QUOTE(woodoo doll @ 2010 07 21, 23:15)
Labukas mergaites , na ir man pribrendo laikas pries kelione i siltus krastus pasigrazinti , bet stai va toks klausimukas , kadangi dar niekad nebandziau nei depiliacijos vasku nei cukrumi ,ir butu pirmas sykis , noreciau suzinoti , kaip greitai po pirmo karto depiliacijos tie plaukeliai pradeda dygti? isvaziuosiu desimciai dienu tai kazkaip labai baisu kad prades kaltis kokia penktaja? kada rekomenduotumete aiti atlikti procedura - kel;eta dienu ar diena pries kelione? ar neberia odos po proceduros?
ir darrrrrrrrr ...

kai te ta depiliacija braziliska daro tai visiskai nuogai raik buti toj vietelej? ar ispesioja ir apie sikniuka tuos plaukelius?
atsiprasau uz kvailus klausimus , bet kai nebandzius tai va ir kyla visi neaiskumai.
Sveiki. Siulyciau cukrum depiliuotis, ne taip skauda kaip vasku, plaukeliai neiauga. As ta laime apturejau tai ir galiu patart... vasku man viena kart tesiog aplauze plaukelius ir grizau su seriais namo

, antra kart neiskenciau proceduros, labai skaudejo. Vakar dariau cukrum pas Karolina Viktorija (tema paslaugos) tai likau patenkinta.
Sekmes tau

P.S Man tuos vienkartinius triusikelius dave tik vienam salone, siaip jie nelabai padeda istikruju.Odos neberia, buna svelni ir grazi