Tai tiesasakant,man toks lengvas nustebimas buvo kai temoj paskaiciau,nebeprisimenu kas rase, kai per diena po kelias poras tapkiu nuvelia.Ar imanoma kokybiskai per diena nuvelti kelias poras?
trakst, papasakok apie tuos uzkulniukus daugiau, kodel uzkliuvo? Nuveliau savo vaikui tapkutes, ir vat su viena tapkute vargau, ir rodos uzkulniukas ne toks gavosi ir velesi simtakart sunkiau nei pirmoji, tai "mučijau" ta tapkute tris dienas po kelias valandas
Tai tiesasakant,man toks lengvas nustebimas buvo kai temoj paskaiciau,nebeprisimenu kas rase, kai per diena po kelias poras tapkiu nuvelia.Ar imanoma kokybiskai per diena nuvelti kelias poras?
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 29, 11:23)
trakst, papasakok apie tuos uzkulniukus daugiau, kodel uzkliuvo? Nuveliau savo vaikui tapkutes, ir vat su viena tapkute vargau, ir rodos uzkulniukas ne toks gavosi ir velesi simtakart sunkiau nei pirmoji, tai "mučijau" ta tapkute tris dienas po kelias valandas
Smagu cia susitikt
Man uzkliuvo, kad jie "rieboki", tie uzkulniai. Na arba labiau trint ir spaust reiketu, arba maziau mesos, t.y. vilnos det. Kol neturejau kurpaliu, tai tiesiog kumsti istatydavau ir temdavau ir trindavau. Nezinau ar cia aiskiai. Kai dabar tapkes darau, kazkaip savaime tas uzkulnis susiformuoja, gal ranka atsimuse.
Pernai pries "Kazi po dvi poras gaminau keleta dienu. Sunku, bet imanoma. Kokybe nenukencia, bet tikrai fiziskai pavargsti. Tapkes nuvelt uzima apie 3 valandas. Tai skaiciuok. Jei kas neaisku paskambyk, gi telefona turi.
supratau
as kogero rytoj ikelsiu foto,sian neturiu fotiko, tai mano vienos tapkes irgi uzkulnis storas gavosi, nuir siaip storumas nelygus.Ir zinau klaida.Klojau abiem tapkem vienodai, septynius plonycius sluoksnius, bet antrai tapkei beklodama kazkaip sugebejau "sugrybaut"
Besistengdama kad vilna "užeitu" ant lekalo krasto, jos padauginau.Ir kai jau reikejo krasciukus uzlenk, ziuriu kad nesvietiskai dauk nutolau nuo krasciuko.Emiau zirkles ir apkirpau.....ir blogai padariau nes apkirptas krastelis labai sunkiai velesi, ir vistiek gavosi tapkute storesne.Zodziu, ryt pasirodysiu
Antros mano tapkes bus, bet vat dirbi ir mokiniesi
Galvoju,kitakart, kad nepriklociau per dauk vilnos ant krastu, gal krasciukus drekinsiu kad matytusi lekalo krastelis
Skambint tai neskambinsiu, kai tiek dauk info intere, tai geda butu nesvietiskai
Nebent jau nerasciau atsakymo
aciu tau
as kogero rytoj ikelsiu foto,sian neturiu fotiko, tai mano vienos tapkes irgi uzkulnis storas gavosi, nuir siaip storumas nelygus.Ir zinau klaida.Klojau abiem tapkem vienodai, septynius plonycius sluoksnius, bet antrai tapkei beklodama kazkaip sugebejau "sugrybaut"
Antros mano tapkes bus, bet vat dirbi ir mokiniesi
Galvoju,kitakart, kad nepriklociau per dauk vilnos ant krastu, gal krasciukus drekinsiu kad matytusi lekalo krastelis
Skambint tai neskambinsiu, kai tiek dauk info intere, tai geda butu nesvietiskai
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 09 29, 11:57)
Pernai pries "Kazi po dvi poras gaminau keleta dienu. Sunku, bet imanoma. Kokybe nenukencia, bet tikrai fiziskai pavargsti. Tapkes nuvelt uzima apie 3 valandas. Tai skaiciuok.
Aš prieš mugę kasdien po dvi poras variau, sakyčiau 5 dieną koma buvo
Kačiukai labai gražūs, tik tas užkulnis truputi kliūna (pagaliau matau ir savo ir kitų klaidas
oho .....menuo darbo tokio ir antsvorio kaip nebuta
QUOTE(Šelma @ 2010 09 29, 13:03)
Aš prieš mugę kasdien po dvi poras variau, sakyčiau 5 dieną koma buvo
Bet užtai 3 kg numečiau 
Vat cia tai tikras darbas
Inga-Monika spalviskai tokios.... nerandu zodzio... gal mistiskai ziemiskos.
Nezinau ar cia i sita tema. Mano riesines. Niekad negalvojau, kad tai geras daigtas, kol siandien neisbandziau. Kazkaip su jom silciau visam kunui
Nezinau ar cia i sita tema. Mano riesines. Niekad negalvojau, kad tai geras daigtas, kol siandien neisbandziau. Kazkaip su jom silciau visam kunui
Aciukas merginos kad pakalbejot apie uzkulne
meginsim seurinti tikiuosi su jusu pagalba pavyks:)
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?

Vat man kad kas paslapti isduotu kaip lygia skyle iskirpt
nu va, laukiam pavasario 

Uploaded with ImageShack.us
plepu plepu, sakau ir aš ką parodysiu
draugei čia
Papildyta:
O kodėl jūs norit blogumų ieškot? Šitos išėjo taip, kitos bus geresnės
Svarbu, kad pati matot link kur tobulėt

Uploaded with ImageShack.us
plepu plepu, sakau ir aš ką parodysiu
draugei čia
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 30, 18:06)
atitempiau sliurytes ir noriu paklaust, kas dar be nevienodu nosiu,kreivu skyliu ir nevienodo storio, yra blogai?
O kodėl jūs norit blogumų ieškot? Šitos išėjo taip, kitos bus geresnės