). Čia yra koks teorinis pagrindimas? Leist kilt organizmo rekcijoms jau be žirniukų veikimo ir tada jas vertint? Ar čia kaip? Bijau gyvent be žirnių cray.gif

vilytte,gyvenkit ramiai ir vaziuokit tada, kai liepe. Gi toki uztaisa gavot, matyt, gydytojas mato bukle, turbut imunine sistema pati gebes susitvarkyti ar pan. ( aisku, cia ne umius atvejus turiu galvoje). Ir be zirniu gerai gyvenasi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 05 kovo 2010 - 18:07