Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa

As irgi pasiguosiu. Pas mane ne tik balos, o visas ezeras pasidares. Jau net neisivaizduoju kada galesim ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 04 07, 14:53)
As irgi pasiguosiu. Pas mane ne tik balos, o visas ezeras pasidares. Jau net neisivaizduoju kada galesim ka daryt.

Aš dar nebuvau sklype po žiemos, bet numanau kas ten darosi. Pas mus sklypo trečdalį užima bala, tai ten jau iškart numatėme, kad kasim kūdrą. Bus kaip drenažas sklypui. Be to, dar žemė tokia sunki - molis, sunkiai vanduo geriasi, jaučiu, kad bus šlapia šlapia. Kažin ar pavyks buldozeriui įvažiuoti ir neužklimpti.
Jaučiu, ryt reiks nulėkti ir viską apžiūrėti. Tuo pačiu ir sklypo nuotrauką padaryti, kad užfiksuoti statybų pradžią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2010 04 07, 00:11)
tai kokius issirinkot? kiek sukainavo litras?

išsirinkom remmers vokiškus, kažkaip įtikino faktas, kad Norvegijoj jais namukus dažo. Litras kainavo 32,5 doh.gif dar sakė, kad mūsų išrinktos spalvos dar niekas nepirko doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Heli @ 2010 04 07, 14:53)

doh.gif nieko, pavasaris atėjo, greitai pradžiovins, baisiau, kai rudenį stovi balos doh.gif
mes dėkingi sovietams, kad mūsų sklype buvo padaryta bendra drenažo sistema visam "kalhozui" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Heli,2010 04 07, 13:53][/QUOTE]As irgi pasiguosiu. Pas mane ne tik balos, o visas ezeras pasidares. Jau net neisivaizduoju kada galesim ka daryt.
[/quote]
Sveikos statybininkes 4u.gif Kaip darbai juda?
O as jei nesupyksit pasigirsiu..savaitgali nuvaziavom pasiziuret, tai musu sklypas sausut sausutelis smile.gif yra nezymus paaukstejimas sklypo, to uztenka kad sklypas sausas liktu..o va kaimynai priesais gatveje tures problemu, nes nuzemejimas ten..nebent sklypa paaukstins kiek..
Papildyta:
[quote=irisas,2010 04 07, 16:42] dar sakė, kad mūsų išrinktos spalvos dar niekas nepirko  doh.gif  lotuliukas.gif
[/quote]

Papildyta:

Papildyta:

idomu idomu..kokia gi spalva issirinkot? smile.gif
[/quote]

O matau Rassar uzsuko..pabusiu ikyri..labai noreciau jusu laiptininko kontakto 4u.gif[QUOTE]

Visai suveliau visa zinute doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 07 balandžio 2010 - 17:31
QUOTE(irisas @ 2010 04 07, 17:42)
išsirinkom remmers vokiškus, kažkaip įtikino faktas, kad Norvegijoj jais namukus dažo. Litras kainavo 32,5  doh.gif dar sakė, kad mūsų išrinktos spalvos dar niekas nepirko  doh.gif  lotuliukas.gif

Mes Remmers dazais viduje balkius sendinome, tai super bigsmile.gif Labai gerai dengiasi. O kokia spalvyte issirinkote? Reiks ir mums dazu ieskoti pradet lauko dailylentems.
Atsakyti
[quote=Arti,2010 04 07, 18:23]

O matau Rassar uzsuko..pabusiu ikyri..labai noreciau jusu laiptininko kontakto 4u.gif[QUOTE]

Visai suveliau visa zinute doh.gif
[/quote]

parasiau i az, mes su juo jau sutarem, prades darbus 19diena, po musu pas mano sese darys laiptus smile.gif
Atsakyti
[quote=Arti,2010 04 07, 17:23]

[/quote]
Parasiau i AZ! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 04 07, 19:33)
Mes Remmers dazais viduje balkius sendinome, tai super  bigsmile.gif Labai gerai dengiasi. O kokia spalvyte issirinkote? Reiks ir mums dazu ieskoti pradet lauko dailylentems.

gal galima nuotrauka pamatyti 4u.gif pas mus perdanga planuojama medine ir nežinom kaip daryti ar slepti po GKP ar daryti atvirus balkius nu vnz doh.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkės. Prireikė patarimo ir informacijos.
Žodžiu sutarėm su elektriku dėl darbų kainos, surašiau į sutartį kiek sutarėm. O padarius darbus "taško" kaina staiga padidėjo vidutiniškai 2 Lt. Darbų apskaitoje atsirado tokie darbai kaip laido ištraukimas, skylės gipse frezavimas, kuriuos, kaip aiškina, "pamiršo" įtraukti į taško kainą.
Nesutinku mokėti, kiek prašo viršaus, nes elementariau nebuvau numačiusi tokios sumos ir jaučiuosi "išdūrinėjama". Bet jaučiuosiu bjauriai, nes "važiuoja" tai atsakančiai - į sutartį jis nežiūrėjo, aš ten klaidų pridarius, o jis nežiūrėjo, kai pasirašinėjo, jis ir taip man nuolaidų padarė. Prie to pačio meta viską, kas liko nepadaryta. Nors kai rodau būsimų darbų įkainius ir klausiu, tai kas ten neteisinga - tai tipo būsimuose viskas teisinga. O štai kur jau padaryti - tai neteisinga, kai ką jis pamiršo įskaičiuoti.
Ir dar aiškina, kad aš ten jam kapeikas moku, kad už tokias kainas niekas nedirba.
Tai jei nesunku, surašykit, jei kas neseniai darėte, kokios buvo kainos už elektros įrengimą. Nes mums už 160 "taškų" laidų suvedimą ir 175 dėžučių sumontavimą (kai kur laidus vedė kiti) gavosi 2745 Lt. Kaip pagal dabartines kainas - tai normalu, ar tikrai labai mažai? Nes esu visiškai pasimetusi - dirba žmogus tikrai gerai, bet elgiasi lygiai priešingai. Nes į akis rėžia, kad už tokius darbus, kaip mano, turėčiau sumokėti 7000 Lt, o kai klausiu, tai kodėl rašėsi ant sutarties, kur pilna suma nurodyta 3000 Lt - tai nulis paaiškinimų, tipo aš jį apgavau.
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 04 07, 18:33)
Mes Remmers dazais viduje balkius sendinome, tai super  bigsmile.gif Labai gerai dengiasi. O kokia spalvyte issirinkote? Reiks ir mums dazu ieskoti pradet lauko dailylentems.

