Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa

QUOTE(verslas @ 2010 04 09, 20:18)
is anksto dekoju drinks_cheers.gif db man ner kada lakstyti-bet po menesiuko ir as rimtai pradesiu zonduoti mirksiukas.gif

Pasirinkom "Vartų technika"( praeitam poste neteisingai pavadinimą parašiau). Šiandiena atvažiavo, išmatavo. Kaina nesikiteitė, liko tokia kokią buvom sutarę. Jei viską greit ir kokybiškai padarys, galėsiu rėkomenduoti. smile.gif

Šiandien nuo ankstaus ryto ant kojų. Susitikau su vyruku dėl drenažo. Nežinau nežinau.... Kai vyrukas atvažiuoja į susitikimą po gero baliuko, dar "pošiltis" ir šviežiai siūta žaizda .... schmoll.gif Gerai, kad bent sugebėjo pakalbėti "į temą". Vakare susitikau su kitu vyruku. Aptarėm situaciją. O ji nedžiuginanti. Jei kaimynai mesis, tai drenažas kainuos apie porą tūkstantukų visam sklypui. O jei ne - tai apie 6-8 t. Blogiausia, kad nėra kur padaryti drenuoto vandens nuvedimo nuo sklypo. Aplink nei vieno melioracijos griovio. doh.gif unsure.gif
Dar buvo nulėkę iki parodos Žemkėje. Žiūrėjom saulės kolektorius ir vėjo jėgainę. Nusprendėm, kad ko gero dar luktersim su šiomis technologijomis. Saulės kolektorių sistema su 200 l boileriu vandens šildymui, 4 asmenų šeimai, kainuoja 5600 lt. MB nusprendė dar lukterti, kol kainos dar kris.
Atsakyti
Sveiki. Mano klausimas del bituminiu cerpeliu tai liko nepastebetas verysad.gif . Negi niekas nesidarete bituminio stogo unsure.gif . Gal kas galite patarti kur galeciau gera kaina gauti.

"Jei kaimynai mesis, tai drenažas kainuos apie porą tūkstantukų visam sklypui. O jei ne - tai apie 6-8 t. Blogiausia, kad nėra kur padaryti drenuoto vandens nuvedimo nuo sklypo. Aplink nei vieno melioracijos griovio. "

O is kur ten tam drenaze tokios kosmines kainos gaunasi? Siandien gavau Moki vezi lankstinuka, tai 1 m d 100 drenazo vamzdis kainuoja 9,99 lt, o d 50 - 3,99 lt. g.gif . Nors gal yra ten visokiu subtilybiu schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 09 balandžio 2010 - 21:01
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 04 09, 21:54)
Sveiki. Mano klausimas del bituminiu cerpeliu tai liko nepastebetas  verysad.gif . Negi niekas nesidarete bituminio stogo  unsure.gif . Gal kas galite patarti kur galeciau gera kaina gauti.

friends.gif nesijaudink. Aš irgi negavau atsakymo į man rūpimus klausimus...
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 09, 21:59)
friends.gif nesijaudink. Aš irgi negavau atsakymo į man rūpimus klausimus...

Jo, buna klausimu lyg tycia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 09, 21:52)
Pasirinkom "Vartų technika"( praeitam poste neteisingai pavadinimą parašiau).

doh.gif doh.gif doh.gif Ir vėl neteisingai parašiau pavadinimą. Pasirinkom UAB" Vartų spektras"
Einu miegot, kol dar daugiau klaidų neprivėliau. unsure.gif
Atsakyti
O is kur ten tam drenaze tokios kosmines kainos gaunasi? Siandien gavau Moki vezi lankstinuka, tai 1 m d 100 drenazo vamzdis kainuoja 9,99 lt, o d 50 - 3,99 lt.  g.gif . Nors gal yra ten visokiu subtilybiu  schmoll.gif .

Sklypas šlapias, stovi bala 20x10 m, vandens nėra kur nuvesti. 30 cm juodžemis, po to molis. Tektų dėti vamzdžius su kokoso plaušu. Kainą pasiūlė su viskuo
40 lt/m. Man atrodo normaliai, o gal klystų?
Įmetu savo sklypo nuotrauką, kad geriau įsivaizduoti kokia situacija. Gal kas galės pasiūlyti kokį variantą ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Danger @ 2010 04 09, 17:41)
O tai kiek jums ten liko?
As kaip suprantu, rankos pas jus ne is uzpakalio isdyge, ir galva ant peciu turit... Jei tik laiko turit, gal ir pasibaigtumet patys?...  rolleyes.gif

Mes daug tokiu visokiu nedadarymu patys pasibaiginejom, jau vien todel, kad nauji meistrai ateje ptadedavo aiskint, kaip cia viskas blogai padaryta, kaip cia viska is naujo daryt reikia... O paskui aisku dar kaina kaip uzgiedodavo, tai belikdavo tik rankoves pasiraitot ir i darba smile.gif

Jau vien vandentieki kad patys issivedziojom (aisku su gudriu zmoniu pamokymais ir patarimais), manau nemazai sutaupem....

