o as sau jau sakau eilini karta "stop", uztenka rubu vaikams pirkti, reikia antros spintos, jau dalis dezese sukrauta (kur isaugimui). Zadu sau Lindex'e pagaliau dzinsus nusipirkti, taip 119 lt kainuoja-su kupona bus gera nuolaida. Perku Lindex'e dar sau apatinius, kolkas patenkinta, o kai Klp buvau nusipirkau violetines plonas pedkelnes

, nezinau ar jos dar madoj, bet man grazu su tamsiai melyna megzta suknele.
Papildyta:
[quote=erikiuxxx,2011 03 22, 21:54]
o kok gerulis,labai megstu lindexo dzemperiukus kur viduje medvilne

hm tik kuri spalva grazesne
man pirmas dzemperiukas grazesnis
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2011 03 22, 22:05)
Sveikutes
Ar galiu jungtis prie jusu

esu didele lindexiuku gerbeja, ir ypac vaikuciams

visus rubelius perku Svedijoje, Vilniuje labai retai, nes retai tenka pasibuti jame, gyvenu provincijoje

o i Svedija vaziuoju dabar tik karta i metus, anksciau gyvenau, ir vaziuodavau daznai

, na, dar daznai 'isprotejusi" mociute perka rubelius is ten, nes ji jau devinti metai gyvena, zodziu.....
...siaip pacioje Svedijoje ir moterisku rubeliu esu radusi labai neblogu ir nemazai, kas man nepatinka, tai ju rankines
Papildyta:
erikiuxxx, as pirkciau pirmaji varianta
Siaip mergytems, jetau, kokiu fainumu yra, as ten alpstu uzejusi

berniukams, gal ne tiek atkreipusi demesi, nes berniuka turiu tik metai su trupuciu, bet sia vasara, jau pasipirkau

, laukiu nesulaukiu, kai vel leksiu ten vasara
Papildyta:
dar paskaiciau temuke daugiau, tai galiu pasakyti, kad lindex kokybe gerokai geresne nei pvz H&M, na tikrai

turiu patirti jau visu tu prekyciu nuo 2001 metu, ir visad man lindexiukai geresni

, n ayra dar ir be tu, labai geru firmyciu, bet cia, ne apie tai...
As dabar labai ieskau dzemperiuku berniukui 86-92 dydzio, bet niekas nesiulo, pati i Vilniu nevaziuoju kolkas.......internetinej brangoka man kazkaip, kai galiu pigiau pacioj Svedijoj

...cia tik musu mociute pasiutusi
ir mes tokia pasiutusia mociute turim, velka viska is Vokietijos. Man ju maistelis: koses, tyreles, saldumynai labai patinka, o rubai labai paprasti, bet kokybiski. I Svedija dabar galima labai pigiai nuvaziuoti, Lisco skelbia daznas akcijas keltams, bet reikia tureti kur ten apsistoti.