Ir aš noriu atvirų balkių, bet kaip juos apipavidalinti dar nesugalvojau ax.gif
Aš taip pat labai norėčiau nuotraukytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 04 07, 18:33)

lauksiu nuotraukų thumbup.gif
išsirinkom tamsiai pilką, bet maišyt patiems reiks 1 dalis juodos + 2 dalys sidabrinės, ir bus tokie lyg ir skaidrūs, matysis medienos struktūra.
QUOTE(pagyvenus @ 2010 04 07, 20:33)
Žodžiu sutarėm su elektriku dėl darbų kainos, surašiau į sutartį kiek sutarėm. O padarius darbus "taško" kaina staiga padidėjo vidutiniškai 2 Lt. Darbų apskaitoje atsirado tokie darbai kaip laido ištraukimas, skylės gipse frezavimas, kuriuos, kaip aiškina, "pamiršo" įtraukti į taško kainą.

o kiek laiko jis dirba prie elektros? ir kiek Lt viršaus sumoje padidėja? o kituose sutarties punktuose yra jo "pamiršti darbai įrašyti? na, panašu į aferas g.gif čia kaip ir visur kitur - nepažiūri sutarties ir visų jos punktų - tavo bėdos doh.gif mes ne vieną ir ne du kartus taip buvom išdurti doh.gif jei jis tokią pasirašė - jo bėdos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 04 07, 21:33)
Nesutinku mokėti, kiek prašo viršaus, nes elementariau nebuvau numačiusi tokios sumos ir jaučiuosi "išdūrinėjama". Bet jaučiuosiu bjauriai, nes "važiuoja" tai atsakančiai - į sutartį jis nežiūrėjo, aš ten klaidų pridarius, o jis nežiūrėjo, kai pasirašinėjo, jis ir taip man nuolaidų padarė. Prie to pačio meta viską, kas liko nepadaryta. Nors kai rodau būsimų darbų įkainius ir klausiu, tai kas ten neteisinga - tai tipo būsimuose viskas teisinga. O štai kur jau padaryti - tai neteisinga, kai ką jis pamiršo įskaičiuoti.
Ir dar aiškina, kad aš ten jam kapeikas moku, kad už tokias kainas niekas nedirba.
Tai jei nesunku, surašykit, jei kas neseniai darėte, kokios buvo kainos už elektros įrengimą.  Nes mums už 160 "taškų" laidų suvedimą ir 175 dėžučių sumontavimą (kai kur laidus vedė kiti) gavosi 2745 Lt. Kaip pagal dabartines kainas - tai normalu, ar tikrai labai mažai?  Nes esu visiškai pasimetusi - dirba žmogus tikrai gerai, bet elgiasi lygiai priešingai. Nes į akis rėžia, kad už tokius darbus, kaip mano, turėčiau sumokėti 7000 Lt, o kai klausiu, tai kodėl rašėsi ant sutarties, kur pilna suma nurodyta 3000 Lt - tai nulis paaiškinimų, tipo aš jį apgavau.

Parodziau jusu posta vyrui. Sake, kad tasko kaina siuo metu yra 10-15Lt. Paprastai i tasko kaina ieina ir frezavimas, ir laidu istraukimas. Na ir pirmam etapui dar priklauso ir laidus sujungti dezuteje (bet viskas priklauso nuo susitarimo). Dezutes pastatymas 3-5Lt. Paprastai matematika tokia: jei siena gipsine, tai atskitai uz dezutes pastatyma neskaiciuojama. Tai ieina i tasko kaina. Jei siena murine, tada jau skaiciuojamas ir dezutes pastatymas. galite pasiskaiciuot smile.gif

O kaip siek tiek turinti patirties su sutarciu teise, tai galiu pasakyt paprastai: Sutartis yra negincijama. Arba tegul zmogus pateikia pasiulymus rastu. Yra galutine sutarties kaina, kuri yra jusu prievole. Visos kitos islaidos jau yra ne jusu reikalas. Nebent jei jau po sutarties pasirasymo atsirado nenumatytu darbu is jusu puses. Visose statybose buna nukrypimu. Juos reiketu iforminti sutarties priedais.

O baigiant pacituosiu savo vyra: " Gaunasi ~2700Lt. Tegul tik elektrikas neverkia, nes cia vidutine kaina. Nei labai pigu, nei labai brangu"
Atsakyti