QUOTE(Kirkė @ 2010 03 31, 00:17)
Saulės kolektoriais rūpinsis MB. Šiaip plokštelinis saulės kolektorius kainuos apie 700 lt, boileris apie 1000 lt, valdikliai, sujungimai - irgi apie 1000 lt kainuos. Planuojam dar į Žemkėje (LŽŪU) vyksiančią parodą nuvykti. Ten dalyvaus vienas žmogelis, kuris konstruoja kolektorius ir vėjo jėgaines.
Gerai, kad parašei apie maxit. Ačiū tau,

nes buvau pamiršusi apie juos. Pas mus bus židinys ir KK katilas, plius ventiliacinės angos virtuvei ir vonios kambariams.
na jei ta visa sistema atsieitu iki kokiu 3500lt, tai manau verta butu, jei tau pavyktu suzinoti kiek tai kainuotu tiksliai, gal gali ir man duot zinot,verta pamastyti

Vasara nereiktu jokiu katilu jungti.
O kada ta paroda vyks?
Pas mus kaminas vienas kazkaip is dvieju ir viduryj dar ventliaciniai blokeliai dvigubi.
Del signalizacijos tai ir as kazkaip apie tokia mastau,ta GSM ir garsine,kad jei ka kaimynai nors pro langa zvilgteltu

Ir aisku priesgaisrine,bet jauciu ta gsm jei kas ir i gaisra turetu reaguoti
Danger, tu man atsiusk telefona,ar emaila jei gali,as atsiusciau namo plana, kad paskaiciuotu apytikriai kiek kainuotu pas taviski toks darbas, sunu ar kaciu tai kol kas nebus,nes dar negalvojam gyvent maziausiai kelis metus.