o brokų Kaune oi kaip yra... norėjau nupirkti sūneliui džinsiukus guminiu juosmenuku. buvom pirkę prieš rugsėjo pirmąją ir antrą dėvėjimo dieną nesėkmingai pargriuvom, susidraskėm...labai norėjo vaikas dar vienų tokių. nuėjom su vyru į lindexą, džiniukų yra kiekvieno dydžio po vieną porą. mums reikalingo dydžio porytė buvo su dviem skylėm...

pasiūlė 15 proc nuolaidą tai porytei, bet aš nenoriu pirkti iš karto su skylėm, jau turim vieną porą skylėtą namie

o kitos poros parduotuvė neturi, bent jau taip man pasakė... labai nusivyliau, kito Lindex kiek žinau Kaune nėra, o į kitą miestą dėl džinsų poros aš nevažiuosiu

dar dydžiu didesnius pirkti irgi absurdas, maniškis sliekelis labai lėtai auga, būtų ta pora jam geriausiu atveju po metų

na žodžiu supykau. už skylėtus džinsus 39 lt?

turėtų labiau žiūrėti ši firma kokybę...skylės ten buvo audinyje, t.y. ne siuvimo o audinio defektas, kuris turėjo būti pastebėtas dar gamybos metu ir ta pora džinsų apskritai neturėjo praeiti gaminio kontrolės ir pasiekti parduotuvę

kadangi tai sakyčiau gana aukštas kainas išlaikanti parduotuvė, tai nesusilaikiau nepastebėjusi...šiaip modeliukai mieli, bet kokybės už tą kainą manyčiau analogiškos galima gauti ir pigiau...