Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 07 25, 08:32)
kiek zinau pati naura depiliuoja ,dar Niren  smile.gif

O pati Neringucia??
Atsakyti
neringucia taip pat mirksiukas.gif tik kaune
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie bikini depiliacijos gerbeju, zadu po savaites eiti tik galvoju keliu dienu plaukeliai turi buti pries einant depiliuotis ir ar plaukelius reikia paciai apsitrumpinti, nes zadu juostele pasilikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 07 25, 12:25)
Sveikos, jungiuosi ir as prie bikini depiliacijos gerbeju, zadu po savaites eiti tik galvoju keliu dienu plaukeliai turi buti pries einant depiliuotis ir ar plaukelius reikia paciai apsitrumpinti, nes zadu juostele pasilikti ax.gif

kaip suprantu eisit pirma karta, plaukelis turetu buti 5mm, tai idealus ilgis depiliacijai smile.gif
apsitrumpint palikta juostele po depiliacijos? jei gerai supratau, gera depiliuotoja sutvarkys ir juostele, jei ne reikalaukit, nes tai privaloma, juk tai yra " bikini sukuosena"
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 07 25, 22:00)
kaip suprantu eisit pirma karta, plaukelis turetu buti 5mm, tai idealus ilgis depiliacijai smile.gif
apsitrumpint palikta juostele po depiliacijos? jei gerai supratau, gera depiliuotoja sutvarkys ir juostele, jei ne reikalaukit, nes tai privaloma, juk tai yra " bikini sukuosena"

mano grozybes kaip tik dabar reikalauja tiek plaukeliu trumpinimo juosteles vietoje ir sonuose, tai sonus paliksiu vaskui, o ta juostele kaip suprantu irgi palikti kad butu is ko sukuosena formuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 07 25, 07:22)
Naura, kiek aš girdėjus, tai cukrų gumulėliu daro. manęs tai šis būdas kažkaip nevilioja - juk tą cukrų suka suka, kaip gali neskaudėt, kai iš lėto traukiami plaukai. juk su vašku ima ir staigiai nuplėšia, o čia..suki suki. na man taip bent jau atrodo

ale stebiu stebiu temą, kiek prašančių vilniuj ką rekomenduot - vis tyla. negi nieko nėra, ar nenorit išduot savo depiliuotojų? biggrin.gif ar čia viskas tik per až vyksta?

Kontaktai tai per AZ, be to nesuka ten jokio gumulelio biggrin.gif . Forume yra tema paslaugos, ten kur siulo parduot nupirkt ir t.t. Komentara buvau palikus apie Karolina-Viktorija bet gi ne kiekvienam puslapy rasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 07 25, 22:04)
mano grozybes  kaip tik dabar reikalauja tiek plaukeliu trumpinimo juosteles vietoje ir sonuose, tai sonus paliksiu vaskui, o ta juostele kaip suprantu irgi palikti kad butu is ko sukuosena formuoti lotuliukas.gif

palikit, sutvarkyt turi viska pagal jusu pageidavimus ir norus smile.gif
Atsakyti
mergaites imeskit kokius kontakciukus man asmeniskai gerai depiliacijas atliekanciu kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 07 25, 22:00)

Sakykit, o jei man palieka tą juostelę...bet juostelės plaukučių ilgio netvarko..tik sako: ai Jūs čia pati pasireguluosit, apsikarpysit kiek jum reikia.... Tai kaip suprantu, galiu prašyt kad ji ir tai sutvarkytų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 28, 09:34)
Sakykit, o jei man palieka tą juostelę...bet juostelės plaukučių ilgio netvarko..tik sako: ai Jūs čia pati pasireguluosit, apsikarpysit kiek jum reikia.... Tai kaip suprantu, galiu prašyt kad ji ir tai sutvarkytų? g.gif  4u.gif

taip, cia tas pats kas kirpykloje, kazkiek pakirptu, o kita dali sakytu namie pasitvarkysit lotuliukas.gif
darba turi padaryt nuo iki, o ne dalinai...
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 07 28, 11:15)
taip, cia tas pats kas kirpykloje, kazkiek pakirptu, o kita dali sakytu namie pasitvarkysit  lotuliukas.gif
darba turi padaryt nuo iki, o ne dalinai...

g.gif na teisingai...
reiks gal bandyt sakyt unsure.gif bet kažkaip nesmagu... blush2.gif
bet ir pačiai man nepatika, kai grįžus dar su žirklėm reik pačiai prisibaigt viską doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 28, 13:50)
g.gif na teisingai...
reiks gal bandyt sakyt unsure.gif bet kažkaip nesmagu... blush2.gif
bet ir  pačiai man nepatika, kai grįžus dar su žirklėm reik pačiai prisibaigt viską doh.gif  blush2.gif

visada reik issakyt savo norus ir pageidavimus.. o jei ju nepaisoma, tada keisti i kita smile.gif
kas moka pinigus tas ir sokdina biggrin.gif
Atsakyti