Noreciau suzinoti, ar galima lakuoti dekupazui skirtu laku? Turiu toki balta (mama nupyle ). Nulakavau viena karta, bet krepsys atrodo minkstokas Ar dar karta lakuoti ar apskritai jis sitam reikalui netinka
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousands resons to smile
Noreciau suzinoti, ar galima lakuoti dekupazui skirtu laku? Turiu toki balta (mama nupyle ). Nulakavau viena karta, bet krepsys atrodo minkstokas Ar dar karta lakuoti ar apskritai jis sitam reikalui netinka
ar yra ir purškiamas lakas, ar turit omeny plaukų laką? Aš esu bandžiusi su plaukų laku, bet nepatiko. Gal todėl, kad specialiai nusipirkau labai pigų ir prastą. Š...das ir yra š...das!
ar yra ir purškiamas lakas, ar turit omeny plaukų laką? Aš esu bandžiusi su plaukų laku, bet nepatiko. Gal todėl, kad specialiai nusipirkau labai pigų ir prastą. Š...das ir yra š...das!
[quote=kabarksta,2010 03 22, 15:45]As pasidariau pora vazeliu (viduje buteliukas, galima pilti vandeni):
Man patinka! P.S. Labai aciu jums uz pamokele! Parodisiu ir as savo pirma blina, dar ne lakota , yra minciu dar perdazyti ir viduje pagrazinti ,bet cia ilga istorija dar....
Gera, ner uz ka, dziaugiuosi, jei buvo naudinga O mokine talentinga, puikus darbas, vertas desimtuko Man ir taip grazu, zaisminga Beje, ir as dekoju uz pasidalinima patirtim- jau prisisukau plonesniu vyteliu, tik dar nespejau panaudoti
Parodisiu ir as savo pirma blina, dar ne lakota , yra minciu dar perdazyti ir viduje pagrazinti ,bet cia ilga istorija dar.... [/quote] Vau! Kaip kruopščiai padaryta, puiku!
[quote=Gera,2010 03 23, 12:25]
[ Parodisiu ir as savo pirma blina, dar ne lakota , yra minciu dar perdazyti ir viduje pagrazinti ,bet cia ilga istorija dar....