Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa

QUOTE(egleja @ 2010 03 05, 13:30)
per kiek laiko isduoda ta statybu leidima?pries tai dar reikalingos projaktavimo salygos?per kiek laiko jas isduoda?ydomu nuo projaktavimo salygu iki statybos leidimo kiek laiko trunka?labai jau man ydomu g.gif ,nes man taip viskas dega  rolleyes.gif

Sveiki,
nuo dokumentu pridavimo savadui gauti iki leidimo atsiemimo man uztruko 6 men. ir nepasakyciau kad kokiu problemu ten buvo. Paprasciausiai stumdosi ten popieriai dezese, nebent pazinciu turi, tai gal ir paspartinsi reikala...
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 05, 13:54)
Jeigu viskas daroma organizuotai ir nera kokiu kluciu, galima gana greitai viska susitvarkyti. Mums salygas isdave per men, tuo paciu laiku daremes projekta, gavom leidima per 4 men

Mes irgi taip judejome, tai irgi per 4men. susitvarkeme..

QUOTE(egleja @ 2010 03 05, 15:42)
4men  wacko.gif vaje kiek ilgai,o man taip laikas spaudzia verysad.gif ,tikiuosiu gal greiciau mums iseis,stebuklu juk buna  ax.gif
irisas Rokelius zinau,as pati Rokuose stataus,tai iki Rokeliu ranka paduoti,daznai per ten i Vaisvydava vaziuoju mirksiukas.gif

Visada yra ir nelegalus atvejis, juk dabar galite pradeti viska tvarkyti, projektuoti, pasidaryti toki projekteli su pririsimu, kuris tiksliai praeis per patikrinimus..ir kol gausite leidima jau pamatai stoves.. mirksiukas.gif
Taip ir laiko sutaupysite.. smile.gif
Atsakyti
per kiek laiko isduoda ta statybu leidima?pries tai dar reikalingos projaktavimo salygos?per kiek laiko jas isduoda?ydomu nuo projaktavimo salygu iki statybos leidimo kiek laiko trunka?labai jau man ydomu g.gif ,nes man taip viskas dega  rolleyes.gif

mes nuo pirmo apsilankymo pas architektus beveik metus laukiam, balandį bus doh.gif bet mes kai ūkininkai tai dar tieeeek visokio popierizmo reik doh.gif
QUOTE(egleja @ 2010 03 05, 15:42)
4men  wacko.gif vaje kiek ilgai,o man taip laikas spaudzia verysad.gif ,tikiuosiu gal greiciau mums iseis,stebuklu juk buna  ax.gif
irisas Rokelius zinau,as pati Rokuose stataus,tai iki Rokeliu ranka paduoti,daznai per ten i Vaisvydava vaziuoju mirksiukas.gif

tai galėsi kada į svečius užsukt wink.gif čia Rokeliuose pas mus vienus statybos vyksta smile.gif
QUOTE(laauraa @ 2010 03 05, 18:41)
Mes irgi taip judejome, tai irgi per 4men. susitvarkeme..
Visada yra ir nelegalus atvejis, juk dabar galite pradeti viska tvarkyti, projektuoti, pasidaryti toki projekteli su pririsimu, kuris tiksliai praeis per patikrinimus..ir kol gausite leidima jau pamatai stoves..  mirksiukas.gif
Taip ir laiko sutaupysite.. smile.gif

cool.gif gali ne tik pamatai būt ax.gif ir sienos, ir stogas ax.gif
Atsakyti
irisaso kartais jus statot ne tik uz gelezinkelio link vaisvydavos?
Atsakyti

mums visus popierius tvarke architektas, bet uztruko apie 6 men. doh.gif

buna ir taip kad viena savaite pasiima statybu leidima, kita savaite uzregistruoja nama smile.gif

QUOTE(janudi @ 2010 03 05, 16:55)
Ziuriu ziema traukiasi, tema atgyja 4u.gif  Kaip smagu pavasaris, kibsim i darbus.
Siandien nuvaziavau iki namuko, o ten zmoniu knibzdete knibzda, tinkuoja sienas, darbai vyksta pilnu tempu. Antras aukstas jau istinkuotas, liko pirmas. Oi, kaip smagu, kad ledai pajudejo 4u.gif Greit ir sildyma jau darysim, vedinima ir visa kita. Namas is isores dar be strukturinio spalvoto tinko, kaip norisi, kad jis greiciau nusispalvotu wub.gif ,
nes dabar tai taip liudnai atrodo g.gif
Mergikes, ar sutaret ka nors su elektrikais, kur kontaktus daviau?  4u.gif

gal gali pasidalinti info kiek mokat uz tinkavima ? ir ju kontaktas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 03 05, 22:56)
gal gali pasidalinti info kiek mokat uz tinkavima ? ir ju kontaktas..  ax.gif

Uz visa nama su langu apdaila 6000lt, cia be medziagu. Kvadratu 560. Medziagos gausis apie 2000lt.
Kontaktus parasysiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 05, 22:54)
irisaso kartais jus statot ne tik uz gelezinkelio link vaisvydavos?

turbūt mes smile.gif už geležinkelio pirmas namas dešinėj pusėj smile.gif vienaukštis
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2010 03 05, 17:55)
Ziuriu ziema traukiasi, tema atgyja 4u.gif  Kaip smagu pavasaris, kibsim i darbus.
Siandien nuvaziavau iki namuko, o ten zmoniu knibzdete knibzda, tinkuoja sienas, darbai vyksta pilnu tempu. Antras aukstas jau istinkuotas, liko pirmas. Oi, kaip smagu, kad ledai pajudejo 4u.gif Greit ir sildyma jau darysim, vedinima ir visa kita. Namas is isores dar be strukturinio spalvoto tinko, kaip norisi, kad jis greiciau nusispalvotu wub.gif ,
nes dabar tai taip liudnai atrodo g.gif

janudi kas darė vedinimo projekta. kiek kainavo, 4u.gif vnz gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 06 kovo 2010 - 21:46
QUOTE(janudi @ 2010 03 05, 16:55)

As dar nesnekejau su elektrikais, pas mus dar reikia isbetonuoti juodgrindes ir ismuryti pertvaras, tada bus galima vedziot elektra ir santechnika, bet kontaktus pasilikau, aciukas mirksiukas.gif Kokia vedinimo sistema jus darotes, man sis klausimas irgi aktualus, statote rekuperatoriu ar kitaip ka nors darot. Mes galvojam rekuperatoriaus nestatyt (brangu), ieskom kitu varijantu.
Atsakyti
rašau greitai, kol nepamiršau žodžio...

perskaičiau apie rekuperacinę sistemą... ojetus, kiek visko reikia... mes planuojam pavasarį pradėt pamatus daryt... O kada reikia žinot ar tokią rekoperacinę norėsim staty ar ne? čia bekeliant sienas jau reikia kokias nors angas padaryt? o gal yra atskira tema?

Šiandien pirmas vakaras kai pradėjau domėtis jau namo statybom smile.gif todėl galvoj visiškas chaosas...

Statyt planuojam iš Rokų blokelių...

Beje, šalia Kauno, tai lįsiu čia ir dažniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 03 06, 23:31)
As dar nesnekejau su elektrikais, pas mus dar reikia isbetonuoti juodgrindes ir ismuryti pertvaras, tada bus galima vedziot elektra ir santechnika, bet kontaktus pasilikau, aciukas  mirksiukas.gif Kokia vedinimo sistema jus darotes, man sis klausimas irgi aktualus, statote rekuperatoriu ar kitaip ka nors darot. Mes galvojam rekuperatoriaus nestatyt (brangu), ieskom kitu varijantu.

mes irgi darysim, bet neturiu supratimo kokią, ko gero rekupercinė, tik kažkaip vyras darys maklę doh.gif Na, į tokius dalykus nesigilinu blush2.gif
QUOTE(EcceHomo @ 2010 03 06, 23:48)
rašau greitai, kol nepamiršau žodžio...

perskaičiau apie rekuperacinę sistemą... ojetus, kiek visko reikia... mes planuojam pavasarį pradėt pamatus daryt... O kada reikia žinot ar tokią rekoperacinę norėsim staty ar ne? čia bekeliant sienas jau reikia kokias nors angas padaryt? o gal yra atskira tema?

Šiandien pirmas vakaras kai pradėjau domėtis jau namo statybom smile.gif todėl galvoj visiškas chaosas...

Statyt planuojam iš Rokų blokelių...

Beje, šalia Kauno, tai lįsiu čia ir dažniau  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Kurioj vietoj šalia Kauno?
Apramink chaosą, čia dar tik pradžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 03 06, 23:08)
Sveika prisijungus  4u.gif Kurioj vietoj šalia Kauno?
Apramink chaosą, čia dar tik pradžia biggrin.gif

Mastaičiai ax.gif
jau pradėsiu viskuo domėtis...
Atsakyti