QUOTE(GinCherry @ 2010 02 05, 19:43)
Aha, uz tai dar masciau viena varianta, kad ish vidaus privitrintin megztka, kaip pamusalo principu [nes liemene be pamusalo], zodziu, kad atrodytu kaip liemene uz deta ant megztinio, bet ish tikruju tai butu svarkelis toks ir viskas kartu nusimtu

nezinau ar tinkamai paaiskinau
o as siandien uzmaciau nerelu tasiuka prie tavo liemenes... tik gaila kad vilniuj - toks ale daktaro lagaminelis.. tamsiai zaliai zamsinis ir per viduri geleto gobeleno juosta... man labai patiko, - buciau jamus, nors nezinau prie ko, ale 80ltl pagailejau
Ir pardavejas pudruotu veidu, ulaizytais blond plaukais ir juodu kostiumu mane labai nervino. kaip Bondas stovejo ir spoksojo... - turbut pries tai Cartier arba LV dirbo
as tai saziningai per pardes prasiejau siandien, - menesiui uzteks... bet kazkaip beveik nieko nepirkau
tik ka priglaudziau - tai lele. kolekcine, vardine. nu bet toookia murzina, kad net liesti nesinori (del to turbut niekas ir nenupirko), net is maiso neisemus i skalbiniu krepsi igrudau, reiks uzsiimti maudmu, kai grozis uzmigs. uzbure ji mane savo zydrom akim ir dviem dantukais
tuo paciu
patarkit, mergiates kuo lele plaukus isplaukti? - ar paprastas sampunas tinka?
apskritai humanoj sodu gatvej (ne prie pat stoties, bet toj kur arciau centro - prie kepykleles) labai daug leliu ir ypac visokiu klounu.
ir labai miela tikrai vintage vestuvine suknele - ilga, is medvilnes, su raukiniais, trumpom rankovytem, smulkiom klostem priekyje... tokia kaip is romantisko filmo... traku gatvej nieblogu sukneliu, ale dydziai - 42-44.