Sveikutes,as esu tikras kaimo ir gamtos vaikas.Visa gyvenima augau kaime,misku apsupty,visada pamenu didziulius darzus ir siek tiek gyvuliuku(ozka,triusiais,vistos)Dabar taip pat turim darza,soda,gelyna.Per ziema as taip pasijlgstu tu zemes darbu,ir jau dabar vakarais pasvajoju,kaip vasara su sunum sedesiu savo nuostabiame siltnamyje ir su druskyte kramsnosiu ka tik nuskintus kvepiancius pomidorus

Svajoju kai vel prazys mano tulpes,svajoju ir laukiu sejos,ravejimo ir biciu duzgesio :)Laukiu,to jausmo,kai po sejos pradeda dygti pirmi daigeliai.Siais metais kaip ir kasmet auginsiu prieskonines darzoves,burokelius,morkytes,sparagines ir paprastas pupeles,moliugus,paprikas,pomidorus,agurkus,cukinijas,zirnelius,svogunus,cesnakus,saulegrazas,kukuruzus,rugstynes,bulves,spinatus,ridikelius....beje praitais metais sekmingai uzaugo kvepiantys melionai,siais metais vel bandysiu.
As savo darza arba isvis netresiu,ir viskas kuo puikiausiai uzauga arba tresiu pas ukininkus nupirktu meslu,bei ivairiais dilgeliu ar dar kaskokiais zoliu uzpilais.Taip pat turim komposta.
Kas del triusiu,tai mano tevas visa gyvenima juos augino,narvelius pats jiems dare.Esu pripratus prie tos nuostabios skanios mesytes.Siais metais nutariau auginti triusius,nusipirkti vistu,dar norejau anciu ar zasu,bet beda ta,kad as zinodama save,zinau,kad neleisiu ju nugalabyt.Busiu prisirisus prie tu gyvuneliu,duosiu jiems vardus ....nu zodziu cia dar su klaustuku,nors vistu manau tikrai neatsisakysiu,tik dar mastau kas geriau,ar paprastu dedekliu,ar broileriniu,kuriom rudeni kamera galeciau uzkimst.
Kas liecia zemdirbyste,tai labai pasiteisina.Mes beveik visus metus valgom tik savo darzoves,tai ir pinigo susitaupo,ir zinai ka valgai.Is darzoviu verdu ziemai misraines,marinuoju,rauginu,saldau.Dar iki siol turiu cesnaku,bulviu,burokeliu,morku,svogunu,kameroi dar pilna zirneliu,krapu,grybu,uogu.Iki siol valgom savo moliugus,spaudziam is ju sultys,maisom su burokeliais ir geriam.Rusi dar stukso ne vienas stiklainis obuoliu sulciu,uogieniu,misrainiu.Zodziu tas darbas tikrai atsiperka,smagu ir sveika valgyt savo darzoves.Dziaugiuosi,kad turiu galimybe jas auginti.