Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Labas, mergaitės. Pasirodau ir aš su savo darbeliu. Dariau jį pagal užsakymą prie auskarių ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ashypsena @ 2010 05 03, 14:42)
Labas, mergaitės. Pasirodau ir aš su savo darbeliu. Dariau jį pagal užsakymą prie auskarių  ax.gif

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir aš pasirodau savo ilgą pavasarišką vėrinuką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ar esat kada uzsisakiusiso is www.daiwa.lt? ax.gif kaip ten su pinigu mokejimu? ir ar prekes pristato tiesiai i namus, ar i pasta? ax.gif ax.gif ax.gif padekite man, sis uzsakymas internetu mano pirmasis... rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, NeiVile 4u.gif
Timari, labai žavus vėrinukas. Ilgi ir spalvingi kaklo papuošalai man, ko gero, yra patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2010 05 03, 16:39)
ir aš pasirodau savo ilgą pavasarišką vėrinuką  4u.gif

bigsmile.gif KOKIA GRAZI SPALVU GAMA thumbup.gif
Atsakyti
O aš čia su savo vaikišku vėrinuku įlįsiu biggrin.gif
Saulėlydis
user posted image
Atsakyti
Timari, labai šiltos spalvos wub.gif

QUOTE(donata60 @ 2010 05 03, 17:33)
Sveikutes smile.gif  ar esat kada uzsisakiusiso is www.daiwa.lt? ax.gif  kaip ten su pinigu mokejimu? ir ar prekes pristato tiesiai i namus, ar i pasta? ax.gif  ax.gif  ax.gif  padekite man, sis uzsakymas internetu mano pirmasis... rolleyes.gif

Esu pirkus iš ten ne kartą smile.gif Jei esi kaunietė, gali tartis, kad pasiimsi pati ir sumokėsi grynais arba siųs paštu su išankstiniu mokėjimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 05 03, 21:13)
Timari, labai šiltos spalvos  wub.gif
Esu pirkus iš ten ne kartą smile.gif Jei esi kaunietė, gali tartis, kad pasiimsi pati ir sumokėsi grynais arba siųs paštu su išankstiniu mokėjimu  4u.gif

o kaip man apmoketi per banka? gal gali išsamiai paaiskint? ax.gif
Atsakyti
Labai grazus jusu veriniai,auksarankes! Ir "vaikiskas" -nevaikiskas! thumbup.gif

http://public.fotki....meskutejolanta/
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2010 05 03, 21:06)
o kaip man apmoketi per banka? gal gali išsamiai paaiskint? ax.gif

Atsiųs sąskaitos rekvizitus (t.y. sąskaitos numerį, adresatą ir pan.), su jais galėsit nueiti į banką ir apmokėti (mokėjimo paskirtyje nepamirškit nurodyti užsakymo numerio, jis bus nurodytas el pašte, kuriuo patvirtina jūsų užsakymą). Arba, jei turite el. bankininkystę, apmokėkite internetu. Viskas, po apmokėjimo gavimo jie išsiunčia siuntinuką registruotu paštu, keliauja kelias dienas. Pristatymas priklauso nuo paštininkės - man dažniausiai atneša į namus, bet jeigu tuo metu nieko neranda namie, tai palieka pranešimo lapelį, su kuriuo paskui einu atsiimti į paštą. Kai kurioms, girdėjau, į namo net neneša, iš karto palieka pranešimą g.gif
Atsakyti
dariau pagal užsakymą ax.gif

user posted image
Atsakyti