Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(dalitavit @ 2010 03 23, 19:14)

grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 03 23, 18:45)
yra paprastos programeles zgutu rastam,as naudoju(nors ir retai)- DB-BEAD smile.gif

Labai ačiuks, super fainas dalykėlis, atsisiunčiau kažką, tik naudotis va klausimėlis, o kaip pakeisti karoliukų kiekį(iš kiek ratas)? ar rekia jau atsisiųsti tokį iš kiek nori? O kaip rast, aš angliškai nekertu tai sunkiau, bet labai patiko, plyyzz paheeelpint biggrin.gif Valioo radau, tik o kodėl mažiau 5 neduoda? lotuliukas.gif tipo tiek ir pats suskaičiuosi.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 24 kovo 2010 - 11:30
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 03 17, 10:42)

Vau, įspūdingi papuošalai thumbup.gif nežinau ar pati tokius nešiočiau, bet dėmesį atkreipčiau tikrai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mhm drinks_cheers.gif šitie tikrai nerealūs, nešiočiau..
Na štai pabaigiau savo šedevriuką, kur dvi dienas sukau galvą kaip padaryt ko noriu, Štai dovanos priedas prie rausvo megstuko vienai jaunai kukliai mamytei ax.gif
user posted image
Dar auskariukus kurpsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 25, 13:40)
Mhm drinks_cheers.gif  šitie tikrai nerealūs, nešiočiau..
Na štai pabaigiau savo šedevriuką, kur dvi dienas sukau galvą kaip padaryt ko noriu, Štai dovanos priedas prie rausvo megstuko vienai jaunai kukliai mamytei ax.gif
user posted image
Dar auskariukus kurpsiu ax.gif

Cia nertas zgutas,jei neklystu?Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 25, 11:40)

Labai gražu, tik aš gal smulkesnę grandinėlę dėčiau rolleyes.gif Bet visuma SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Aha, man irgi norėtųsi smulkesnės grandinėlės smile.gif
Atsakyti
Sitas papuosalas buvo padarytas vieno pazystamo prasymu (dovana zmonai )

user posted image
Atsakyti
[quote=Vetute,2010 03 25, 18:38]
Sitas papuosalas buvo padarytas vieno pazystamo prasymu (dovana zmonai )

Atrodo toks masyvus vėrinys g.gif
Ir apskritai šaunuolis pažystamas, kad šiais sunkiais laikais, kai džentelmenai jau išnykę kaip dinozaurai lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dovanoja savo žmonai papuošalus. thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai jis nera didelis ir masyvus, tik kai is arti fotografuota toki ivaizdi gal sudaro. Reikejo gal koki daikta man salia padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 25, 12:40)

Koks mielas romantiškas papuošalas wub.gif Taip jauku jauku pasidarė į jį pažiūrėjus rolleyes.gif
Atsakyti
mano pavasarinis verinys

user posted image
Atsakyti