Beje su dujininkai į akistatą stojau šį rudenį, visai neseniai. Pasakysiu paprastai - jie yra paskutinė vagių šutvė. Kai rašėme pareiškimą prieš pusantrų metų, tai jie žadėjo dujas įvesti metų bėgyje, paskui staiga pasikeitė planai ir jie sugalvojo juos įvedinėti jau 15 metais ir dar papildomai mums pakišo popierėlį pasirašyti, tipo, mes sutinkame už dujų atvedimą susimokėti patys (tai kai gyvatės, kai dujų įvedimui jie jau gavo piniginę paramą iš valstybės). be abejo, mes aišku jau nelaukėme tų dujų, pasidarėme katilinę kieto kuro, kainavo žvėriškus pinigus, gyventi juk reikia. Ir staiga jie gavo didelį užsakymą šalia mūsų gatvės, ir vėl persigalvojo, v.ž. dujas į mūsų gatvę jie staiga įvedė šį rudenį.
Ir ką jūs manot pareikalavo parašų ir pinigų - 5t. vat tada, tai aš jiems parodžiau špygą - žiauriai supyko

1. Man dujos buvo reikalingos tik namui šildyti, o katilinė jau yra.
2. dabar imti ir keisti katilinę dar pareikalautų piniginių ir ne mažų injekcijų.
3. jie 5t. reikalavo, už 500m., ir dar gąsdino, kad jei šiais metais neįsivesiu, tai gal po kokių 10m. ir ateis mano eilė, jei prašysiu dujų, ir tada likę 20 metrų man kainuos jau 8t. litų. Naivuoliai...
4. dabar imk ardyk visą kiemą...
Galiausiai atsisakėm dujų, ir patenkinti....
Ai ir dar labai džiaugiamės, kad turime vandens gręžinį...
Man pvz. dar nė karto nereikėjo nukalkinti virdulio, kas buvo neišvengiama su miesto vandentiekiu...ir pinigų niekam nereikia mokėti.