Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa

gal gali pasakyt kur kreipetes? o cia apie architektus as nepletosiu temos,o tik taip paminejau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už informaciją dėl dokumentų techninėms sąlygoms gauti. Pasirodo dabar Kauno rajono savivaldybėj jau reikia net 6 dokumentų kopijų, bet kažkaip man pasisekė ir tas vyriškis priėmė ir 4 doh.gif

QUOTE(diga @ 2010 03 12, 11:35)
gal gali pasakyt kur kreipetes? o cia apie architektus as nepletosiu temos,o tik taip paminejau  blush2.gif

Aš turėjau galimybę rinktis iš dviejų architektų. Viena moteris, turinti apdovanojimų ir pan. Pažįstu ją asmeniškai ir pan. Bet netgi kaip "saviem", jos kainos mums didelės. Tada pabandžiau kreiptis į jauną vaikinuką, kurį pažįstu jau irgi ne vienus metus, tik kaip su architektu dar neesu bendravus, bet pirmas dalykinis pokalbis man paliko gerą įspūdį. O ir kaina pasirodė padori. Jeigu nori, pabandyk pasikalbėti, čia jo puslapiuke rasi kontaktus:

http://www.archilab.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 12 kovo 2010 - 11:44
QUOTE(Delusion @ 2010 03 12, 12:43)
Ačiū visoms už informaciją dėl dokumentų techninėms sąlygoms gauti. Pasirodo dabar Kauno rajono  savivaldybėj jau reikia net 6 dokumentų kopijų, bet kažkaip man pasisekė ir tas vyriškis priėmė ir 4  doh.gif
Aš turėjau galimybę rinktis iš dviejų architektų. Viena moteris, turinti apdovanojimų ir pan. Pažįstu ją asmeniškai ir pan. Bet netgi kaip "saviem", jos kainos mums didelės. Tada pabandžiau kreiptis į jauną vaikinuką, kurį pažįstu jau irgi ne vienus metus, tik kaip su architektu dar neesu bendravus, bet pirmas dalykinis pokalbis man paliko gerą įspūdį. O ir kaina pasirodė padori. Jeigu nori, pabandyk pasikalbėti, čia jo puslapiuke rasi kontaktus:

http://www.archilab.lt/

aciu labai,pasidomesiu wink.gif o tu pas ji ir dareisi projektuka?
Atsakyti
va va mums ir tie dokumentai iki gyvo kaulo igryso,jau i 5 metus persiverte,o namas kur gyvenam tai tuoj stogas ant galvos nukris,pamatelius jau ir pasidare,ir sakiau pradesim statyti kokiam geguzes menesi,kol leidimus issiminesim,architekte vistiek viska tvarko
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 12, 14:08)
aciu labai,pasidomesiu wink.gif o tu pas ji ir dareisi projektuka?

Už jį galvą guldyt negaliu, nes projekto dar nesidarėm, bet tai kaip jis kalbėjo aplamai apie namo statybas, projektus ir pan. Tai visos jo mintys sutapo su mūsų, ir tai man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2010 03 12, 16:23)
Už jį galvą guldyt negaliu, nes projekto dar nesidarėm, bet tai kaip jis kalbėjo aplamai apie namo statybas, projektus ir pan. Tai visos jo mintys sutapo su mūsų, ir tai man labai patiko.

nu reiks tada pasiziureti :)kas kaip cia smile.gif dabar kitas klausimukas,kiek laiko pas jus reikia cia atlaikyt fronta,kad nosiuka leistumet ikist i fotoalbuma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 12, 17:20)
nu reiks tada pasiziureti :)kas kaip cia smile.gif dabar kitas klausimukas,kiek laiko pas jus reikia cia atlaikyt fronta,kad nosiuka leistumet ikist i fotoalbuma?  4u.gif

reikia tik aktyviai dalyvaut pokalbiuose ir kada nors primint apie albumuką biggrin.gif O greičiausias būdas - pasikviest pas save "ant pyrago" lotuliukas.gif
Atsakyti
pasikviest ant pyrago galiu,bet tada tektu sedet pelkeje kokioje,nes net pamatu neturim :DDD nu sklypo foto galesiu netgi ikelt jau greit :DDD
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 12, 21:16)
pasikviest ant pyrago galiu,bet tada tektu sedet pelkeje kokioje,nes net pamatu neturim :DDD nu sklypo foto galesiu netgi ikelt jau greit :DDD

Kai neturi kur kviesti, tai prašykis į svečius su pyragu wink.gif
Atsakyti
na tada kai vyks jusu kaunietukiu susitikimas,tai nepalikit ir manes pasoneje,atkeliauciau su savo keptu tortuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 12, 12:35)
gal gali pasakyt kur kreipetes? o cia apie architektus as nepletosiu temos,o tik taip paminejau  blush2.gif

Musu architektas Antanas Jonauskis.
Atsakyti
Reikia patarimo: pasidarau pamatus ir kaip suprantu reik pasikloti visokius vamzdzius, tai kurie meistriukai siuos darbus atliktu ir kiek tai mazdaug galetu kainuoti. Pradzioj galvojau padarys tie, kurie daro pamatus, bet kadangi pas mus spraustiniai poliai ir juos daro firma, tai pas juos kainos gana rimtos ir siu darbu tikrai neapsimoka prasyt.

Ir dar: pamatas yra, tai kaip jau ir reikalingi murininkai, gal kuri galetu rekomenduot patikimus ir nebrangininkus. Veiksmas butu Kaune greiciausiai is Arko blokeliu. Kiek girdejau juos dar galima klijuot, o ne muryt? Ir kokios mazdaug kainos dabar?
Atsakyti