Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(Rykute @ 2010 05 04, 22:50)
Na pazasty yra ne viena augimo kryptis ir dar nera lygu tad su juostom tikrai man nepatogu butu dirbti  g.gif  Usiukams man per mazas plotas deti juosteles, o bikinio krastelius kaip ir jau gal ne  schmoll.gif  Bet kaip sakoma kiekvienai savo  mirksiukas.gif

Tai taip.. O as nenoreciau kapstytis su kietejanciu vasku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 05 04, 22:12)
cia kaune? (i kaina ieina ir tarpvietes depiliacija blush2.gif ?)

Deja, Vilniuj. Tai taip, čia viso bikinio depiliacija tiek kainuoja. biggrin.gif Aš nesuprantu, o kitur ne viską nudepiliuoja? g.gif Tipo tik patį viršų, o jau ten apačioj palieka, kad per triūsikų šonus lįstų lauk? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 05, 04:16)
Deja, Vilniuj. Tai taip, čia viso bikinio depiliacija tiek kainuoja. biggrin.gif Aš nesuprantu, o kitur ne viską nudepiliuoja?  g.gif Tipo tik patį viršų, o jau ten apačioj palieka, kad per triūsikų šonus lįstų lauk?  biggrin.gif

na as dar niekad nedariau, tai nezinau kaip ten kas.
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 05 05, 08:50)
na as dar niekad nedariau, tai nezinau kaip ten kas.

Kaip paprasot taip ir nudepiliuoja mirksiukas.gif Vienos nori tik soniukus, kitos visiskai, kad neliktu nei vieno plaukelio nei prieki nei gale rolleyes.gif Kaip sakoma pagal skoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 05 05, 10:41)
Kaip paprasot taip ir nudepiliuoja  mirksiukas.gif  Vienos nori tik soniukus, kitos visiskai, kad neliktu nei vieno plaukelio nei prieki nei gale  rolleyes.gif  Kaip sakoma pagal skoni  4u.gif

Visiškai pritariu mirksiukas.gif Visada mažą juostelę palikdavau, ryt braziliškai depiliuosiuos, pirmą kartą taip plikai, žiūrėsim rezultatą ax.gif
Atsakyti
na pasakykit mazdaug kiek laiko reikia laukt eiles?
Atsakyti
As uzsirasiau bikinio depiliacijai vakar...tai mane priims penktadieni 18 val....
kaip bijau-nes mane ten ,,tundra''. Geda kazkaip... blush2.gif
noriu visai plikai.....

o dar noreciau kad koki maziuka drugeli nupiestu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agota.gina: 05 gegužės 2010 - 11:31
QUOTE(agota.gina @ 2010 05 05, 12:30)
As uzsirasiau bikinio depiliacijai vakar...tai mane priims penktadieni 18 val....
noriu visai plikai.....

o dar noreciau kad koki maziuka drugeli nupiestu... 4u.gif

eini pirma kart? papasakosi kaip ir kas ten vyksta ax.gif (kuriam mieste eini?)
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 05 04, 17:26)
norejau paklaust mazdaug kiek laiko reikia laukti eiles savaite ar menesi, ir kokio ilgio plaukeliai turi buti?

Tai priklauso nuo to, kaip kosmetologė užsiėmusi... Maniškė tai dažniausiai tą pačią savaitę priimti gali, mėnesiais laukti nereikia. biggrin.gif

QUOTE(Indra A. @ 2010 05 05, 10:57)
Visiškai pritariu mirksiukas.gif  Visada mažą juostelę palikdavau, ryt braziliškai depiliuosiuos, pirmą kartą taip plikai, žiūrėsim rezultatą ax.gif

Tai kai maža juostelė paliekama, čia irgi braziliška depiliacija vadinasi. tongue.gif Braziliška yra kai nudepiliuojama visai plikai arba paliekama siaurutė juostelė. Aš visada palieku juostelę, man nepatinka, kai visai plika ten būna. Kaip pas mergaitę. blush2.gif

QUOTE(agota.gina @ 2010 05 05, 12:30)
noriu visai plikai.....

Kur čia užsirašėt? Nieko tokio, man atrodo, daug kas ateina su miškais. biggrin.gif Nes aš bent jau palaukiu, kol ataugs, iš pradžių po depiliacijos galima ir pačiai kažkiek susitvarkyti, juk nemėtysi kas porą savaičių pinigų...
Atsakyti
As esu kaune...silainiuose dirba...
Atsakyti
as einu kaune pas labai saune moteri smile.gif greitai atlieka savao darba svariai padaro priimtinos kainos dirba namuose smile.gif saunuoledirba silainiuose
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2010 05 06, 18:14)
as einu kaune pas  labai saune  moteri smile.gif greitai atlieka savao darba svariai padaro priimtinos kainos dirba namuose  smile.gif saunuoledirba silainiuose

Gal sakau pas ta pacia.....
Atsakyti