sveikutes.nu,mirattes,visos apie tavo grozius-o as net nezinau,kur jie
na,ateinu su savo naujais pirkiniais

tikuosi,kad labai nesupeiksit,nes cia apie sijonus,sukneles ir batelius kalbejot,o as cia su va tokiais pirkiniais-kalnas butelaiciu,kai kurie su pavadinimais,kai kurie graziai raizyti-zodziu,senelis man su visu tuom krepseliu juos uz 4£ atidave

tos lelytes-porcelianines,gal sprindzio dydzio-siandien irgi pirkau,su jomis dar pirkau ir dar viena lelyte-kitoj nuotraukoj ji,bei dar dvi,tokias,jau plastmasines,kur jau galima zaist,tik jos dabar issimaude dziusta

taip pat cia idejau trejas skareles ant galvos-man jos labai primena 60tuosius-dar kaciu akiu akinius-ir pirmyn

cia kaip tik matosi LT veliavos spalvos.beje,kai rinkausi-net nemasciau del siu spalvu,bet kai va maze mano pradejo deliot jas,sudeliojo LT veliava-tik dabar susimasciau-kodel butent sias spalvas emiau

sekantis,bet ne prastenis-skareliu kalnas,na,prie siu ir tos spalvotosios,zinoma,priklauso.ta violetine su nedidelem rozelem-jacqmar firmos,labai grazi.kita-su skotijoj aptinkamais pauksciais,pagaminta skotijoj,melynais rastais-salis-ne kvadrato formos,bet kaip salikelis,idomiais rastai,plono audinio ir matosi dar paisley rasto skarele-sios visos irgi uz labai jau juokinga kaina atsiejo

na,o cia tai buvo man atradimas-nuo tokio grozio net akyse sviesiau pasidare,kai ja pamaciau

naturalus silkas,tik ne vardine,bet ir be to labai miela ir grazi ir didele-kadangi jau skalbiankej,tai nebent ryt ismatuosiu

si lelelyte porcelianine-dar viena i mano kolekcija,labai apdaras rusiskus ponus primena ir filmukus