QUOTE(zeniania @ 2010 02 15, 20:56)
Selma, is arciau pamacius batukus man kyla itarimas kad jie tikrai siek tiek nedavelti, noretusi foto ligiame fone, nes kazi kaip ten krastas batuku dar atrodo????
Aha, kraščiukai nekokie, nelabai suprantu, kaip jie apvelinėjami +dar storis skiriasi, bet iš šito tikiuosi išaugti

Nes aš juos glostinėju trininėju užsimovusi tokią šiurkščią pirštinę skirta vonioje praustis

Žodžiu norėčiau kraštelių paslapties atskleidimo

O dėl susivėlimo iki galo tai papasakokite kaip matyti ar jau suvėliau kiek priklauso, kiek supratau turi paviršius nebūt pukuotas ar ne
Kablį tai pagavau, šyvakar jau antras baiginėju (jei įmetus foto vėliau matysite, kad vėl per mažai vėliau tai avansu klausiu-ar galima jas vėl šlapinti ir kočiot toliau? )
Pažystama davė punduką naminės vilnos, dar avyte kvepiančios (ir baisiai purvinos, juodas vanduo varva sušlapinus

) tai ar gali būti, kad ji pukuojasi labiau nei zelandiška pirktinė kurią dekoruoju batukus?
O Mažius pirštinių tai nenešioja, sakė RŪGŠČIOS jos jam

Taigi manau liksiu batų-šlepečių karalystėj
Kulverstuk, iš manęs patarėja prasta, bet kiek skaičiau tai vilna skirtingai traukiasi, o aš saviškius pagal tokią schemą dariau žieminį didoką batą apipiešus.