QUOTE(Natuke @ 2010 02 03, 13:39)
Dėl maisto - ar yra sagu maitinti sausu, ar geriau kitaip
Dėl skiepų - mes atidėjom skiepus savo vaikams, nes bijom, kad kūdikiams gali pakenkti, ar nekenksmingi šunų skiepai, ir koks blogis blogesnis - ligos lauke ar skiepai..
Dėl šampunu - kuo geriausiai plauti

Galvoju išsivirti jai šampuną iš muilo riešutų, o ką nauja šio skyrelio mamos?
Na ir dar kas turi minčių, turi kuo pasidalinti - nes apie vaikus, maistą, grožį kalbam daug, o apie gyvunėlius kažkaip dar čia nieko neskaičiau
Del maisto-maitinkit tokiu paciu maistu, kaip kad pati valgot ir vaikams duodat, zinokit, tai pats geriausias ir ekologiskiausias maistas bus ir jusu augintiniui

Auginu pekina, kadangi esu pries visus maisto paruostukus(ar tai butu tirpios koses kudikiams, ar tai butu uzpilamos koses suaugusiems, ar tai butu sausas pasaras sunims), tad nuo pirmos dienos jis valge ta pati maista, kaip ir mes. Ir koks rezultatas-kai lankomes pas veterinara, jis klausia, kokiu cia maistu ji seriam, kad kailis ir dantys tokie puikus

Siai dienai musu augintinis-maisto ekspertas, ir ne tik maisto, bet visu E nekentejas

Iprates prie normalaus, kokybisko maisto, niekada nees Panevezio kumpelio, desreliu, desros rukytos(tuo tarpu kaimiskus valgo puikiai). Zodziu, siai dienai turim maisto eksperta, jei jau jis needa, vadinasi, maistas tikrai papildytas gausybe E.
Kas liecia skiepus-esu kategoriskai UZ juos augintiniui

Tai ne vaikas, kad gauna milijonai ir nereikalingu skiepu. Skiepija augintinius karta per metus ir tikrai nuo baisiu ligu:pasiutliges, maro, dar kazkokio velnio.
Geriausias suns maudymas is viso be jokiu sampunu

Tokiu budu galima isvengti ir alergijos, nes nezinia, gal suo bus alergiskas butent kokiam riesutu sampunui. Jei jau labai norisi, kad suns plaukas blizgetu, butu purus, nesijaustu specifinio kvapo prakaito-retsykiais naudojau vaikista muila
Siaip as esu motera is kaimo, nebijau to prisipazinti, tad nors mieste gyvenam, bet stengiames i gyvenima ziureti kaimiskai

t.y. jokiu sintetiniu maistu nei vaikams, nei sau, nei augintiniams, jokiu super duper kremu, pudru ir visokios kitokios "jerundos".