Įkraunama...
Įkraunama...

KT Chloe

vaje..
Atsakyti
O as dabar negavau ne vienoje vaistineje, o vakar Eurovaistineje buvo didele eile, bet joje jos kainuoja ~21 lt.. Kai kitur po 14-15 lt.. Tai veikiausiai kaip kazkuri paminejo, del konkurencijos jas iseme is prekybos.. Dabar svarstau, dar pirktis man ar nelabai.. Si menesi MB kaip ir nebus namie praktiskai.. Tai pailseciau, o liepa musu vestuves, gal per tiek laiko nepastosiu, kad nebutu bloga per savo svente.. Tik va, idomu kokia rizika pastojimui ir ar, jau imanoma ta padaryt sekanti menesi.. Siaip butu geriau, man atrodo, pries tai pailset, padaryt pertraukele..
Atsakyti
Labuka 4u.gif As dabar geriu jas jau 4 menesius , man jas paskyre , kad sutvarkyti vyriska hormona ir zinoma sutvarkyti menstruaciju cikla . Esu labai patenkinta po kolkas ax.gif
Atsakyti
Labai jau pigios sitos KT... Kaz kaip net itartina...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 11 05, 19:12)
Labai jau pigios sitos KT... Kaz kaip net itartina...

Man ir buvo itartina, bet kol kas viskas gerai, vartoju puse metu - saugios biggrin.gif
Atsakyti
Aš geriu šias tabletes jau 2,5 metų, tai buvo mano pirmosios tabletės ir jos man puikiai tiko smile.gif Nebuvo jokio šalutinio poveikio, priešingai - susitvarkė mėnesinių ciklas, jos tapo ne tokios skausmingos (anksčiau alpdavau nuo skausmo), susitvarkė veido oda, nepriaugau nė kilogramo. Ir žinoma jos puikiai atliko pagrindinę KT funkciją biggrin.gif Gal kažkam kelia įtarimą jų kaina, tačiau jų poveikiu esu tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Eglė: 06 lapkričio 2011 - 16:39
Man šios KT nelabai tiko.. g.gif pykino visą laiką kol vartojau.. schmoll.gif (1 mėn.) verysad.gif ir ar sutapimas, nežinau, man neįprasto maisto norėdavau..
Atsakyti
Sveikos,merginos wink.gif esu cia naujoke,bet tekdavo daznai paskaitineti esamas cia temas, kol pagaliau ir pati nusprendziau parasyti,nes kilo klausimelis....Pradejau vartoti kontraceptines tabletes Chloe,vartoju tik pirma men.po kol kas viskas gerai,pasalinio poveikio nejauciu tik gal tiek,kad krutine yra pabrinkusi ir jautresne smile.gif bet siaip viskas gerai. Tai va baigiau gerti visas 21 veiklias tabletes ir jau 2 neveiklias,laukiu menesiniu..o klausimas iskilo toks,kad va geriant pries paskutine, t.y. 20 tablete,ja isgeriau ne iprastu laiku,panasiai po 14 val sad.gif na taip jau gavosi sad.gif tada isgeriau ir va paskutine 21 tablete geriau iprastu laiku...labai bijau ar per ta laika galejau pastoti ar as cia tik prisigalvoju???? sad.gif siaip skaiciau,kad apie 12val dar veikia kontraceptikas ir kiek skaiciau,jei pamirsai laiku isgerti,tai reikia tik prisiminus isgerti,o sekancia gerti kaip ir iprastai...
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 03 24, 01:06)
chloe ir chloe 35 yra tos pacios kontarceptines tabletes. geriu jas jau 2 men. israse gydytoja man juos, kad sutvarkytu tam tikras problemas (tikiuosi pades). nzn ar cia sutapimas, bet kai geriu tas veikliasias tabletes, tai krutine tokia pabrinkus ir skaudi kaip pries mm, tai laukiu nesulaukiu, kada tas neveikliasias pradesiu gerti, kad ta krutine liautusis mausti. ir dar. nzn ar cia sutapimas, ar ne, bet galima sakyti, dingo noras seksui  g.gif ir taip dideliu jo poreikiu nepasizymejau, o db visai gali jo nebuti,, ar yra taip kam nors buve?

Galiu patvirtinti ,kad ir man Chloe pamazino sexo poreiki ryskiai,dabar ju nevartoju jau antras menuo tai dabar kaip traukia ant smileysex.gif bet kad spuogu maziau nuo ju tai tikrai ,o dabar nutraukus vel beria nezmoniskai. gerdavau ivairiai net isgerdavau po 3d ir ne karto nepastojau(uzmirsdavau)
anksciau vartojau diane35 gaila neatsimenu pojuciu ,bet taip pat spuogu maziau buvo
Atsakyti
man jas gydytoja išrašė nuo policistinių kiaušidžių...na ir užsipirkau pusei metų, išvažiavau į užsienį, galvojau sekantį kartą grįžus dar užsipirksiu...o kur tau... pasirodo jos jau ir uždraustos blink.gif blink.gif blink.gif atseit kažkokia mergina mirė nuo jų ar kažkas tokio... tai vat gydytoja nieko apie tai nesakė ir nepranešė... thumbup.gif
Atsakyti