Nedaug tos elektros liko - skydelių įranga, pajungimas prie įvadinio skydo ir jungtukai/rozetės/šviestuvai. Kadangi patys tikrinom laidus po gipso sudėjimo, išsiaiškinom viską ir susibraižėm visą schemą, tuo pačiu ir kur buvo klaidos elektrikui parodėm, kad pataisytų. Todėl jei reikės, pasibaigs vyras ir pats. Bet su laiku tai labai prastai - santechniką pats daro, reikia išgrauti esamam name ir pajungti į priestatą stacionariai (žiemą pajungė laikinai).
O dar laiko reikia ir tiems darbams, kur meistrai daro - tai sutarti ką nors, tai atvežti, dar tikrinti reguliariai, kad kokių kalidų neliktų.
O aš dar noriu, kad išorėje pabaigtų likučius ir aplinką tvarkyti pradėtume.
Ir šiltnamio noriu. Ir kad daržą sukultivuotų, lysves suruoštų. ax.gif
O orui atšilus vaikai kas vakarą jau zurzgia su dviračiais važiuoti pasivažinėti (aš netinku, nes per lėtai važiuoju ir nesutinku daugiau kaip 10 km važiuoti blush2.gif )

QUOTE(Džerimi @ 2010 04 09, 19:16)
o kiek laiko jums uztruko visas elektros darbas? pradedant nuo vamzduku isvedziojimo, tada laidu sukisimo, baigiant rozeciu, jungikliu sudejimo? Cia klausimas visoms, kas su elektra jau susidure.

Pas mus mūrinis namas, laidai po kalkiniu tinku ir gipsu, todėl į vamzdukus nedėta. Laidų išvedžiojimas daug netrunka. Jei pergalvoji ir pasibraižai, tai 2 aukštų namui kažkur 4-5 darbo dienas dirbant dviese. Dėžutės įdėjimas gal dar priklauso nuo to, kur dedasi - į mūrą, į gipsą. Pas mus buvo apie 170 vnt. dežučių, maždaug per pusę į mūrą ir į gipsą, taip pat dar 50 vnt. laidų lubose, ištraukti iš po gipso - tai elektrikui sudėti dėžutes ir ištraukti laidus lubose užtruko 3 darbo dienas. O rozečių ir jungiklių dar nedarėm. Bet darėm laidų patikrinimą - visų laidų galų nuvalymas, schemos išsiaiškinimas, varžos patikrinimas ir laidų sumarkiravimas , mums dviem užėmė 1 dieną. Kai laidai sumarkiruoti ir schema aiški, manau, kad jungtukais ir rozetes per kokias 2-3 dienas susidėtume.
Atsakyti
Po truputi ir pasibaigsit smile.gif Santechnika kai darem, tai po darbu vakare vaziuodavom ir lituodavom tuos vamzdzius iki 2-3 val nakties... Paskui dar 30 min. namo vaziuodavom, nu ir ~6val. keldavomes i darbus. Bet ta savaite tai labai jau graziai atsimenu smile.gif Kazkaip labai smagu buvo daryt sau smile.gif
Atsakyti
Sveiki ,

Sveiki. Mano klausimas del bituminiu cerpeliu tai liko nepastebetas  verysad.gif . Negi niekas nesidarete bituminio stogo  unsure.gif . Gal kas galite patarti kur galeciau gera kaina gauti.

Mes darem is Katepal firmos cerpeliu ir jas pirkom is santeros.

O del elektros tai MB pats vedzioja po darbo, tad del kainu nieko negaliu pasakyti, o del laiko tai gal savaite pora..

Mes ir kreipemes i viena vyruka, tad musu ezero priezastis - pazeista melioracijos sistema..
Atsakyti

galėčiau apie šiferį daugiau papasakot biggrin.gif mes susidėjom bitumines čerpeles laikinam būste, praėjo dveji meta - atrodo taip pat smile.gif labai lengva dėt thumbup.gif O pirkom tada turbūt moki veži su akcija
QUOTE(pagyvenus @ 2010 04 09, 23:33)
O aš dar noriu, kad išorėje pabaigtų likučius ir aplinką tvarkyti pradėtume.
Ir šiltnamio noriu. Ir kad daržą sukultivuotų, lysves suruoštų.  ax.gif 
O orui atšilus vaikai kas vakarą jau zurzgia su dviračiais važiuoti pasivažinėti (aš netinku, nes per lėtai važiuoju ir nesutinku daugiau kaip 10 km važiuoti blush2.gif )

wub.gif aš irgi jau laukiu kol kultivuos sklypo dalį kur bus daržas thumbup.gif ir apie medelius svaigstu biggrin.gif Nors dabar keliu žemės ūkį anytos sklype, bet į savo labiau traukia biggrin.gif
Kokius kieto kuro katilus planuojate statyti? vis nesumąstom koks geriausias būtų biggrin.gif
Atsakyti
[/QUOTE] galėčiau apie šiferį daugiau papasakot biggrin.gif mes susidėjom bitumines čerpeles laikinam būste, praėjo dveji meta - atrodo taip pat smile.gif labai lengva dėt thumbup.gif O pirkom tada turbūt moki veži su akcija [/QUOTE]

IRIS o ka gero galit papasakoti ax.gif mes planuojam det šiferi bet dabar sako kokybė nekokia spalvai 5 m garantija tik, kazkaip nesinori susidet ir po keliu metu plemai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 10 balandžio 2010 - 07:55
QUOTE(pego @ 2010 04 10, 08:52)
IRIS o ka gero galit papasakoti ax.gif mes planuojam det šiferi bet dabar sako kokybė nekokia spalvai 5 m garantija tik, kazkaip nesinori susidet ir po keliu metu plemai doh.gif

na, apie kokybę dar engaliu pasakyti, nes dar metų nėra kai sudėjom. Pirkom lenkišką izopal. susidėjo greitai, lengvai ir man kol kas gražu smile.gif Mes pasirinkom todėl, kad skardą paskaičiavo brangiau ir ji barška, kažkaip nuo bituminių čerpelių statybininkai draugai atkalbinėjo, čerpės brangu ir būtų mūsų stogo konstrukcija sudėtingesnė bei gerokai brangesnė, o karkasiniam namui ko gero ir per sunki. Tad pasirinkimo nelabai buvo biggrin.gif pas mus stogas labai paprastas, tai kai susidėvės pasikeisim biggrin.gif arba nudažysim doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti