Įkraunama...
Įkraunama...

KT Chloe

Nusprendžiau kuri laika vartoti KT. Na, nuvykau pas gydytoją ir ji man išrašė ir rekomendavo sias KT "Chloe". Tačiau informacijos, atsiliepimu labai mazai. Jeigu yra galinčiu pasidalinti patirtimi, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('Rovena' @ 2010 02 03, 23:22)
Nusprendžiau kuri laika vartoti KT. Na,  nuvykau pas gydytoją  ir ji man  išrašė ir rekomendavo sias  KT "Chloe". Tačiau informacijos, atsiliepimu  labai mazai. Jeigu yra galinčiu pasidalinti patirtimi, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Sveikute, tai pavartosi ir pamatysi, kaip jos veikia. jei bus kas negerai, kreipkis atgal į gydytoją, nes vienoms tinka vienokie, kitoms kitokie. Man pats pirmas buvo skirtas "Harmonetas", kai jo nebeliko, buvo skirtas kažkoks iš "L" raidės, tai jos man netiko: skaudėjo pilvo apačia, sutriko menstruacijos, sustiprėjo migrenos priepoliai; kreipiausi į savo ginekologę ir paskyrė "Merciloną", tai nuo jo jokių pakitimų nėra, menstruacijos reguliarios, tik jei gydytojai rašo vaistus, būtinai reikia pasakyti, kad vartoji ir ką biggrin.gif
Atsakyti
Sias kontraceptines tabletes vartojau pries daugiau nei 1 metus. Nezinau kaip dabar ar yra ju visose vaistinese, bet kai as vartojau tai ju nebuvo, reikejo uzsisakineti..Kazkoks kosmaras doh.gif Turedavau skambinti i vaistine uzsisakyti, paskui pasiimti kai gauna..Dabar vartoju kitas kt tai nueinu i vaistine ir nusiperku bet kada smile.gif
O kas del savijautos tai tik pirmas menuo buvo toks sunkokas kol apsipratau. Nutraukiau gerti jas, nes labai veida pradejo berti doh.gif
Atsakyti
o man jas išrašė, kad kaip tik bėrimus sutvarkytų... tik nepastebėjau kol kas jokių pagerėjimų, nors naudoju jau trečią lapelį smile.gif gerai tik kad nebuvo jokių nepageidaujamų simptomų ax.gif
ir nuėjusi į pirmą vaistinę, galėjau nusipirkt, užsisakinėt nereikėjo g.gif
Atsakyti
Kokioje Vilniaus vaistineje imanoma rasti sias KT?
Siandien kaip esu pripratusi nuejau i vaistine, o vaistininke isputusi akis, net nezinau kas cia per tabletes, kitoje vaistineje taip pat neturejo. Buvau "Euro vaistineje" ir "Camelia".
Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2010 04 23, 20:44)
Kokioje Vilniaus vaistineje imanoma rasti sias KT?
Siandien kaip esu pripratusi nuejau i vaistine, o vaistininke isputusi akis, net nezinau kas cia per tabletes, kitoje vaistineje taip pat neturejo. Buvau "Euro vaistineje" ir "Camelia".

Reikejo paprasyti, kad uzsakytu. As visuomet taip darydavau, bet tik Camelijos vaistinese smile.gif
Vat tame ir didziausiais minusas, kad bet kada ju negali nusipirkti kaip kitu kt:oh
Atsakyti
Sveiki,
ka tik praejo pirmas menesis,kaip geriau Chloe, jau isgeriau 4a neveikliaja tablete,bet menesiniu nera...Ar gali buti,kad galejau pastot? Santykiu buvo....
GYdytoja sake,kad jau galima santykiaut,tai..nebezinau ne ka ir galvot
Atsakyti
QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 08:57)
Sveiki,
ka tik praejo pirmas menesis,kaip geriau Chloe, jau isgeriau 4a neveikliaja tablete,bet menesiniu nera...Ar gali buti,kad galejau pastot? Santykiu buvo....
GYdytoja sake,kad jau galima santykiaut,tai..nebezinau ne ka ir galvot

Sveika, as irgi geriu Chloe, jau 3 men, tai kiekviena karta man menesines prasideda isgerus 4-5 neveikliuju tableciu ir irgi santykavau. tai manau dar anksti jaudintis. dar palauk siek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke @ 2010 06 03, 11:23)
Sveika, as irgi geriu Chloe, jau 3 men, tai kiekviena karta man menesines prasideda isgerus 4-5 neveikliuju tableciu ir irgi santykavau. tai manau dar anksti jaudintis. dar palauk siek tiek.

Kaip nuraminai....aciu labai rolleyes.gif O isgerus visas neveikliasias tabletes,nors ir esant menesinem,toliau geri veikliasias?
Atsakyti
QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 12:16)
Kaip nuraminai....aciu labai  rolleyes.gif  O isgerus visas neveikliasias tabletes,nors ir esant menesinem,toliau geri veikliasias?

Sveika.As irgi geriau sias kontracepkes. Man "pramusdavo" visada 3 diena, nepergyvenk, sulauksi artimiausiom dienom tikrai... Ginekologe pamenu sake, kad jos pradeda veikt jau po pirmos tabletes isgerimo, todel pastot tikrai negalejai schmoll.gif
As nepertraukiamai geriau - pabaigus neveikliasias, iskart veikliasias. O siaip man jos labai tiko, nezinau kaip kitoms ...? O beto ir labai pigios, kaip kontraceptines tabletes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska2007 @ 2010 06 03, 16:17)
Sveika.As irgi geriau sias kontracepkes. Man "pramusdavo" visada 3 diena, nepergyvenk, sulauksi artimiausiom dienom tikrai... Ginekologe pamenu sake, kad jos pradeda veikt jau po pirmos tabletes isgerimo, todel pastot tikrai negalejai  schmoll.gif 
As nepertraukiamai geriau - pabaigus neveikliasias, iskart veikliasias. O siaip man jos labai tiko, nezinau kaip kitoms ...? O beto ir labai pigios, kaip kontraceptines tabletes  ax.gif

Aciuka drinks_cheers.gif Man irgi jos tinka,aisku gal dar ankstoka sakyti,kad tinka,bet kolkas jokiu problemu ar salutiniu poveikiu smile.gif Del pigumo tai taip,as net nustebau,kad tik tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 12:16)
Kaip nuraminai....aciu labai  rolleyes.gif  O isgerus visas neveikliasias tabletes,nors ir esant menesinem,toliau geri veikliasias?

taip taip, pradedu gert nauja pakuote kai baigiu neveikliasias. tai kai pradedi gert jau veikliasias tai ir baiginejasi menesines. smile.gif

Papildyta:
man tai irgi kaip ir nebuvo ir nera jokiu salutiniu poveikiu. tiksliai nezinau ar tikrai nuo tu kt bet kai tik pradejau jas gerti (apie 2savaites) - visada geriu apie 18.00val - visa diena puikios nuotaikos budavau, o kai tik 18 val isgeriu kt tai ir jau kazko irzli tapdavau. Gal tiesiog jau tuo laiku pavargdavau labai, arba gali buti jog tai nuo Kt. Na bet po 2-3savaiciu ju vartojimo jau viskas gerai iki siol.
Atsakyti